mars 14, 2022

Her Er Hvor Mye Vekt My Big Fat Fabulous Life ‘S Whitney Thore Har Mistet

Seere har hatt et forreste sete til Whitney Thores kamp med sin vekt på TLC-showet «My Big Fat Fabulous Life», som er satt til å lansere sin niende sesong. Grunnleggeren Av no Body Shame online-kampanjen ble diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom etter å ha fått 100 pund, og hun mistet klumper av håret på college. «Jeg hadde alltid følt at jeg var feit, og plutselig var jeg,» fortalte Hun Redbook. «Før college var jeg danser og fotballspiller, men jeg sluttet å trene på grunn av hva samfunnet forteller oss om hvordan vi skal oppføre oss. Alt dette, kombinert MED PCOS, gjorde det veldig vanskelig å ta noen vekt av.»

på hennes tyngste veide Thore 380 lbs. Mens hun har prøvd slanking og trening, begynte 36-åringen å seriøst vurdere vekttapskirurgi etter å ha slått opp med sin forlovedeé Chase Severino i 2020. «Vekttap kirurgi har aldri vært noe som jeg har vurdert for meg selv og ikke noe som jeg har spesielt vært super støttende om for de fleste andre mennesker,» sa hun (Via Distractify). «Dypt nede, jeg vet at jeg sliter, og jeg vet at jeg har å gjøre med depresjon på et nivå som jeg ikke har jobbet med i svært lang tid. Og jeg tror at jeg søker lettelse eller løsning eller en endring.»

og i januar 2021 så seerne På At Thore hadde en virtuell konsultasjon med en lege som spesialiserer seg på denne typen prosedyre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.