mars 14, 2022

Flytte Til New Zealand Fra STORBRITANNIA: Din Komplette Guide

Hvor Mye Koster Det Å Flytte Til New Zealand fra STORBRITANNIA?

Før vi går inn på de mer morsomme tingene, er det viktig at du er klar over hvor mye det koster å flytte Til New Zealand fra STORBRITANNIA. Med en avstand på over 11.000 miles, bør det ikke komme som et sjokk at kostnadene ved å flytte Til New Zealand kan legge opp, for å si det mildt! Vi er imidlertid her for å forberede deg slik at du vet hva du kan forvente, spesielt når det gjelder fraktkostnader for containere.

når du arbeider ut hvor mye det koster å flytte Til New Zealand FRA STORBRITANNIA, er det et par avgjørende faktorer. De viktigste variablene er nøyaktig avstand og volum av flyttingen. Selv om disse er de viktigste variablene som påvirker kostnadene ved å flytte Til New Zealand, er det mange andre faktorer som påvirker kostnadene ved å flytte utenlands.

vi vet imidlertid at du sannsynligvis klør etter noen harde og raske tall, så vi har satt sammen dette bordet for å gi deg en innledende ide. Den inneholder estimater av kostnadene ved å flytte Fra London Til Wellington sjøveien, for ulike størrelser eiendommer.

Husholdningsstørrelse Tid Kostnad
1 roms leilighet 9 – 12 uker £2,900 – £4,000
2 soverom hus 6-9 uker £3,900 – £5,300
3 soverom hus 6-9 uker £7,000 – £9,400
4 soverom hus 6-9 uker £7,400 – £10,000
5 soverom hus 6-9 uker £10,600 – £14,200

Ansvarsfraskrivelse: prisene vist ovenfor er bare estimater. Kostnadene vil variere avhengig av ditt eksakte utgangspunkt og serviceprisene til selskapet.

Flyfrakt

hvis Du flytter Til New Zealand fra STORBRITANNIA med bare et lite volum og fastspent for tiden, kan du også velge å transportere den via luft. Siden det vanligvis bare tar 8-10 dager for beholderen din å ankomme, sammenlignet med 6-12 uker til sjøs, er dette et godt alternativ for et raskt trekk. Det er imidlertid alltid en fangst. Vær forberedt på å betale i overkant av £7500 for frakt av en ett-roms leilighet via flyfrakt.

Igjen, dette er bare estimater og ikke nødvendigvis den nøyaktige prisen du vil bli sitert. Derfor anbefaler vi at du ber om gratis bevegelige sitater som det er den beste måten å få nøyaktige tall og sammenligne flyttebyråer Til New Zealand.

vi håper dette ikke har forlatt deg med hodet i hendene dine. Trenger du a plukke meg opp? Visste Du At New Zealand har noen av verdens beste ski-og snowboardfasiliteter? Ikke din greie? Kanskje Blue Lake, som har det klareste vannet i verden, er mer oppe i gaten din!

Flytte Til New Zealand?

Visum For New Zealand fra STORBRITANNIA

Nå vet du litt mer om hvor mye det koster å flytte Til New Zealand fra STORBRITANNIA. Hvis du flytter til New Zealand eller Et Australia som flytter Til New Zealand, kan du hoppe over denne delen.

men alle andre som planlegger å flytte til New Zealand mer permanent eller ønsker å være ansatt der, trenger visum.

det er mange vanskelighetene med å velge og søke om visum. Heldigvis, new Zealand regjeringen har et godt nettsted som forklarer klart all nødvendig informasjon om visum og søker.

for hensiktsmessighet har vi satt sammen en liste over de vanligste visumtypene når innvandrende Til New Zealand for å få ballen til å rulle:

 • Arbeid visum-dette gjelder for deg hvis du flytter til New Zealand for formålet med sysselsetting. Det krever sponsing fra arbeidsplassen din.
 • Working Holiday Visum-Designet For unge mennesker som har tenkt å reise og jobbe for en – eller to-års periode.
 • Essential Skills Work Visa – hvis Du anses å kunne bidra betydelig til New Zealands økonomi – eller du har en ferdighet på Essential Skills In Demand-listen, kan du være kvalifisert for dette visumet.

