januar 31, 2022

10 Best Battery Saver Apps For Android 2022

Batterisparing er nøkkelen. Det er svært vanskelig i disse dager å finne en app som ikke tukle med batteriet, og dette legger til tukling du ikke kan gjøre uten å påføre det yourself.No man ønsker en telefon som er bundet til å gå av raskt når strømmen er borte så, i stedet for å søke etter en plugin, bare gjøre det smartere måte og få deg en app for å gjøre jobben. For Å hjelpe deg, her er vår 10 Beste Batterisparer Apps For Android

Artikkel Kart

1. Battery Doctor

Går under navnet og Hva Leger er kjent for, ble dette programmet utviklet for å spare batteriet. Ikke mer batteri nådde det minste minimum for tidlig med denne. Battery Doctor trenger bare et klikk for å sikre at batteristrømmen varer over din forventning. Du kan også jobbe med apper som bruker strøm. Dette batterisparing app gir informasjon om et program tilstand basert på hva slags app det er. Den har andre funksjoner som nøyaktig batteri-venstre tid, skarphetskontroll osv.den støtter 28 språk og har et fantastisk brukergrensesnitt. Det er også gratis og tilgjengelig på iOS Og Android.

2. Du Battery Saver

dette programmet stormet Android market nylig. Og det bringer flere forbedrede funksjoner med det. Du har lov til å velge fra en liste som passer til hvordan du bruker batteristrømmen effektivt. Du får til og med tilpasse måten batteriet utfører og dets levetid. Du kan også oppleve Telefonkjøler-alternativet som automatisk deaktiverer alle apper som ER CPU-intensive og ikke er aktive. Lysstyrken, lyd, internett-tilkoblinger kan styres på telefonen via Sin Task Killer widget funksjonen.

3. PowerPro: Battery Saver

denne appen måtte bare lage denne listen. Det bidrar til å holde telefonen så lenge som mulig på flere måter. Powerpro slår av apper som er inaktive, tar ansvar for telefonens lysstyrke opp til 33% osv. En Batterikjølerfunksjon er også nyttig for å holde mobiltelefonen kjølig ved å jobbe med strømforbruket. Skade PÅ CPU er ikke en mulighet så lenge programmet er installert og aktiv på telefonen. Det gir deg også fire separate saver profiler som du kan tilpasse i henhold til hva du foretrekker.

4. Strøm Batteri – Batterilevetid Saver & Helsetest

 Bilde resultat For Strøm Batteri â?? Batteriets Levetid Saver Helse Test

det er raskt og lett. Det betyr ikke bare forlenge batterilevetiden; det hjelpemidler forbedring av batteriet. Det er en batterisparing, smart battery monitor blant flere funksjoner. Den skanner telefonen, oppdager og foreslår for deg hvilken app som ikke er ideell for best mulig bruk av batteriet. Du kan lade på tid med dette programmet. Enhver søppel på telefonen er blitt kvitt av så vel.

5. Kaspersky Batterilevetid

det forbedrer telefonens batterilevetid. Det fungerer ikke effektivt For Android-telefoner bare; selv tabletter er tatt hensyn til. Kaspersky skanner enheten og rapporterer appene som er skyldige for dårlig batterilevetid, slik at du kan rette opp så snart som mulig.

  • Må Lese: Du Har Ladet Batteriet På Feil Måte Hele Tiden

den sporer appene i bruk og de, ikke i bruk, men fortsetter å kjøre i bakgrunnen. Denne appen forteller deg hvor mange timer det vil ta for deg å lade telefonen igjen, informasjonen vi alle trenger.

6. Greenify

iOS-og Android-brukere kan nyte denne. Den har mer enn 50 millioner nedlastinger. Via det, programmer som kjører i bakgrunnen, gjør ingenting kan bli tatt vare på. Alle junks på telefonen som ikke trengs lenger, blir utryddet av denne appen, så du må selv gjøre dem selv. En å merke seg om, hvis Du gjør bruk Av Greenify, sørg for at du engasjere seg i å sette opp noen viktig melding på messenger, E-post. t. c.

7. AccuBattery

det er allment kjent at enhver 3. parts app som brukes til å spore batteri, kan bruke opptil måneder for å gi passende resultater, men Med AccuBattery er en gyldig ide om Android-batteriets helse kjent innen få ladeperioder.

  • Må Lese: 9 Surefire Måter Å Utvide / Forbedre Din Bærbare Batterilevetid

Så jo mer du bruker Det, desto bedre blir resultatet du legger merke til. Så snart installasjonen er ferdig, får du detaljert informasjon om hvordan det fungerer. Evaluering av batteriet er best på denne appen enn med noe annet alternativ. Det er gratis, men det har sine premiumversjoner. For ingen betaling overhodet, du spore batteriet helse, for en betalt versjon, du nyte en reklamefri app, CPU statistikk og så videre.

8. Dyp Søvn Batterisparing

 Bilderesultat For Dyp Søvn Batterisparing

som navnet antyder, lar Denne appen Din Android-telefon i dyp hvilemodus når skjermen holder seg av i lang tid. I DENNE modusen kjører 3G, Wi-Fi e.t.c ikke i bakgrunnen. Så du vil ikke bli plaget av vanlige varsler fra apper, sosiale medier og mange flere. Så snart du slår på skjermen, Forblir Deep Sleep Battery Saver aktiv for å laste ned kunngjøringer fra programmer. Det er fem separate profiler å jobbe med her, Balanse, Mild, Sterk, Middels, Slumberer og Aggressiv. Pro-versjonen lar deg flere fordeler.

9. Batteri HD

BRUKERGRENSESNITTET er veldig fristende. Det er svært justerbar i henhold til din type mobiltelefon. Det er også velsignet med en tilpassbar innstilling som inneholder Ladevarsler, Widgets, Brukskart og Varslingslinje. Med Batteri HD, og med et enkelt klikk, blir du vist hvor mange timer batteriet er igjen. Android tabletter er også dekket. Det fungerer heller ikke for batteriet alene; du blir vist hvor mye tid du har igjen for å spore til musikken din, snakk på telefonen osv.

10. Avast Battery Saver

En av de mest effektive der ute. Dette programmet har vært her i lang tid og har opplevd en rekke transformasjoner som passer behovene til batteriet. Du kan slå på eller av batterisparingsfunksjonen. Den bestemmer automatisk de gjenværende batteritidene du har igjen, slik at du kan være forsiktig med bruken.

  • Må Lese: Slik Identifiserer Du Apper Som Tømmer Batteriet på iOS (iPhones / iPads)

du får også til å endre innstillingene manuelt pluss at du får hjelp til å pre-set profiler bør du føler behov for å gjøre det. Varemerket fronting denne appen er pålitelig, så du vet hva du får her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.