januar 1, 2022

Vinn Disneys Aladdin på DVD

Ta eventyret hjem med En ALADDIN DVD! Disneys Aladdin, den spennende og levende live-action-tilpasningen av studioets animerte klassiker, lander i boliger På Digital I HD OG 4k Ultra HD™ den 16.September, og fysisk på 4k Ultra HD, 3d Blu-ray™, Blu-ray™ og DVD den 23. September. Fans i alle aldre vil nyte den spennende, humoristiske historien om den elskelige «street rat», Aladdin (Mena Massoud), modig Og selvbestemt Prinsesse Jasmine (Naomi Scott) og den større-Enn-livet Genie (Will Smith) med helt nye bonusfunksjoner. For å feire utgivelsen, har vi fått 3 eksemplarer for Å gi bort PÅ DVD.

extras utforsk elementer Av Aladdin som publikum elsker, fra filmens verdsatte, ikoniske prisbelønte musikk til sine elskede figurer og deres morsomme krumspring på og utenfor skjermen. Seerne får den første titt på en helt ny sang «Desert Moon», slettet fra den endelige filmen, skrevet av åtte Ganger Academy Award® vinnende komponist Alan Menken Og Oscar® – og Tony Award®-vinnende låtskrivere Benj Pasek Og Justin Paul («The Greatest Showman»,»La La Land»). Dokument Guy Ritchies gledelige, lettgående tilnærming til regi som førte til filmmagi; Will Smiths friske ta på den beryktede formskiftende blå enheten begrenset til en oljelampe; Naomi Scotts kraftige ytelse som den livlige prinsessen som lengter etter å lede Folket I Agrabah; Og den ubeskrivelige følelsen Av å spille Aladdin nedtegnet personlig Av Mena Massoud. Slettede scener og en blooper hjul runde ut moroa.

i tillegg får tidlige eiere Av Aladdin tilgang til eksklusive bonusfunksjoner. Fans som pre-kjøp vil motta en funksjon utstillingsvindu inngåelse av den massive musikknummer «Prince Ali,» og de som bringer hjem filmen først På Digital vil sikre en eksklusiv ekstra detaljering etableringen Av Jasmine nye sang » Målløs.»

Se våre eksklusive aladdin intervjuer her

Se aladdin trailer her:

HeyUGuys KonkurranserMerk: denne konkurransen er åpen FOR BRITISKE innbyggere bare

En Rafflecopter giveaway

DISNEYS ALADDIN ER UTGITT PÅ DIGITAL NEDLASTING fra 16 SEPTEMBER & PÅ BLU-RAY™ og DVD fra 23 SEPTEMBER

Liten Skrift

  • Kun Åpen For Innbyggere I Storbritannia
  • konkurransen avsluttes 30.september 2019 klokken 23.59 GMT
  • vinneren vil bli plukket tilfeldig fra bidrag mottatt
  • ingen kontantalternativ er tilgjengelig
  • for å sammenfalle MED GDPR-forskriftene, vil konkurranseinnmeldingsinformasjon ikke bli lagret når konkurransen er avsluttet og vinnerne er valgt og premier sendt ut.

den vanlige T & Cs finner du her. Lykke Til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.