mars 14, 2022

Sannheten om Robin Williams Og Pam Dawbers Forhold

Etter At «Mork and Mindy» hadde kjørt sin kurs, Tok Dawber og Williams liv forskjellige ruter, som liv gjør, men 30 eller så år senere, i 2014, gjenforenes de gamle vennene da Dawber gjestet På Williams sitcom » The Crazy Ones.»Ifølge Av Club visste Williams ikke at produsentene spurte Dawber til gjestestjerne og fortalte ham ikke før hun signerte på, og da de fortalte ham, ble han» litt tåkete.»

Dawber fortalte av Club av opplevelsen, » Åh, det var så gøy . Jeg mener, det var bare så gøy … Robin var aldri en av de komikere som var konkurransedyktig og måtte ha alle de morsomme linjene. Det var alltid spilletid for ham. Han er bare veldig sjenerøs … Men det er annerledes. Vi er forskjellige, og det er et annet show, ja … han er voksen! Så det var veldig interessant å bare være der for de få dagene. Jeg elsket det.»

bare måneder senere, den 11. August 2014, hengte Williams seg med et belte i sitt hjem. Selv om skuespilleren og komikeren led av depresjon og hadde slitt med narkotika-og alkoholmisbruk, ville det senere bli lært at han hadde blitt diagnostisert Med Parkinsons sykdom, som en obduksjon viste var en feildiagnose. Han hadde Faktisk en sjelden sykdom kalt Lewy body disease, ifølge CBS News, som kan se Ut Som Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom.

Da han hørte Om Williams’ selvmord, Sa Dawber: «jeg er fullstendig knust. Hva mer kan jeg si?, «Rapporterte IMDb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.