desember 18, 2021

Expert Tips

Isolerende Loftet Og Taket

Omtrent en fjerdedel av den gjennomsnittlige hjem varme er tapt gjennom taket. I stedet for å isolere hele hjemmet og potensielt forårsake problemer som overflødig fuktighet, kan du ordentlig forsegle loftet i et gammelt hus. Dette er et trygt første skritt for å beholde varme og spare energi. Eventuelle hull eller sprekker som tillater varm luft å reise gjennom taket inn i loftet eller sperrene, må forsegles ved hjelp av et passende tetningsmiddel (caulk, weatherstripping, brannfast skumforseglingsmiddel, etc.).

Vanlige områder med lekkasjer inkluderer hull rundt skorsteiner, takvifter, lysarmaturer, ledninger, kanaler, eksosvifter og rør. Sjekk rundt vinduer eller ventiler, og undersøke omkretsen, på jakt etter små hull eller hull. Når luftlekkasjer er adressert, kan du legge til isolasjon. Batt isolasjon kan legges til undersiden av taket mellom sperrene, og et lag med batt eller løs isolasjon kan legges over loftet gulv. Avhengig av klimaet ditt er En R-verdi mellom 38 og 60 optimal. (Sjekk Her For Energy Star anbefalinger.)

Vurdere å spørre en lokal altmuligmann team Som Mr. Altmuligmann å hjelpe deg med loftet isolasjon.

Andre tips inkluderer:

 • Sjekk eksisterende isolasjon for fuktighet og tegn på mugg eller mugg, og kast deretter. (Mold eksponering kan være en alvorlig helserisiko . Hvis du har lagt merke til muggvekst hvor som helst i hjemmet ditt, er profesjonell fjerning den sikreste innsatsen.)
 • Pass på at loftet har riktig, ublokkert ventilasjon – en bjelkeluft for å trekke luft inn og en ryggventil for å utvise luft utenfor. (Sjekk statens kode for spesifikke krav.)
 • hvis du bruker en dampsperre (eller batt-isolasjon som har dem festet), bør barrieren vende mot den varme siden: ned (vendt mot gulvet) for kaldt klima, og opp (vendt mot taket) for varmt klima.
 • hvis du legger ny isolasjon over eksisterende isolasjon, må du sørge for at det ikke plasseres dampsperrer mellom isolasjonslagene. Fjern barrierer fra ny batting, om nodvendig.
 • Vurder å installere metalltak. Metalltak er lette, holdbare og energieffektive.

Seal Kjellere Og Kravlesøk Mellomrom

En annen måte å forbedre et gammelt hjem inneklima – uten å skade hjemmet naturlige ventilasjon – er ved å forsegle kjellere og kravlesøk mellomrom. Forsegle sprekker rundt kjellervinduer og luftventiler, og hull rundt kanaler, elektriske ledninger og rør. Legg godt dekker til utgående vinduer, hvis ikke allerede til stede. Installer damp-eller fuktsperre, og / eller påfør en vanntett tetningsmasse på vegger og gulv. For ekstra beskyttelse, legg batt isolasjon til gulvbjelker. (Hvis du isolerer et kryptrom, må du sørge for at inngangspunkter er riktig dekket for å holde gnagere ute.)

Hvordan Isolere Vegger I Et Gammelt Hus

Å vite hvordan å isolere vegger i et gammelt hus kan ikke være så viktig som å vite om å isolere dem. Mange huseiere har gjort feilen å bore hull i vegger, blåser i cellulose isolasjon og tett forsegling vegger opp igjen. Denne metoden kan tillate kondens å danne inne vegger. Fuktighet kan bygge opp, til slutt fører til mugg, tre råte og tåkete vinduer.

en måte å isolere vegger av et gammelt hus er å fokusere på hjemmets eksteriør:

 1. Påfør et hus wrap / dampsperre til yttervegger.
 2. Fest 1-tommers skumplate isolasjon.
 3. Installer sidespor over isolasjonen.
 4. Bytt ut gamle vinduer med energieffektive enheter.
 5. Caulk vindu trim og bruk weatherstripping for å redusere luftlekkasjer.

hvis du har prøvd alt annet og er fast bestemt på å isolere veggene i et gammelt hus, følg disse tipsene for å minimere risiko:

 1. Fjern værbarriere og kledning før boring av hull.
 2. Erstatt enkeltrute vinduer med energieffektive vinduer.
 3. Bytt ut eller legg til vannbestandig blinking.
 4. Blås i løs skum isolasjon, og forsegle bore hull.
 5. Følg tidligere trinn for utvendig veggisolasjon.

Flere Måter Å Bidra Til Å Holde Gamle Hus Varme Og Toasty

Foruten å dekke lekkasjer og legge til isolasjon, er det viktig å sikre at varme-og ventilasjonssystemet fungerer som det skal. Gamle, ineffektive ovner kan ikke være i stand til å holde tritt med oppvarmingskravene til romslige, historiske boliger på kalde vinternetter. Vurdere å verve EN HVAC ekspert for å oppgradere til en energieffektiv modell.

Et annet tips: Forsegle og isoler varme – /kjølekanaler, spesielt de som går gjennom kjøligere rom som loft, kjellere og uoppvarmede garasjer. Bruk fugemasse eller folie tape for å forsegle sømmer og skjøter, og pakk dem i kanal isolasjon.

Lei En Profesjonell

Eldre hus har mye å tilby. Unik arkitektur, romslige rom og eleganse er noen fordeler som kommer til hjernen, men remodeling prosjekter kan være komplisert. Det er mange faktorer å vurdere før du hopper inn. For eksempel kan hus bygget før 1978 ha blybasert maling som bør fjernes før du renoverer. Mange gamle boliger har gipsvegger som krever spesiell forsiktighet når du henger bilder eller andre gjenstander.

Enten du foretar en enkel oppdatering eller takler et stort prosjekt som å installere isolasjon, Har Neighborly en hel familie av hjemmeserviceeksperter klar til å hjelpe! Sjekk ut de mange tjenestene til våre top-notch merkevarer, og planlegge en avtale i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.