februar 1, 2022

Monitor telefonen eksternt med den beste sporing app

får jeg en programvare eller et elektronisk verktøy?

du kan kjøpe en eller begge deler. For programvare installerer du den på telefonen eller datamaskinen etter instruksjonene våre. For online verktøy, trenger du ikke installere noe, men besøker en nettside.

installerer jeg en app på telefonen min?

du installerer den i telefonen eller datamaskinen etter våre instruksjoner. For online verktøy, trenger du ikke installere noe, men besøker en nettside. Et enkelt kjøp vil tillate deg å overvåke en telefon.

Hvordan setter jeg opp verktøyet?

Vi tilbyr en programvare (app) eller online overvåking eller begge deler. For programvare installerer du den på telefonen eller datamaskinen etter instruksjonene våre. For online verktøy, trenger du ikke installere noe, men besøker en nettside. Vi leverer trinnvise instruksjoner for alle typer mobil-eller databehandlingsenheter.

kan jeg avinstallere det?

du kan avinstallere det når som helst følge våre instruksjoner.

Kan jeg overvåke, slette, kopiere, sende meldinger?

Ja, du kan uten å varsle offeret.

Kan jeg få tilgang til eller se slettede / historiske data, meldinger, bilder eller chatter?

ja, det kan du – inkludert data, mediefiler, bilder i cloud eller drive.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.