januar 14, 2022

Mobilapp Eller Nettside? 10 Grunner Til At Apper Er Bedre

så mobilalderen er her—i dag er antall mobilbrukere større enn antall stasjonære brukere!

derfor har bedrifter innsett behovet for å tiltrekke seg kunder ved effektivt å bruke mobile kanaler. Men det er ikke nok. De må også optimalisere mobilappene og nettstedene sine for å forbedre brukeropplevelsen og overgå konverteringsfrekvensen for å få mest mulig ut av denne kanalen.

mens noen bedrifter bruker både mobile nettsteder og apper, kan andre selskaper velge en av de to. Valget mellom mobilapper og nettsteder avhenger av deres kostnader, brukervennlighet, nødvendige funksjoner og publikum de tjener.

når det er sagt, viser studier at brukere foretrekker mobilapper mer enn mobile nettsteder. Dette gir en solid grunn til å lage mobilapper for å nå ut til potensielle (og eksisterende) kunder.

i tillegg gjør ulike andre grunner mobilapper bedre enn mobile nettsteder. Følgende er vår liste over topp 10:

#1 Mobilapper tilbyr bedre tilpassing

Tilpassing tar sikte på å tilby skreddersydd kommunikasjon til brukere basert på deres interesser, plassering, bruksadferd og mer.

med mobilapper er det enkelt å behandle brukere med en personlig opplevelse. Ved hjelp av et A/B-testverktøy for Mobilapper kan du også teste ut ulike opplevelser for kundene dine.

Mobilapper kan la brukerne sette opp sine preferanser i starten, basert på hvilke brukere som kan få servert tilpasset innhold. Apper kan også spore kundeengasjement og deretter bruke det til å tilby tilpassede anbefalinger og oppdateringer til brukerne. Videre kan de også identifisere plasseringen av brukerne i sanntid for å gi geografispesifikt innhold.

app personalisering er bedre enn mobil nettside personalisering
Bildekilde: Gadgets 360

forbedring av brukeropplevelsen er imidlertid ikke det eneste formålet som personalisering tjener. Det kan også bidra til å forbedre konverteringsfrekvensen av apps.

når brukere blir bortskjemt med personlig innhold, har de større sjanse til å konvertere da det gir en menneskelig berøring-i motsetning til generisk innhold som virker ganske robot eller automatisert.

#2 Enkel sending av varsler

for de siste par tiårene har e-post vært det mest brukte forretningskommunikasjonsverktøyet. Bedrifter har mye brukt e-post (noen nesten misbrukt det) for å nå ut til sine brukere. Som et resultat, e-post har mistet effektiviteten det en gang hadde; sine åpne priser og klikk priser har stadig falt.

vel, det er ingen grunn til bekymring.

Skriv inn mobilappvarsler.Disse varslene er av to typer: push og in-app. Begge er spennende alternativer for å kommunisere med app brukere i en langt mindre påtrengende måte.

push-varslinger

muligheten til å sende øyeblikkelige, ikke-påtrengende varsler til brukere er så ønskelig at det er en av hovedgrunnene til at mange bedrifter vil ha en mobilapp i utgangspunktet.

varsler i apper er varslinger som brukere bare kan motta når de har åpnet en app. På den annen side er push-varsler de varslene som brukerne kan motta uavhengig av hvilken aktivitet de gjør på mobilenheten.

det har vært tilfeller der pushmediet av varsler har levert klikkfrekvenser på 40%. Hvis du velger en mobil nettside eller har en mens du bygger en app, kan du sende push-varslinger MED VWO Engage.

Registrer deg for en gratis prøveversjon og se hvor enkelt det er å sende varsler til både stasjonære og mobile brukere.

Blogg Banner

#3 Å gjøre bruk av mobile device funksjoner

Mobile apps har fordelen av å utnytte funksjonene i en mobil enhet som et kamera, kontaktliste, GPS ,telefonsamtaler, akselerometer, kompass, etc.

 funksjoner for mobilenhet
bildekilde: Techcrunch

slike enhetsfunksjoner, når de brukes i en app, kan gjøre brukeropplevelsen interaktiv og morsom.

dessuten kan disse funksjonene også redusere innsatsen brukerne måtte gjøre ellers. For eksempel kan brukere som fyller ut et skjema på en bankapp, måtte sende inn bildene sine for å fullføre prosessen. Appen kan gjøre det mulig for brukere å bruke mobilkameraet til å fange og sende inn bilder.

de sammenhengende funksjonene forkorter tiden det tar å utføre en bestemt oppgave i en app, og øker konverteringene betydelig.

