november 28, 2021

Startup Funding India – Hvordan Skaffe Midler til Oppstart? / Ketto

«jeg ønsker å sette en ding i universet,» Sa Steve Jobs.

som ham, i dag, mange tenkere, innovatører, entreprenører søker å gjøre sitt preg i verden og få til en sosial endring. Noen ønsker å utvikle rimelige verktøy for å gjøre det mulig for et barn å få tilgang til utdanning i verdens fjerneste hjørne. Andre kan ønske å styrke de marginaliserte håndverkssamfunnene til å gjenopplive sine tradisjoner og starte en bedrift. Uansett oppstart ideen, krever det tilstrekkelig finansiering.

Start-Up Finansiering India

Med mindre du i hemmelighet har en fe gudmor eller betydelige lotteri gevinster, kan bootstrapping ikke være nok, og du kan trenge eksterne investeringer for å få ideen til å bli oppfylt. Så, hvor får startups penger til å gjøre sine drømmer til virkelighet?

her er fire lovende metoder for å skaffe midler til oppstart:

Crowdfunding

har du et høyt potensial plan for å gi billig og effektiv medisinsk behandling i landlige India? Eller kanskje en ide for en indiefilm? Hvis du har en oppstartside og tror at folk vil resonere med visjonen din, er belønningsbasert eller gjeldsbasert crowdfunding gode måter å finansiere arbeidet ditt på.

Crowdfunding for startups blir en av de mest populære medier av fundraising takket være sin brede rekkevidde. En potensiell donor i en del av verden kan investere i ideen din, forutsatt at juridiske overholdelse justeres. Det beste med oppstart crowdfunding er at du ikke trenger å kaste for betydelige beløp fra et lite antall potensielle investorer eller givere. Det kan være hundrevis av givere som kan gjøre små bidrag for å hjelpe deg med å øke målrettet beløp.

Inkubasjonsprogrammer

mange offentlige institusjoner og private organisasjoner kjøre inkubasjonsprogrammer som gir veiledning, nettverksmuligheter, og frø finansiering for startups. I India gir mange statlige myndigheter, utdanningsinstitusjoner og sosiale bedrifter inkubasjonsstøtte til oppstart på tvers av felt som landbruk, økonomisk inkludering og skilling. Hvis du har en ny løsning på et gammelt problem og en visjonær pitch dekk, kan disse inkubasjonsprogrammer vil støtte deg.

Venturekapitalister

hvis ‘go big or go home’ er ideen om entreprenørskap, så venturekapitalister er din go-to folk for pengeinnsamling. Sammen med profesjonelt forvaltede midler, vil de også tilby sin kompetanse og innsikt i å gjøre din bedrift arbeid.

Formuler dine langsiktige mål, demonstrer forretningsmodellens motstandskraft og fremhev

teamets kompetanse for å få VCs interessert. Vanligvis vil de trekke seg ut av virksomheten når du går offentlig eller er kjøpt opp av et annet selskap, men inntil da vil din sterke track record og potensial holde dem investert i drømmene dine.

Angel investorer

Angel investorer kommer vanligvis med en forventning om å få egenkapital i bedriftene de investerer og tjene høy avkastning. Det kan være en enkelt engel investor eller flere investorer som tror at ideen din virkelig kan gjøre en forskjell for verden. Vær klar for mange runder med diskusjoner og screenings før du får noen engler som investerer i oppstart.

å være en entreprenør krever skarp skikkelse for å skaffe midler og sikre bedriftens bærekraft. Nå som du har en god ide om å skaffe midler til oppstart for å prøve forskjellige måter å få pengene du trenger og la drømmen din bli en realitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.