januar 31, 2022

Slik Endrer Du Avstand i Word 2010

Linjeavstand kan ha stor innvirkning på størrelsen på et dokument, ofte dobler sidetallet hvis du øker fra 1 til 2 linjer. Avstand kan også gjøre et dokument enklere å lese, noe som er grunnen til at mange skoler og organisasjoner krever at dokumenter du oppretter, settes til en bestemt verdi. Heldigvis er linjeavstand en enkel innstilling for å endre I Word 2010, og det finnes en rekke forskjellige forhåndsinnstilte alternativer du kan velge fra. Så sjekk ut vår veiledning nedenfor for å lære hvordan du endrer linjeavstanden I Word 2010.

Bruk Forskjellig Linjeavstand I Word 2010

denne opplæringen vil anta at du allerede har opprettet dokumentet, og at du vil endre linjeavstanden for hele dokumentet. Hvis du arbeider med et nytt dokument, kan du hoppe over trinnet der du velger hele dokumentet.

Trinn 1: Åpne dokumentet I Word 2010.

Trinn 2: Trykk Ctrl + A på tastaturet for å velge hele dokumentet.

 velg hele dokumentet

velg hele dokumentet

Trinn 3: Klikk på Hjem-fanen øverst i vinduet.

 klikk på hjem-fanen

klikk på hjem-fanen

Trinn 4: Klikk På Linjeavstand-knappen i Avsnitt-delen av båndet øverst i vinduet.

 slik endrer du linjeavstanden i word 2010

hvordan endre linjeavstanden i word 2010

Trinn 5: Velg verdien du vil bruke for linjeavstanden. 1.0 er for enkel avstand, 2.0 er for dobbel avstand, etc.

 velg hvor mye linjeavstand du vil bruke

velg hvor mye linjeavstand du vil bruke

hvis du har en skole eller organisasjon som krever at du bruker en bestemt type linjeavstand for dokumentene, kan det være enklere å endre standard linjeavstand I Word 2010. Dette angir automatisk linjeavstanden for alle nye dokumenter du oppretter.

Matthew Burleigh

Matthew Burleigh har skrevet teknisk opplæring siden 2008. Hans skriving har dukket opp på dusinvis av forskjellige nettsteder og blitt lest over 50 millioner ganger.

etter å ha mottatt Sin Bachelor – Og Mastergrad I Datavitenskap tilbrakte han flere år i IT-ledelse for små bedrifter. Imidlertid jobber han nå på heltid med å skrive innhold på nettet og lage nettsteder.

hans viktigste skriveemner inkluderer iPhones, Microsoft Office, Google Apps, Android og Photoshop, men han har også skrevet om mange andre tekniske emner også.

Del denne siden:

solveyourtech.com nyhetsbrev

Ansvarsfraskrivelse: De fleste sidene på internett inkluderer tilknyttede lenker, inkludert noen på dette nettstedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.