januar 31, 2022

🚚 Hvordan Bli Fraktmegler I 2022:Din Ultimate Guide

Hvordan bli en fraktmegler

Hva er En Fraktmegler?

Foruten å tjene opp til $100,000 + per år, vellykkede frakt meglere er også en uunnværlig del av transport av varer og gods i HELE USA.

Fraktmeglere I USA er ansvarlige for:

 • Overvåke hele leveringsprosessen av varer (fra lager til butikk)
 • Å være kommunikasjonsforbindelser mellom bedrifter og transportører
 • Koordinere priser og kontrakter mellom transportører og bedrifter for en liten avgift

et fraktmeglerfirma fyller en avgjørende rolle i bevegelsen av varer ved å koble skipere og transportører, og danner en kritisk kobling innen fraktbransjen.

i Tillegg til å fungere som mellommann, har meglere en viktig funksjon i sporing av frakt, da de holder grundige registreringer av henting og leveranser og annen informasjon. De overvåker også den juridiske delen av transport, da de må være eksperter i fraktforskrifter og prosedyrer.

hvordan Blir Jeg Fraktmegler?

Sette opp en frakt megling virksomhet for lastebiltransport og transport betyr å kunne fullt ut ta ansvar for hele delen av fraktprosessen. Nye frakt meglere trenger en omfattende forståelse av hva som kreves for å drive en lisensiert frakt megler virksomhet før de starter sin reise.

Du må oppfylle flere krav før du kan bli fraktmegler, ideelt sett fullføre et kurs, samt registrere en bedrift og søke OM EN DOT-lisens hos FMCSA. Til slutt, for å fortsette å praktisere og opprettholde lisensen din, vil du også trenge en $ 75 000 fraktmeglerobligasjon.

du kan lære mer om prosessen og kravene i denne guiden og sjekk ut videoen nedenfor for en rask oppsummering av trinnene du må gå gjennom for å bli en frakt megler.

Hva Er Trinnene For Å Bli En Frakt Megler?

**NYHET:** Last ned vår gratis e-bok guide som inneholder omfattende informasjon om å få lisensiert og bor kompatibel, enten du er en fremadstormende, nystartet, eller erfaren frakt megler!

 The Complete Compliance Guide For Frakt Meglere

Få Bransjeerfaring Og Studere

din kommunikasjon og folk ferdigheter, naturlig, er av avgjørende betydning, som en stor del av arbeidet vil bli gjort over telefon eller e – post-både forhandle og lukke avtaler.

hvis du har – eller kan bygge opp-litt erfaring i transportbransjen i en annen rolle, kan dette være svært gunstig for meglingen din, da du blir bedre forbundet med de viktigste aktørene i feltet.

Registrer Deg For Freight Broker Training

I Tillegg til de generelle ferdighetene du trenger for å oppdatere eller utvikle, kan det være lurt å delta på en frakt megler skole for å få fullt forberedt på de faktiske kravene til megling jobb. Å få de beste fraktmegleropplæringsbøkene er også viktig, så du kan alltid referere til dem når du er usikker på hvordan du skal gå videre.

det beste alternativet for frakt megler treningsprogrammer er å delta på en frakt megler skole, som det vil gi deg hands-on erfaring og kunnskap fra erfarne meglere med mange år i feltet.

Vi har samlet En liste Over De 7 Beste Fraktmeglerskolene for å gjøre valgprosessen litt enklere for deg.

Velg Et Firmanavn Og Registrer Virksomheten Din

for å lovlig drive en megling, må du også velge et firmanavn og registrere virksomheten din, som med de fleste typer lisens-og tillatelsesbedrifter.

du kan sjekke om navnet du har valgt er tatt PÅ US Patent and Trademark Office.

 fraktmegler forretningsstrukturtyper

En del av registreringen vil også innebære å velge hvilken type enhet du vil registrere som:

 • Eneeier,
 • Partnerskap,
 • Aksjeselskap, eller
 • Corporation

etter at du har gjort det, må du registrere virksomheten din i staten din på din lokale bedriftslisensavdeling for å fullføre dette trinnet.