Merk: Mobile nettsteder kan også bruke noen mobile funksjoner som kameraet, GPS, etc. Likevel er det teknologiske begrensninger og personvernproblemer ved bruk av multimediefunksjoner på en enhet (hvilke mobilapper kan bruke).

# 4 Evne til å jobbe offline

det er trolig den mest grunnleggende forskjellen mellom en mobil nettside og en app.

som et nettsted kan apper også kreve internett-tilkobling for å utføre de fleste oppgaver, men her er forskjellen: en app kan fortsatt tilby grunnleggende innhold og funksjonalitet til brukere i frakoblet modus.

La oss ta eksemplet på en bankapp igjen.

appen kan gi funksjoner som skatteberegning, avdragsberegning og bestemmelse av lånegrenser. Disse funksjonene kan fungere selv uten hjelp av en internett-tilkobling.

Merk: selv om mobile nettsteder kan bruke caching til å laste inn nettsider uten internett-tilkobling, kan de bare tilby begrensede funksjoner.

# 5 Frihet i å designe

med alle de teknologiske fremskrittene i webdesign, må mobile nettsteder fortsatt stole på nettlesere for å utføre selv de mest elementære funksjonene. Mobilnettsteder avhenger av nettleserfunksjoner som ’tilbake-knapp’, ‘oppdater-knapp’ og ‘adressefelt’ for å fungere.

Mobilapper har imidlertid ingen av disse restriksjonene.

en mobilapp blir designet med flere forseggjorte funksjoner basert på avanserte bevegelser som ‘trykk’, ‘sveip’, ‘dra’, ‘knip’, ‘hold’ og mer.

 designfrihet i mobilapper
bildekilde: Macworld

Apper kan bruke disse bevegelsene til å tilby nyskapende funksjonalitet som kan hjelpe brukerne med å utføre en oppgave bedre. En app kan for eksempel la brukere gå til neste eller forrige trinn ved hjelp av sveipebevegelsen.

# 6 Ny merkevareopplevelse

siden en mobilapp er forskjellig fra et selskaps nettsted, har den friheten til å tilby en ny merkevareopplevelse til brukerne. Det betyr at selskapet kan eksperimentere med nye merkevarestiler for appen, som kan være forskjellig fra den vanlige merkevarestilen til selskapets nettside (eller selskapet helt).

ved å gå et skritt videre, kan bedrifter bygge mobilapper spesielt for å overgå til en ny merkevarestil for seg selv.

I Tillegg kan en mobilapp også tillate brukere å tilpasse utseendet, etter brukernes smak. Dette kan ytterligere hjelpe på tilpassingsfronten til appen.

Merk: begrepet mikrosider fungerer på lignende linjer. Microsites tilbyr forskjellige merkevareopplevelser til brukere, sammenlignet med deres overordnede nettsteder. De brukes ofte til å fremme et undermerke, et arrangement eller en nylig lansert tjeneste.

#7 Brukere bruker mer Tid På Apper

Mobilbrukere bruker 88% av tiden på mobilapper og bare 12% av tiden på mobilnettsteder.

brukere bruker mer tid på apps
Bildekilde: eMarketer

Merk: Et poeng å vurdere her er at brukerne bruker mesteparten av tiden på spillapper og sosiale medier.

# 8 Ny strøm av konverteringer

hvis du har tenkt å øke konverteringene, kan mobilapper gi en enkel måte å presse brukere ned i konverteringstrakten.

Mobilapper kan brukes til å skaffe både Top-of-the-trakt (ToFu) og bottom-of-the-trakt (BoFu) brukere.

for eksempel kan verktøyapper bringe Inn ToFu-brukere som senere kan næres Til BoFu-leder. På den andre siden, apps som eCommerce allerede Har BoFu brukere, som har en høyere mulighet til å konvertere.

Tillegg: siden mobilapper er mye mer målrettede i naturen (gjennom innholdet og verktøyet), kan du bruke dem til å trykke på bestemte brukere i trakten. Mobile nettsteder, derimot, nå ut til et mangfoldig sett av publikum.

