mars 14, 2022

Hvor Mye Koster Webdesign I 2020?

Nå som du vet forskjellen mellom design og utvikling, må du vite hvilke variabler som påvirker kostnadene for hver. Som nevnt, våre nettsteder begynner på omtrent $1500.00 og at prisen kan variere basert på mange faktorer.

Antall Sider
prisen vil variere ganske enkelt basert på antall sider som kreves-eksklusiv funksjonalitet. For eksempel, la oss si at et byrå har en pakke for et 15-siders nettsted for $ 4000. Du trenger imidlertid et 20-siders nettsted. I gjennomsnitt er det trygt å si at du bør legge til ca $100 per hver ekstra side over. Hvert byrå vil pris annerledes, omstendigheter og nødvendig sidefunksjonalitet kan endre det også. Dette gir deg imidlertid en grunnleggende ide om hva du kan forvente å gå inn i 2021.

Site Layout
Svært få nettsteder er bygget fra bunnen av lenger, de starter som maler eller temaer. Det er bare for tidkrevende og kostbart å designe dem fra bunnen av. Det er fortsatt en stor mengde tilpasning som kan gjores med disse temaene eller malene. Temaene får deg bare omtrent halvveis gjennom—det er fortsatt mye arbeid igjen å gjøre. Jo mer tilpasning og spesiell koding du trenger, jo mer vil det koste. Temaer og maler er #1 grunnen til at du kan bygge et lite bedriftsnettsted for $3k – $6k versus $15k – $20k fra grunnen av.

Tilpasset Grafikk / Fotografi
hvis du vil ha arkivbilder og grafiske elementer på siden din som alle andre malbrukere, vil du ikke pådra deg ekstra kostnader. Men hvis du vil ha tilpassede bilder, bilder og andre elementer, vil det koste ekstra basert på prosjektet. Dette inkluderer kostnader for photoshoots, videografi, tilpasset grafisk design eller logo opprettelse.

Tilpasset Koding
Ofte er Det Et WordPress-plugin for hver funksjonalitet de fleste brukere trenger. Det kan koste en premie, men fortsatt vil gjøre det du trenger. (dvs. slider, tilpasset kalkulator, login portal, etc.) Men noen ganger trenger du noe høyt spesialisert og et plugin må kanskje kodes fra bunnen av. Det er en tjeneste som er utenfor den inkluderende pakken. Avhengig av hva du trenger det kan legge hundrevis eller tusenvis til den totale kostnaden.

Overflødige Revisjoner
de fleste prosjekter begynner med mye pre-planlegging og innledende konseptdesign for å få det så riktig som mulig første forsøk. Men det skjer sjelden, og de fleste pakker inkluderer et visst antall designrevisjoner for tweaking. Alt over den inkluderte mengden revisjoner kan legge til kostnaden, per revisjon. Det er derfor designprosessen og storyboarding er så viktig. Etter vår erfaring tar det sjelden mer enn to revisjoner for å få nettstedet akkurat som en klient ønsker det.

Innholdsutvikling
å ha solid og overbevisende innhold er nøkkelen til et vellykket nettsted. Men innholdet må ikke bare være overbevisende og solid. Den må skrives og formateres på en slik måte at den hentes på søkemotorer. Det er svært spesifikke kriterier og formateringsregler for disse søkemotoralgoritmer, og de endres ofte. Det kan være ganske kjedelig å utvikle innledende innhold og deretter å opprettholde det med konstant oppdatering. Innholdet må oppdateres ofte og bør tilby en grunn for besøkende å komme tilbake. I alle våre år med å utvikle eksepsjonelle nettsteder for kunder, er #1-hinderet innholdsutvikling. Hvis du ikke har innhold klar for utvikleren din, må du skrive det selv eller leie en tekstforfatter. Kopieringstjeneste er vanligvis en ekstra kostnad og kan variere basert på antall ord skrevet og kompleksiteten.

Heldigvis, På SiteJab, har Vi dyktige tekstforfattere på ansatte som vil studere din bransje mye og skrive innsiktsfull, engasjerende innhold. Kostnaden for grunnleggende innhold er inkluderende i mange av våre pakker og utvidet kopi tjenester kan legges også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.