Utvikle En Forretningsplan

Å Forberede en solid forretningsplan er et must hvis du vil starte fraktmegling på høyre fot.

med det vil du kunne søke om en kredittlinje med banken din, men enda mer enn det, er forretningsplanen din også en øvelse i å spesifisere hvilken nisje du vil målrette mot og hvem kundene dine er.

forretningsplanen din inneholder en go-to-strategi, og jo mer du investerer i å finne ut detaljene og undersøke markedet, desto bedre vil du være forberedt på å møte utfordringene.

Finn De Riktige Transportørene

en fraktmegler uten transportører er som et skip uten seil.

En del av din go-to-market strategi for å bli en frakt megler bør også inkludere å finne bærere som arbeider innen operasjoner du har valgt for deg selv.

fra nettkataloger og direkte referanser fra andre meglere til nettverksarrangementer, er det en rekke måter å finne de rette transportørene for deg selv, så ikke nøl med å prøve ut en rekke av dem og ikke bare gå med det som føles enklest!

Søk OM ET USDOT-Nummer Og Få Meglermyndigheten

Før du begynner å operere i feltet, må du få en fraktmegler lisens fra Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA).

lisensieringen er også referert til som å skaffe Din Motor Carrier Operating Authority eller (MC Authority).

ditt første skritt i å få lisensiert er å få ET USDOT-nummer, som kreves på søknadsskjemaet. Deretter kan du starte registreringsprosessen på FMCSAS nettsted.

sammen med å fylle ut frakt megler søknadsskjema, OP-1, må du også betale engangs søknadsavgift på $300. Du finner ytterligere instruksjoner for utfylling AV OP-1. Behandlingstiden er mellom fire og seks uker.

NÅR søknaden din er godkjent, VIL FMCSA sende DEG MC-nummeret ditt via post.

MC-nummeret betyr imidlertid ikke at DU kan starte en bedrift ennå. Når det er utstedt, blir det lagt ut På Registersiden TIL FMCSA. Innen 10 dager kan alle som finner et problem med registreringen, protestere mot det. Etter denne perioden får DU MC-myndigheten.

Få En Frakt Megler Bond

som nevnt i forrige avsnitt, for å få MC myndighet FRA FMCSA, du trenger for å få En Frakt Megler Bond,ELLER EN BMC-84 obligasjon. Obligasjonskravet ble økt til $ 75 000 tilbake i 2013 for å sikre høye industristandarder og ansvarlighet.

hvis du aldri har jobbet med kausjonist obligasjoner før, er det viktig å forstå hva de er: i hovedsak, en tre-parts kontrakt. Frakt megling er rektor, FMCSA er obligee, og kausjonist er den som gir obligasjonen.

formålet med freight broker bond er å garantere at du vil følge alle gjeldende regler og forskrifter i din megling. I denne forstand er obligasjonen en ekstra kredittlinje for virksomheten din.

på grunnlag av denne evalueringen bestemmer kausjonist din obligasjon premie, eller din faktiske frakt megler obligasjonskostnad, som er en årlig betaling som utgjør en liten del av $ 75K obligasjonsbeløpet.

hvis kredittpoengene dine er over 700, vil du sannsynligvis betale en årlig premie på mellom 1,25% til 3% premie, eller mellom $937 og $2250.

hvis kredittpoengene dine er mellom 650 og 699, vil du sannsynligvis være mellom 3,5% og 5%, eller $2,625 og $3,750.

selv om kreditten din er langt fra perfekt, kan du fortsatt bli bundet med et dårlig kredittprogram, selv om du må betale litt en høyere årlig premie for å redusere risikoen som er involvert.

generelt er det beste tipset for å redusere prisen du må betale for fraktmeglerobligasjonen, å jobbe med å forbedre kredittpoengene dine. Du kan finne flere smarte tips om å redusere kostnadene dine når du fornyer obligasjonen din årlig i denne nyttige fraktmeglerfornyelsesguiden.

