februar 26, 2022

On-line Kurs

Shipping-Australia-Online-Courses Shipping Australias on-line kurs undervise og vurdere det grunnleggende i shipping industrien. Enten du er ute etter å ta dine første skritt inn i en ny karriere, eller hvis bedriften din vil ha nytte av at ansatte får en bedre forståelse av fraktbransjen, Er Shipping Australia Limiteds online kurs et godt utgangspunkt.

Introduksjon Til Shipping

Introduksjon Til Shipping er sterkt anbefalt for nye ansatte i bedrifter og offentlige etater som er knyttet til skipsfarten. Siden det først ble introdusert i 2009, har det vist seg svært populært ved å gjøre høy standard informativt innhold praktisk og lett tilgjengelig.

for kurs påmelding henvendelser vennligst besøk Wisetech Academy

Fundamentals Of The Maritime Industry

Fundamentals Of The Maritime Industry benytter den samme vellykkede format og foredler domenet av internasjonal skipsfart industrien i sine sentrale elementer innen ti opplæringsfag. Utgitt i 2012.

for kurstilmeldingsforespørsler, vennligst besøk Wisetech Academy

Reefer Cargo Handling

Reefer Cargo Handling dekker de mange elementene som gjør logistikken av kjølt og frosset last til en unik og viktig sektor av shippingindustrien.

VED vellykket gjennomføring AV alle kurs SALS Administrerende direktør anerkjenner kandidatens prestasjon med et signert sertifikat. Vennligst følg linkene for ytterligere kursbeskrivelser og detaljer om kostnader og rabatt tilgjengelig for flere kjøp.

For kurstilmeldingsforespørsler, vennligst besøk Wisetech Academy

Ansvarskjede

alle i transportforsyningskjeden har en juridisk forpliktelse til å sikre at brudd på veitransportlover ikke forekommer. Dette kalles ‘Kjeden Av Ansvar’.

Chain Of Responsibility Awareness kurset er en introduksjon Til Chain Of Responsibility regulering og sertifisering og et nødvendig skritt mot transport supply chain & logistikk compliance.

Dette CoR-kurset er for operatører, eiere, ledere, planleggere, meglere og speditører, lastere, pakkere og drivere. Det vil gi deg og ditt team med en solid forståelse av alles ansvar Under Kjeden Av Ansvar, og den kunnskapen som kreves for å hindre brudd på masse, dimensjon, lasting, hastighet og tretthet lover oppstår.

for kurs påmelding henvendelser vennligst kontakt Wisetech Academy

Mulighet For Høyere Utdanning

hvis du er 18+, har ett års erfaring i skipsfarten disse kursene presentere et springbrett for å fremme din karriere. Fullføre både e-læringskurs Og Australian Maritime College kan tilby deg plassering i, og delvis kreditt mot En Bachelor Of Business (Maritime Og Logistikk) eller En Bachelor Of International Logistics (Spedisjon) grad. Innmelding i disse grader kan være heltid eller deltid og enten på campus eller ved fjernundervisning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.