desember 10, 2021

Hvordan setter jeg inn bilder I Yahoo Mail?

Vil du dele bilder med venner og familie? På denne siden skal jeg fortelle deg hvordan du setter bilder I Yahoo Mail. Instruksjonene er for nybegynnere og er ledsaget av nyttige skjermbilder slik at folk med selv grunnleggende datakunnskap kan følge og lære å sette inn bilde I Yahoo e-postmeldingen.

Viktig: hvis du har bildene på et digitalkamera, er det lurt å overføre dem først til datamaskinen. Dette kan gjøres på to måter: koble utstyret til datamaskinen med kabelen som følger med, eller ta ut minnekortet og sette det inn direkte i datamaskinen(hvis den har en kortleser).

for detaljerte instruksjoner se hvordan sende bilder fra digitalkamera.

Sett inn bilde I Yahoo Mail – hvordan sette bilder i e-postmeldingen

med e-post kan du ikke bare sende tekstmelding (vanlig eller fancy formatert tekst), Men også multimediefiler som bilder, lyd, video etc. Faktisk kan enhver form for digital fil sendes med en e-postmelding. Den eneste begrensningen er e-postvedlegg størrelse som, i skrivende stund, ER 10 MB på Gratis Yahoo e-postkontoer.

Vær oppmerksom på at alle instruksjoner har blitt jobbet med Den nye Yahoo Mail-versjonen kjent som All-new Mail. Hvis du bruker det eldre grensesnittet (Yahoo! Mail Classic), vil du kunne sette inn bilder i e-postmeldingen, men instruksjonene og skjermbildene som presenteres nedenfor, gjelder ikke for deg. FYI, det er veldig enkelt å bytte De To Yahoo Mail-versjonene-du trenger bare å klikke på den alternative versjonslinken-se den artikkelen for ytterligere hjelp.

hvis du er helt ny på dette, foreslår jeg at du leser hvordan du skriver Og sender En e-post Fra Yahoo-kontoen og går tilbake til denne siden.

Logg Inn På Yahoo-kontoen din og opprett en ny e-postmelding

Gå Til Yahoo-påloggingssiden og logg på med brukernavnet Ditt (Yahoo ID) og passord. Klikk nå på» Ny «- knappen og velg «E-Postmelding» fra rullegardinmenyen eller bare trykk ‘ n ‘ – tasten på tastaturet. En ny e-postmelding-fane åpnes. Du kan sette bilder I Yahoo mail når du vil-før, under eller på slutten av å skrive e-posten.

 Åpne En ny melding I Yahoo for sett inn bilde i e-posten

Sett inn bilde ved hjelp av «Legg ved» – funksjonen

Rett under den nye e-postmeldingen finner du en knapp merket «Legg Ved». Dette lar deg legge ved eller sette inn bilder… faktisk, omtrent alle digitale filer.

Ved Å Klikke på» Legg ved » – knappen åpnes et popup-vindu som viser en mappe på datamaskinens harddisk. Men dette kan ikke inneholde bildene du vil sette I Yahoo-e-posten. Så naviger til katalogen som inneholder disse bildene, velg en ved å klikke på den og deretter trykke på «Åpne» – knappen.

hvordan sette inn bilde I Yahoo Mail via Legg ved funksjonen

hver fil (bilde) som er satt Inn I Yahoo e-postmeldingen får en «Fjern» link ved Siden av. Ved å klikke på det vil ta ut filen fra listen e-postvedlegg.

Slett et vedlagt bilde I Yahoo Mail ved å klikke På Fjern-linken

noen punkter når du setter inn bilder til e-postmeldinger I Yahoo

  • du kan legge ved alle slags digital fil. Alle bildeformater kan sendes sammen med e-postmeldingen.
  • Bilder må settes inn en etter en. For å sette flere bilder I Yahoo Mail-e-posten, må du bruke» Vedlegg » – funksjonen så mange ganger.
  • alle e-postvedlegg I Yahoo Mail skannes ved Hjelp Av Norton Anti-virus program.
  • en e-postmelding kan ha filer for forskjellige formater vedlagt. Dermed kan du sette inn bilder samt tekstdokumenter, lyd-og videofiler i samme e-post.
  • antall bilder som kan settes Inn I En Yahoo e-post er begrenset bare av vedlegget størrelse SOM ER 10MB i skrivende stund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.