Få Betinget Last Forsikring Og Generell Ansvar

MED MC-nummer, kan du gå videre med å få forsikring (Form BMC-34 for tap og skade, Og I Noen tilfeller Form BMC-91 ELLER BMC-91X for personskade, skade på eiendom og miljø restaurering) og kausjonist bond, som vi detaljert i forrige avsnitt.

du trenger disse forsikringene fordi mange, om ikke de fleste, rederier vil be om at du presenterer disse før du begynner å jobbe sammen.

Utpeke En Prosess Agent I Hver Stat

På dette stadiet, når du har fått din obligasjon og forsikring, er du klar til å velge din prosess agenter for hver stat du gjør forretninger i.

Dette kan gjøres Gjennom Skjema BOC-3 (Betegnelse Av Agenter For Service Av Prosessen) som du må fylle ut OG sende TIL FMCSA.

Få Utstyret Ditt

Når det gjelder de materielle eiendelene du trenger for å starte en megling, er det noen ting du bør vurdere – selv om du ikke planlegger å åpne et fysisk kontor i begynnelsen.

frakt megler utstyr

det viktige tekniske utstyret du trenger først inkluderer en:

 • Datamaskin,
 • Skriver,
 • Kopi-og faksmaskin,
 • Fasttelefon & Mobilnummer,
 • Kontorrekvisita, &
 • Solid Intern

du vil kanskje også undersøke fraktmeglingsprogramvare, da det kan automatisere en del av arbeidet ditt og øke produktiviteten.

med tiden ser du hvilke andre elementer eller tjenester som er nødvendige og får dem når behovet oppstår, men disse er grunnleggende.

Få Nok Startkapital

med mindre du allerede har nok penger til disposisjon, må du sannsynligvis vurdere kredittgrensen du kan sikre før du begynner å megle. Siden du vil være mellommann mellom avsendere og transportører, må du ofte betale truckers for forsendelsen før du har mottatt betalingen fra avsender.

Når du har avgjort forretningsplanen din og fått en kredittlinje, er du på den sikre siden økonomisk, og du vil kunne begynne å megle for suksess.

Markedsføre Frakt Megler Virksomhet

den siste biten du trenger for å dekke er hvordan du vil markedsføre megling til potensielle kunder. Her kan du tenke på hva som vil få deg til å skille seg ut og hvordan du kan få budskapet ditt best.

fra en markedsføringsstrategi og sosiale medier profiler med vanlige innlegg til en flott nettside med en blogg og trykt markedsføringsmateriell-omfanget avhenger av hva du tror vil imponere fremtidige kunder mest.

Hvor Lang Tid Tar Det Å Bli En Frakt Megler?

mens freight broker training school er vanligvis rundt 30 til 45 dager, kan hele prosessen med å bli kvalifisert og registrert variere. Dette skyldes at du må samle all relevant dokumentasjon etter trening og deretter søke PÅ FMCSA for lisensen din, samt få forsikring og riktig fraktmeglerobligasjon.

I Tillegg er det verdt å merke seg at de fleste treningsskoler vil tillate deg å ta kurs i eget tempo hvis det er viktig for deg eller du overgår fra en karriere til en annen.

Hvor Mye Koster Det Å Bli Fraktmegler?

naturligvis må du investere litt penger i deg selv og din bedrift for å starte prosessen med å bli fraktmegler. Upfront kostnader kan variere fra $4000 til $10.000, og det vil også være årlige kostnader som du bør ta hensyn til. I tillegg vil mye av den endelige kostnaden for fraktmegling avhenge av dine spesifikke forhold.

Generelt sett bør du gjøre rede For:

 • Lisensiering Og Registrering
 • Kausjonist Bond
 • Utstyr Og Kontorlokaler
 • Forsikring
 • Markedsføring Og Reklame

Hvordan Bli En Frakt Megler Ultimate Infographic Guide

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.