Flytte Til New Zealand fra STORBRITANNIA: Sjekkliste

det harde arbeidet har ennå ikke begynt! Men ikke mist håpet, vi er her for å hjelpe. Når du jobber deg gjennom vår flytte Til new Zealand sjekkliste, de drømmer om livet I Landet Av Den Lange Hvite Skyen vil være ett skritt nærmere virkeligheten.

Før Du Flytter:

Viktige dokumenter ✔ ️

nå vet du litt mer om hvilket visum du trenger når du flytter til new Zealand FRA storbritannia, vurder denne sjekklisten over viktige dokumenter:

 • Pass
 • Arbeid visum
 • Fødselsattest (er)
 • vigselsattest
 • Akademiske kvalifikasjoner
 • medisinske journaler (inkludert dental poster og vaksinasjonsattester)
 • Referanser fra tidligere utleiere
 • Kredittreferanser.

du trenger noen av disse for visumsøknadsprosessen, Men også for oppgave som å finne et hus eller åpne en bank. Når alt er organisert, bør du vurdere å duplisere dem og holde dem på et trygt og tilgjengelig sted for dem.

Å finne et flyttebyrå Til New Zealand ✔ ️

la oss være ærlige: å flytte til new Zealand er knapt rundt hjørnet. Det er derfor viktig at du velger riktig internasjonalt flyttebyrå. Hvis du ikke er sikker på den beste måten å gå om å gjøre dette, start med vår liste over topp åtte internasjonale fjerning tjenester. Eller bare kutte på sak og be om gratis bevegelige sitater for å starte sammenligning shopping nå!

Pakke ✔ ️

den Gylne regelen for pakking er at du aldri kan starte for tidlig! Vi anbefaler å starte minst en måned før flyttingen, selvfølgelig hvis du declutter før det er enda bedre. Embrace din indre Marie Kondo og bare hold det som virkelig trenger eller gnister glede! Hvis du føler deg overveldet, ta en titt på våre ekspert pakking tips.

transport av kjøretøyet ✔ ️

gitt at new Zealands bileierrater er en av de høyeste i verden (2.5 mil biler for 4 mil mennesker inkludert barn!) det er ikke overraskende hvis du også vil importere bilen når du flytter til New Zealand fra STORBRITANNIA.

hvis dette er tilfelle, har du lykke til! I motsetning til enkelte land er det faktisk mulig å importere bilen Til New Zealand, forutsatt at du har økonomiske midler til å gjøre det. Transport av en bil koster rundt £1500 – £2000, med en ekstra £400 for å klarere tollen. Alternativt, hvorfor ikke selge bilen DIN I STORBRITANNIA og sjekke Ut New Zealands blomstrende bruktbilmarked?

Flytte Til New Zealand med kjæledyr ✔ ️

hvis du flytter til new Zealand med en hund eller en katt, kan du enten; ha kjæledyret på samme reise som deg eller finn et flyselskap som spesialiserer seg på å flytte kjæledyr. Men kjæledyret ditt må oppfylle visse krav. Derfor må du vurdere følgende liste over kostnader og krav før kjæledyret ditt går på flyet:

 • Sørg for at alle vaksinasjonene til kjæledyret ditt er oppdatert. Dette inkluderer en rabiesvaksine 6 – 12 måneder før flytting. Dette vil sannsynligvis koste rundt £400.
 • en importtillatelse koster NZ$220,74 (rundt £125).
 • Transport. Som nevnt ovenfor lufttransport er den mest effektive og mest vanlige måten. Vi anbefaler et budsjett på rundt £2000 (men dette avhenger av størrelsen og vekten av dyret).
 • alle kjæledyr som importeres fra STORBRITANNIA, må settes i karantene i minst 10 dager. Dette vil trolig koste mellom NZ$1,400 og NZ$2,000 (£800 – £1,200) inkludert transport og inspeksjonsgebyr.

