februar 28, 2022

w4mp

Innenfor Houses Of Parliament Er det flere restauranter og kafeteriaer, barer og en kaffebar som må ta i mot de hundrevis Av Parlamentsmedlemmer og kolleger og alle de faste ansatte, sikkerhet, andre pass-holdere og gjester.

Fram til 1770-tallet måtte Parlamentsmedlemmer spise utenfor Eiendommen, i tavernaer og restauranter i området rundt inntil Stedfortredende Husholderske John Bellamy utviklet egne spisefasiliteter, hvorav den ene har beholdt sitt navn i dag. Det brede utvalget av valg-for ikke å nevne subsidierte priser – er en av fordelene med å jobbe her, men som alltid er noen av restaurantene reservert For Medlemmer.

som medarbeider vil De tre fasilitetene du mest sannsynlig vil bruke Være Bellamys, Terrassen og Debatten – de er enkle å komme til, tilgjengelige for ansatte og gir et godt utvalg av billig og velsmakende varm og kald mat. Det er flere andre gode steder å spise, men vi lar deg oppdage dem for deg selv.

Bellamy ‘s – 1 Parliament Street

Bellamy’ s Er en lett og luftig selvbetjent restaurant som tilbyr full eller kontinental frokost, lunsj eller snacks til midten av ettermiddagen. Tilgang er for passholders og opptil to gjester. Vanligvis stengt i fordypningen. Kjent for ekstravagante dekorasjoner og tema mat Til Jul, Påske, Halloween, St Patrick ‘ S Day og diverse andre festivaler, samt for sine gode karriretter.

du kan se åpningstider og meny her: https://intranet.parliament.uk/catering-outlets/restaurants-bars/bellamys/

‘Debate’ self service restaurant-Portcullis House, første etasje

Debatten kan være veldig opptatt til tider, men i tillegg til utmerket varm mat til frokost, lunsj og middag, har den sannsynligvis det beste utvalget av smørbrød av alle kafeene på Eiendommen og gjør jakke poteter og pastaretter hver dag sammen med flere andre varme alternativer. Tilgang er for passholders og opptil 2 gjester, men gjester er ikke tillatt mellom 12 og 2pm. Vanligvis åpen til fremveksten av huset når Commons sitter eller til sent på ettermiddagen i fordypningen. Uforklarlig opptatthet med polenta og arktisk brød, og også hjemmet til den legendariske jerk chicken (RIP jerk pork).

du kan se åpningstider og meny her: https://intranet.parliament.uk/catering-outlets/restaurants-bars/debate/

Terrasse Kafeteria-Palace Of Westminster

Terrassen Kafeteria er en selvbetjent kafeteria som tilbyr hele dagen måltider og lette forfriskninger, med uteservering På Terrassen Som Høyttaleren vanligvis åpner opp til ansatte i utsparinger – perfekt for de lange sommerferien lunsjpauser. Det er reservert seksjon på enden av kantina For Medlemmer Av Parlamentet, resten kan brukes av ansatte. Åpent til fremveksten av Huset når Commons sitter eller sen ettermiddag i fordypningen. Beste frokost på eiendommen, og også gjør en god salat bar utvalg.

du kan se åpningstider og meny her: https://intranet.parliament.uk/catering-outlets/restaurants-bars/terrace-cafeteria/

  • Terrace Cafeteria Members ‘ Section: Medlemmer Av Parlamentet, Jevnaldrende Som var tidligere Medlemmer Av Parlamentet med opptil 3 gjester. Offiserer, Medlemmer og Commons Ansatte i friminuttene.
  • Terrasse Kafeteria Strangers ‘ Seksjon: Alle passholdere med opptil 2 gjester, inkludert tidligere Medlemmer med 15 års tjeneste, pensjonerte Offiserer med 30 år, besøker utenlandske tjenestemenn. Midlertidige passholdere uten gjester, men ikke mellom 12:00-14: 00.

Terrasse uteservering:

  • Northern End – Medlemmer Av Parlamentet, Jevnaldrende som var tidligere Medlemmer, Offiserer i House of Commons uten gjester.
  • Southern End – Medlemmer Av Parlamentet, Jevnaldrende som var tidligere Medlemmer, Offiserer i House of Commons med opptil 6 gjester (16 gjester mellom 1 Mai Til Rise Of The House for summer recess i juli fra 10:00-13:00 mandag til torsdager forutsatt Verken Huset sitter og på fredager Fra Rise Of The House til 18: 00).

menyene (som endres daglig) for alle disse og andre steder finner du på intranettet her: https://intranet.parliament.uk/catering-outlets/restaurants-bars/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.