februar 12, 2022

X Factor

X Factor DENNE KANALEN ER IKKE LENGER TILGJENGELIG i ROKU CHANNEL STORE.

RokuGuide Gjennomgang: hvis Du er fan Av X Factor, kan DU dumpe DVR og følge Simon Cowells sangkonkurranse på Roku. Du kan ikke fange showet live, Men Roku ‘ S The X Factor channel gjør en fin jobb med å kutte ut showets fluff og la deg bruke tiden din på å se forestillingene. Det er nesten som om du var rask videresending på DVR, bortsett fra at du ikke kan hoppe gjennom 30-sekunders reklame i begynnelsen av hvert klipp.

Kanalinnhold arrangeres etter konkurranserunde. Under «Topp 17» er forestillinger fra det første live showet. «Topp 12» viser videoer av eliminering kunngjøringer og forestillinger fra andre live show. Og så videre. Du kan velge individuelle videoer hvis du vil se bestemte forestillinger, eller start med den første videoen og velg «Spill Alle» for kontinuerlig streaming av alle videoene fra den runden (avbrutt selvfølgelig av en reklame ved starten av hvert segment – som jeg har sagt før, må noen betale regningene).

Hvis X Factor er på Roku neste sesong, vil jeg gjerne se dem dra nytte Av Roku-formatet ved å gi oss innhold som ikke er tilgjengelig på live show, som repetisjoner, bak-scenevideoer og intervjuer med utøverne. X Factor channel gjør en fin jobb med å presentere forestillinger fra hver episode, og jeg må gi showet kreditt for ikke å bruke Roku som noe mer enn en markedsføringskanal. De kunne ha gitt oss «sneak previews» eller korte klipp, men de valgte å gi oss ekte innhold.

Utviklerens Kanal Beskrivelse: THE X FACTOR ER en hit-serien som gir seerne muligheten til å bidra til å velge den neste globale musikk sensasjon. Se live-opptredener og se hvilken handling du synes er verdig den største premien i tv-historien: en $ 5 millioner platekontrakt.

CHANNEL STORE KATEGORI: DENNE KANALEN ER IKKE LENGER TILGJENGELIG I ROKU CHANNEL STORE.

UTVIKLER: THE X FACTOR

AVGIFTER: Ingen

RELATERTE LENKER:
The X Factor Website
The X Factor På Facebook
The X Factor (@TheXFactorUSA) På Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.