Har du et eksotisk kjæledyr, eller til og med en hamster eller kanin? Vi får de dårlige nyhetene ut av veien først-dessverre, bortsett fra katter og hunder, er Det forbudt å importere et kjæledyr til New Zealand. Derfor kan det være en god ide å rehome kjæledyrene dine med en ny kjærlig familie, vi forstår at det er vanskelig å la et familiemedlem gå.

for mer informasjon om dette, besøk New Zealand regjeringens pet import policy.

visste du det? Det er nei, ja absolutt nei, slanger I New Zealand! Så, vil du virkelig være i trøbbel hvis kjæledyr slanger er noe for deg…

Skatter ✔ ️

Med Mindre du vil at ditt nye liv skal beskattes i storbritannia, må du informere hmrc når du flytter utenlands.

Når Du Ankommer:

Registrer ✔ ️

det første avgjørende skrittet for å fullføre når du flytter til new Zealand, er å registrere og motta et ird-NUMMER, noe som er viktig for å jobbe. Den brukes også til skatteberegning, slik at du virkelig ikke kan jobbe med en. Les mer om det her!

bankkonto hryvnias

å åpne en lokal bankkonto er avgjørende For å bosette seg i new Zealand. Du vil finne det vanskelig å bruke banken din I STORBRITANNIA, og konverteringsgebyrer vil være en merkbar belastning på midlene dine. Vurder å åpne en lokal bankkonto med noen av følgende banker hvis du ikke er clued opp på emnet:

 • ANZ Bank
 • Asb Bank
 • Bank Of New Zealand
 • KiwiBank
 • Westpac

Healthcare ✔ ️

Følelsen av å flytte til new Zealand bryter banken? I så fall vil du være glad for å vite at helsetjenester i Antipodean-landet ofte er gratis eller sterkt subsidiert. Under en gjensidig avtale, Alle Briter, selv de på midlertidig visum, har tilgang til gratis akutt medisinsk behandling.

når det er sagt, velger 35% New Zealanders privat helseforsikring for å dekke ikke-akutt behandling, så dette kan være noe du også vil vurdere. The Telegraph gir en nyttig oversikt over helsevesenet I New Zealand.

førerkort ✔ ️

har Du tenkt å flytte til new Zealand fra storbritannia i mindre enn et år? Så hurra! DU kan bruke DITT BRITISKE førerkort, ingen problemer. Men hvis du har tenkt å bli lenger enn et år, må du bytte til en lokal lisens.

Tikkende av alt på denne sjekklisten vil sikre at du er godt på vei til en jevn flytte Til New Zealand FRA STORBRITANNIA. Men hvis du er en elsker av sjekklister og vil ha enda mer å krysse av, sjekk ut vår moving abroad sjekkliste. Snart blir du en ekte bevegelig boffin!

Arbeider I New Zealand?

Heldig Nok til å allerede ha en jobb eller ikke trenger en? Hopp deretter over denne delen. Men vi forestiller oss at for de fleste av dere å finne arbeid ikke er noe å pusse over.

arbeidskultur I New Zealand er generelt ansett som hyggelig og vennlig. Mens det er en forventning om å jobbe hardt, er dette balansert med vekt på å tilbringe kvalitetstid med venner og familie utenfor jobben. Høres ut som å flytte Til New Zealand kan ikke komme fort nok!

på baksiden er det ikke alltid lett å finne arbeid I New Zealand, så tenk og sjekk ut følgende nettportaler for å komme i gang:

 • Faktisk
 • Glassdoor
 • Søk
 • Arbeider I New Zealand

Videre Har new Zealand regjeringen gode råd for å finne en jobb. Dette er en stor ressurs for å tilpasse seg det lokale arbeidsmarkedet med råd om å forberede DIN CV og intervju teknikker. Det er et must når vi leter etter en jobb som du planlegger flyttingen Til New Zealand.

