desember 31, 2021

Squidoo

Hva Er Squidoo ?

et populært UGC-nettsted som lar medlemmer lage enkle å bygge, enkeltsidede nettsteder (kalt «linser») med det emnet de velger. Vanligvis bruker markedsførere disse sidene til å samle annet innhold fra Hele Nettet under et felles tema.

Squidoo var et nettsted for deling av inntekter. Artikler ble kalt «linser». I 2010 besto nettstedet av 1,5 millioner linser fra oktober 2010. Den 15. August 2014 annonserte Grunnlegger Seth Godin At HubPages hadde kjøpt Squidoo.

Squidoo Var et brukergenerert Nettsted som tillot brukere å lage multimediesider uten forståelse AV HTML. Godin kalte artikler «linser», fordi han så dem som » lys og oss hva vi trenger å se.»Forfattere ble kalt «lensmasters». I Squidoos tidlige stadier bemerket Godin At martha Stewart og Jane Goodalls linser ikke mottok store mengder trafikk, mens linser på myspace og online-spillet Line Rider var blant nettstedets mest vellykkede.

Godin annonserte i januar 2006 at selskapet ville starte et profittdelingssystem der lensmasters ville motta tilknyttet inntekt fra annonser de plasserte i sine linser.

Annonser

Det er ingen måte At Seth Godin og teamet På Squidquarters ikke hadde en sans for humor da de utviklet Squidoo.

og jeg kan høre deg allerede, spør ‘ hvorfor i all verden er han bruker Squidoo Squidoo så ofte?’Vel, det er to grunner, den viktigste av disse er at jeg ønsker å illustrere viktigheten av å bruke søkeord i din artikkel tittel og kropp(Og Squidoo Squidoo skiller seg ut). Hvis du vil tjene penger med linsene dine, må du få folk til sidene dine, og for å få dem til sidene dine må du rangere godt I Google, Og for å rangere godt I Google må du ha» og bruke » gode søkeord… og for å hjelpe deg med å undersøke søkeord, skjer det bare at en kamerat Blekksprut har en flott linse på å finne søkeord.

men noen skriver av andre grunner. Det er mange lensmasters som skriver artikler primært for å få tilbakekoblinger for sine nettsteder (for bedre søkemotorrangeringer), og som har liten intensjon om å tjene penger på linsene sine. Deretter er det de som elsker å skrive Og bruke Squidoo som en plattform for å bygge sin skriveportefølje eller gjenoppta, eller bare uttrykke seg. Uansett grunn til å skrive, hvis det skal være noe som helst, må det være verdt å lese. Selv om du bare bryr deg om tilbakekoblingen, hvis det er en crappy linse med dårlig innhold, vil det lande i garasjen ganske raskt; selv godt skrevet artikler kan få garaged hvis de slår bedervet. Siden Jeg har Vært En Blekksprut, har jeg lagt merke til at det å jobbe med en linse litt (egentlig, det tar ikke mye innsats) hver 4. eller 5. uke holder den oppdatert og frisk og ser ut til å gi et lite løft, og til slutt bygger bedre linser som til slutt vil jobbe hardt for deg. Henvis Hubpages

» Tilbake Til Ordlisteindeks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.