mars 14, 2022

Anatomien TIL En 3d Fiber Lash Mascara

Aprille August 9, 20181

har du andre tanker om å kjøpe EN 3d Fiber Lash Mascara fordi du tror at de er vanskelige å bruke? Sannheten blir fortalt, jeg hadde det samme problemet da jeg først fikk meg min egen 3d fiber lash mascara kit. Imidlertid innså jeg snart at det er enkelt å lære å bruke EN 3d Fiber Lash Mascara.

Heldigvis er Den første 3d fiber lash mascara som jeg har prøvd Mia Adora 3d fiber lash mascara, og de sendte meg en e-bok som beskriver riktig bruk av 3d fiber lash mascara. Denne e-boken har tittelen » Beste Øyenvippe Hemmeligheter Noensinne Oppdaget … Ingen Falsies Nødvendig!»og den inneholder alt du trenger å vite om 3d fiber lash mascaras.

Tre Viktige Trinn på Hvordan Du Bruker EN 3d Fiber Lash Mascara

Trinn 1: Påfør Forstørrelsesgelen

det første trinnet i å påføre en hvilken som helst 3d fiber lash mascara er å sette på et lag med forstørrelsesgelen eller transplantasjonsgelen. Det er viktig å bruke gelen fra basen til toppen av vippene. For best resultat er det best å bruke 15 til 20 slag for å fullt belegge hver lash. Forstørrelsesgelen gir volum til vippene, men det er også viktig at vippene skilles for riktig vekt.

Trinn 2: Påfør Naturlige 3d-Fibre

Dette er et viktig skritt siden fibrene vil legge lengden til vippene. Derfor er det viktig å sette i de tørre fibrene når forstørrelsesgelen ikke er helt tørket. Når forstørrelsesgelen fortsatt er våt, kan de tørre fibrene holde seg bedre til øyevippene.

det er imidlertid viktig at de tørre fibrene påføres fra midten til endene av vippene. Når du bruker den til bunnen av øyevippene, kan de gå til øyeeplet. Som et resultat kan det forårsake irritasjon. I likhet med forrige trinn er det viktig at hver enkelt lash er dekket og skilt ved å bruke 10 til 15 slag.

Trinn 3: Lås Fibrene Med Bruk Av Forstørrelsesgelen

som det siste trinnet for å påføre 3d fiber lash mascara, er det viktig å låse fibrene med et annet lag av forstørrelsesgelen. Det er imidlertid viktig at de tørre fibrene er helt tørket før man påfører den endelige forstørrelsesgelbelegget. Dette vil forhindre flaking siden fibrene er forseglet. Du kan bruke 15 til 20 slag av transplantasjonsgelen for å skille vippene og gjøre dem så tykke som du ønsker.

Valgfrie Trinn For Å Forbedre 3d fiber lash mascara

selvfølgelig trenger du ikke å stoppe ved bare tre-trinns applikasjonsprogrammet. Du kan gjøre noen andre skritt som kan ytterligere forbedre utseendet på vippene.

  • Curl Vippene før Påføring

Før du bruker 3d fiber lash mascara eller noen mascara for den måten, kan du krølle vippene for å legge til mer definisjon til vippene. Ikke vær redd for å krølle vippene for lenge. Dette skyldes at vippene vil rette seg opp etter søknaden din på grunn av vekten av mascaraen.

  • Påfør Vanlig Mascara

selv om dette trinnet ikke er nødvendig, hvem sier at du ikke kan bruke din favoritt mascara med 3d fiber lash mascara? Den vanlige mascaraen vil bare legge til volum og dybde til 3d fiber lash mascara. Jeg mener, hvem vil ikke ha det?

  • Bruk En Øyenvippe Kam For Klumper

Ingen er perfekte. Du vil ikke alltid bruke 3d fiber lash mascara perfekt. En øyenvippe kam kan hjelpe i å skille vippene, og det kan også klumper dannet under påføring. Du kan også bruke en bomullspinne eller en ren tannbørste. På toppen av det kan du også bruke en gammel mascarastav som har blitt vasket godt.

  • Gjenta tre-trinns prosess som ønsket

hvis du fortsatt ikke har resultatene du ønsker, kan du velge å gjenta trinnene. Du kan gjøre dette til du når dine ønskede mål. Du kan bruke 3d fiber lash mascara så tykt som du ønsker. Det er imidlertid viktig å sørge for at du forhindrer klumper i å bli dannet. Dette kan gjøres ved å tørke fibrene riktig.

Slik Fjerner DU 3d Fiber lash Mascara

Siden vi har lært deg den riktige måten å bruke 3d fiber lash mascara, vil vi også legge til tips om hvordan du fjerner dem. Dette er et annet problem som 3d fiber lash mascara brukere ofte står overfor. Med Mia Adora 3d fiber lash mascara kit bruker jeg bare en sminkefjerner og en sminkefjerner, og vippene kommer av umiddelbart.

det kommer også av når jeg rengjør det med varmt vann og litt såpe, noe som gjør det enkelt og praktisk når jeg reiser. Hvis 3d fiber lash mascara ikke kommer av med disse to metodene, er det på tide å slutte å bruke den mascaraen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.