selvfølgelig vil din evne til å finne arbeid være avhengig av de nøyaktige vilkårene for visumet ditt, så sørg for at du sjekker dette. Selv om dette kan virke litt overveldende, vi stoler på at flyttingen Til New Zealand FRA STORBRITANNIA kommer til å bli en eksplosjon!

visste du det? New Zealand har vunnet Flere Olympiske gullmedaljer per kapital enn noe annet land! Så, friske opp dine sportslige bestrebelser før du ankommer 😉

Flytte til New Zealand for sitt vakre landskap

Finne Et Hjem I New Zealand

Hoppe inn i et nytt boligmarked Kan gjøre hodet spinne, og det er enda vanskeligere å begynne å søke i utlandet. Selvfølgelig, hvis du flytter tilbake Til New Zealand eller har familie og venner som bor der, er du en fordel siden de kan hjelpe deg med å speide etter et sted å bo.

hvis det er første gang, er et dyrt tips å ta en ferie til New Zealand først. SOM BOSATT I STORBRITANNIA har du visumfri inngang i 6 måneder, noe som kan være nyttig å besøke og utforske boliger. Ellers er leie midlertidig innkvartering den beste måten å starte. Vi anbefaler også å gjøre noen undersøkelser på markedet. Du kan finne mye nyttig informasjon på Denne new Zealand regjeringen nettsted.

Bare for å gi deg en ide om hva du kan forvente for overnatting, her er et bord som sammenligner London med Hovedstaden Wellington og Den mest befolkede byen, Auckland.

London Wellington Auckland
1 soverom £1,700 £1,050 £1,000
3 soverom £3,200 £1,700 £1,700
Sentrum Pris / m2 £11,250 £3,650 £6,250
Utenfor Sentrum Pris / m2 £5,600 £2,500 £4,550

Levekostnadene I New Zealand

Mye som å beregne hvor mye penger du trenger for å flytte Til New Zealand FRA STORBRITANNIA, det er ingen teppe tall for levekostnadene der. Gjennomsnittlig, bor I New Zealand koster ca 8.4% mer enn I STORBRITANNIA. Dette vil imidlertid i stor grad avhenge av hvor du velger å flytte til, og din personlige livsstil.

Vil du vite hvor mye morgenkaffen din vil koste? Eller hvor mye å budsjettere for bensin? Vi har laget følgende tabell som sammenligner vanlige levekostnadsmålinger i STORBRITANNIA og New Zealand.

Metrisk STORBRITANNIA New Zealand
Lei for en ettroms leilighet i sentrum av byen £758 £819
Grunnleggende månedlige verktøy for en 85m2 leilighet £156 £91
1l melk £0.91 £1.35
Cappuccino £2.75 £2.42
0.5 L av fatøl £3.63 £4.63
1l bensin £1.27 £1.12

vil du våge utenfor de største byene for å spare penger på levekostnader? God ide! Kanskje du kan selv sjekke Ut Taumatawhakatangihangakoauauotamataturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu – ja det er riktig, den lengste enkelt ord stedsnavn Er I New Zealand!

Klar Til Å Flytte Til New Zealand?

Puh! Det var alvorlig hardcore, så før vi går videre, vi ønsker å gratulere deg for å gjøre det gjennom denne artikkelen. Vær trygg på at selv om det kan føles som om du har fjell å organisere for øyeblikket, når du er lykkelig bosatt i et av verdens vakreste land, vil det alle være verdt det.

Å Flytte til Aotearoa er et ekte eventyr, det være seg å flytte for første eller hvis du flytter tilbake til New Zealand! Men hvis nervene dine fortsatt gjør at Du føler deg rystet, fortsett å utforske Sirelo-nettstedet for å finne andre sider som hjelper deg med å flytte med et smil 😊

i mellomtiden, lykke til og glad bevegelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.