mars 3, 2022

Topp 7 Beste Bass Fiske Baits & Lokker

Av Rabatt Takle Ansatte

Hva slags fiske agn eller lokke er all-around mest effektive på å fange bass, i stand til pålitelig trekke opp med fisk under enhver tid av året, i en gitt vær mønster, eller kroppen av vann? Frustrerende sannheten er at det er ingen enkelt beste universal bass fiske lokke; noen effektiv sportsfisker vet at de, i det minste, trenger et stramt, men allsidig utvalg av agn og lokker for å sikre en vellykket dag på vannet.

men med så mange forskjellige typer og merker og former og størrelser av bass fiske lokker der ute, hvordan vet du hva du skal holde i din takle boksen for maksimal fiske suksess? Enten du er en fiske nybegynner, en erfaren veteran, eller en nylig reaktivert angler komme tilbake i fiske, det er en ting som nesten alle sportsfiskere kan lett bli enige om: shopping for bass fiske lokker online spesielt kan være litt overveldende. Med all den fantastiske fisken fanget På YouTube og Instagram, kan du begynne å lure på om disse influencers bruker bass fiske lokker som du ikke bruker. Enten du er en nybegynner eller bass fiske entusiast, fortjener du å vite og forstå hva som fungerer.

Her er våre plukker for topp 7 typer bass lokker som du ønsker for den mest effektive bass takle boksen:

Myk Plast Stickbaits

Gary Yamamoto Senko I Grønn Gresskar Svart Flake

Det er ingen tvil om at en myk plast pinne agn må være topp prioritet når du velger bass fiske lokker. Legg merke til at de er de mest allsidige og fleksible av all myk plast. Dette er grunnen til at alle nesten alle arter av ferskvannsfisk, inkludert bass, vil spise dem, akkurat som de fleste arter av fisk liker å spise ormer. Som de er en av de mest allsidige agn for bass fiske, kan du enkelt Sprø rigg det for å hoppe under havna og bruke eller strukturere det som enten vektet Eller vektløs Texas-rigget agn. Visste du at noen sportsfiskere også bruke Den Med Carolina rigger, swing hoder, slippe skudd, og selv vaklende hoder?

Gary Yamamoto 5 tommer Senko avbildet ovenfor er den originale myke stickbait og «Gullstandarden» som mange sportsfiskere er mest kjent med, men nesten alle andre myke plastprodusenter har gitt ut sin egen ta på denne lokket. Kjente eksempler inkluderer YUM Dinger, Z-Man ZinkerZ, Googan Baits Lunker Logg, Berkley Er Den Generelle PowerBait MaxScent, Og Big Bite Baits Trick Stick.

ChatterBaits (aka Bladed Svømme Jigs eller Vibrerende Jigs)

Z-Man Evergreen Jack Hammer ChatterBait I Grønn Gresskar Shad

Z-Man Evergreen Jack Hammer ChatterBait I Grønn Gresskar Shad

ChatterBaits er også kjent som vibrerende jigs og blader svømme jigs. Merk at det er en ekstremt populær og dødelig bass fiske lokke. Et av de vanlige navnene på disse er «vibrerende jigger», og dette skyldes den unike handlingen som det enkle sekskantede bladet utfører. Og det er verdt å merke seg at bladets konstante og raske kjerne på de fleste ChatterBaits forårsaker mer humming vibrasjon under vannet.

Husk at bladed swim jigs eller vibrerende jigs er mest effektive når bass er grunne og aktive. Det er imidlertid noen unntak fra denne regelen, men kunnskapsrike og erfarne bassfiskere kan finne mange andre gode bruksområder for vibrerende jigs gjennom hele året. Det beste Med ChatterBaits er at rigging dem er ganske enkelt. Legg merke til at du har jiggen, som ofte kommer pre-rigget med en sterk skjørt. Du kan legge til en myk plast trailer for å legge bulk og holde agn beveger seg sakte med masse action.