#9 Brand presence

Brukere bruker en betydelig del av sin tid på mobile enheter. Det er trygt å si at mange brukere støter på appene de har installert på enhetene sine nesten hver dag. Dette vanlige møtet fungerer som en merkevarebygging mulighet for apps.

selv når brukere ikke aktivt bruker en mobilapp, blir de påminnet om merket som er knyttet til appen. Ikonet til appen fungerer som en mini-reklame for merkevaren.

tilstedeværelsen av en app på en hvilken som helst enhet bidrar ubevisst til å påvirke brukerens oppfatning av det merket.

merke tilstedeværelse
Bildekilde: Techtimes

denne brukeradferden tar inspirasjon Fra Signaldeteksjonsteorien, noe som tyder på at brukerne behandler selv de annonsene som tidligere ble ignorert på et visst nivå i deres sinn.

#10 Apper kan fungere raskere enn nettsteder

en godt designet mobilapp kan utføre handlinger mye raskere enn et mobilnettsted.

Apper lagrer vanligvis dataene sine lokalt på mobile enheter, i motsetning til nettsteder som vanligvis bruker webservere. Av denne grunn skjer datahenting raskt i mobilapper.

Apper kan spare brukernes tid ved å lagre sine preferanser og ta proaktive handlinger på brukernes vegne.

det er også en teknisk begrunnelse for hvorfor mobilapper kan fungere raskere-Mobile nettsteder bruker javascript-kode for å utføre de fleste funksjonene sine, og rammen som mobilapper bruker kan kjøre nesten fem ganger raskere enn en javascript-kode! Mens alt dette skjer i bakgrunnen, får brukerne til å fullføre handlinger raskere på forsiden av mobilapper, noe som igjen bidrar til en herlig brukeropplevelse.

Mobilapp v / s mobilside-hva bør du velge?

Å Utvikle både en mobil nettside og mobilapp for bedriften din kan vise seg å være en kostbar affære, og du må kanskje velge en av de to kanalene basert på budsjett og forretningsmål. Mens begge kanalene har sine egne fordeler og ulemper, kan mobilapper hjelpe deg med å få høyere konverteringer og oppbevaring. Mobilapper tilbyr større tilpassing og driftseffektivitet, sammen med flere andre eksklusive funksjoner.

men når du har designet en slank mobilapp, hvordan sikrer du at den også leverer på alle sine løfter og driver den tiltenkte veksten for bedriften din i stedet for å bli bare en annen kanal som du må administrere og vedlikeholde? Vel, svaret er enkelt – du tester det nøye.

Med A/B-testing For Mobilapper kan du kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen i appen ved å eksperimentere med funksjoner, appflyter og andre GRENSESNITTBASERTE endringer for å forbedre engasjementet, konverteringen og oppbevaringsfrekvensen. Derfor, mens du har en oppe og kjører mobilapp, er det definitivt det første skrittet mot å engasjere seg med et helt nytt publikumssegment, vil kontinuerlig optimalisering av det hjelpe deg med å oppnå konkrete forbedringer i viktige forretningsmål. VWO Mobile App Testing Er en robust mobil eksperimentering plattform som gir deg mulighet til å bygge engasjerende opplevelser som glede brukere og lansere verdensklasse funksjoner ved å dempe enhver risiko. Hvis du er usikker, be om en gratis demo av EN AV vwos eksperimenteringseksperter for å forstå hvordan DU kan utnytte Vwo – Mobilapptesting for å forbedre appens nøkkeltall.

 vwo mobile app testing

Vanlige Spørsmål om Apps V/S Nettsteder

hva er fordelen med å bruke en mobilapp?

Mobilapper kan fungere offline. Selv om apper også kan kreve internett-tilkobling for å utføre oppgaver, kan de fortsatt tilby grunnleggende innhold og funksjonalitet til brukere i frakoblet modus.

Hvorfor er apper raskere enn nettsteder?

Apper lagrer vanligvis dataene sine lokalt på mobile enheter, i motsetning til nettsteder som vanligvis bruker webservere. Av denne grunn skjer datahenting raskt i mobilapper.

(Ansvarsfraskrivelse: dette innlegget har ikke til hensikt å etablere mobile apps som et bedre alternativ til mobile nettsteder. Det viser bare ut områder der apps kan tilby bedre verdi til bedrifter enn mobile nettsteder.)

Fortsett Å Lese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.