desember 4, 2021

Hessonitt Gemstone (Gomed Stein)

hessonite banner

skyggeplaneten Rahu skal være ansvarlig for alle slags forsinkelser eller svært sen oppfyllelse av ambisjoner.

Hessonite stein Eller Gomedh kan bidra til å oppnå rask suksess på kortere tid enn forventet. Hessonite Eller Gomedh forbedrer også å håndtere mennesker og beskytter brukeren mot plutselige ulykker.

dette er normalt rødlig-sjokolade i fargen. Hessonite gemstone Eller Gomedh er kaldt i naturen.

det kurerer sykdommer forårsaket Av rahu og Saturns lidelse. Det øker også appetitten, vitalitet, gir god helse, rikdom og lykke, og all round velstand. Det sies å være den beste perlen å avverge mage plager, katastrofe, galskap og onde ånder.

den skal brukes i sølv på lørdag på 2.finger på høyre hånd. Vekten skal være 6, 11, 13 gram.

Fysiske Egenskaper Av Hessonitt

navnet kommer fra gresk ‘esson’ som betyr ‘dårligere’, siden disse edelstenene skal være mindre verdifulle. Hessonitt Eller Gomedh er En Perle av Granatfamilien.

Magneter kan trekke Disse Gems, som er et veldig spesielt fenomen, som magneter ellers trekke bare visse metaller. Kjemisk er Det Kjent Som Grossular (3cao. Al2O3. 3SiO2).

den finnes i en rekke farger som grønn og rosa, men generelt er den oransjebrun. Den har en hardhet på 7,25 På Mohs Skala, spesifikk tyngdekraft er 3,65 og Brytningsindeks er 1,74.

Forekomst Av Hessonitt

den er tilgjengelig i overflod. Den forekommer i India, Sri Lanka, Brasil, Australia, Tanzania, Sør-Afrika, Burma, Mexico, Russland, Italia, Kenya, Canada, Usa og Malaysia.

I India finnes Den I Andhra Pradesh, Orissa, Rajasthan og Bihar. Gaya gruver I Bihar er den største kilden til denne perlen. Nylig har meget god kvalitet på Denne Perlen blitt funnet I Orissa.

Identifikasjon Av Hessonitt

Denne Perlen inneholder inneslutninger som ser ut som spredte øyer eller flate bobler. Fargen er som honning skinner under en stråle av lys.

innsiden, sett under forstørrelse, ser ut som en tykk klebrig væske, og enkelte områder ser ut av form med mindre gjennomsiktighet.

det er veldig viktig før iført noen gemstone vi bør vite det er metoder og betydningen av hver stein.

Vask det med vann, Fersk Melk Og chanting Mantra «Om Raam Rahve Namaha.

onsdag & lørdag er den mest foretrukne dagen å bære denne edelstenen. Den beste tiden å bære en hessonitt eller Gomed ring er to timer etter solnedgangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.