Lipless Crankbaits

Bill Lewis Rat-L-Felle Lipless Crankbait I Cali Craw

Bill Lewis Craw Serien Rat-L-Felle I Cali Craw

Merk at for pre-gyte bass med temperaturer i midten av 50-tallet, profesjonelle sportsfiskere favorisere rød eller gull lipless crankbaits . Din dypt vann hemmelig, lipless crankbaits, kan gi deg den fantastiske kraften til å målrette noen dybde. Ved å la denne lokke slippe rundt en fot per sekund, vil du kunne nå nøyaktige dybder, arbeider det lett hvor som helst i vannsøylen. Husk at rattling handlingen vil pulsere som du rive opp og ringe i bass fra fjern og nær.

ofte fiskere bare kaste disse pluggene og gjøre en rett og jevn hente. Du kan imidlertid tillate lipless crankbaits å synke litt dypere og deretter sprette langs bunnen over noen skall senger eller andre rene strukturer som ikke har rusk. Den ideelle kombinasjonen av støy, vibrasjon og hastighet, disse lipless crankbaits er fantastisk i grunt vann.

Topwater Hard Lokker

Berkley Choppo Topwater Prop Lokke I Spøkelse Hvit

Visste du at topwater hard lokker, som topwater prop lokker, kan være svært effektiv for målretting bass? Merk at for dette programmet, er det mest effektive i skumring eller daggry når bass er mest aktivt mate. I denne cateogry har du fire viktigste hard topwater lokke stiler å velge mellom. Disse er prop lokker, topwater vandrere (aka Spooks), poppers og våkne agn. Nesten alle eksempler på disse typer agn er rigget med diskant kroker, slik at de vil fungere best uten snagging i åpent vann. Husk at topwater prop lokker tendens til å fungere bedre i bølgete eller hakkete vannforhold når mange andre topwater lokker rett og slett ikke utfører.

Squarebill Crankbaits

Rapala Bx Big Brat I Delta

Du finner squarebill crankbaits i alle former, størrelser og farger, noe som er flott. Disse crankbaits kan enten være stille eller ha knockers for å skape flere forstyrrelser i vannet. Som et flertall av crankbaits, kan de lett gjøres for å etterligne bras, shad, languster, og nesten alt i mellom. Og sportsfiskere vet at variasjon er absolutt navnet på spillet, spesielt når det gjelder å plugge fiske. Husk at i motsetning til den buede leppen til mange crankbaits, har en squarebill crankbait en firkantet leppe akkurat som navnet tilsier.

og den unike flat leppe av squarebill bidrar til å gjøre det en dødelig og effektiv bass lokke. Du kan også enkelt vind en squarebill over riprap, laydowns, eller til og med nedsenket ugress og planter uten å bli snagged. Så, hvis du kjører grunt vann og som en undergrunns makt teknikk, så fiske squarebill crankbaits er riktig for deg. De kan lett gå der andre typer crankbaits ikke kan og få rikelig med biter.

Ned Rigg

Z-Man Finesse TRDs Og Finesse ShroomZ I Assorterte Farger

Ned riggen med ned rig myk plast har raskt blitt ustoppelig i sin nådeløse dominans av light line finesse fiske myk stickbait kategori. Det begynte som en ganske nisje ferskvann finesse teknikk I Midtvesten, hovedsakelig for smallmouth bass. Det har imidlertid nå eksplodert i sin egen unike myk plast underkategori. Det er en stift presentasjon ikke bare for alle typer bass sportsfiskere, men andre sportsfiskere som mål abbor, walleye, tromme, bay bass, og uer.

Padle Hale Swimbaits

Z-Man MinnowZ I Pinfish rigget på EN VMC Boxer Pilk I Bluegill

Z-Man MinnowZ I Pinfish rigget på EN VMC Boxer Pilk I Blå Gill

Perfekt for å utnytte at revved opp bass bite, swimbaits er stor for bass fiske fordi de etterligner agnfisk. Visste du at myk plast padle hale swimbaits er noen av de beste bass hvalbåter året og i alle vann tilstand? Dette er fordi de imitere følelsen og utseendet på agnfisk bedre enn noe annet. Merk at den beste muligheten til å tilby en swimbait er når mange agnfisk er merkbart skolegang i kroppen av vann. Du kan kaste den rundt kantene av området der bassen lurer og la swimbait padle hale dunk, varsling nærliggende lurkers.

 Storm Largo Shad m / Krok I Grønn Rygg

Storm Largo Shad m / Krok I Grønn Rygg

vær også oppmerksom på at bruk av en farge på agn som ligner fargen på agnfisk er viktig når du bruker disse swimbaits. Det flotte med padle hale svømme agn er at de er svært tilpasningsdyktige. Det er derfor de kan jobbe nesten hvor som helst du fisker. Dyp, på poeng, grunt, åpent vann, eller på struktur, merk at padle hale swimbait er kanskje en av de mest effektive bevegelige agn som du kan bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.