desember 14, 2021

Vil ‘Sherlock’ Komme Tilbake? Martin Freeman Veier Inn På Sannsynligheten For Sesong 5 Eller En Film

Det har vært over fire år siden den fjerde serien Av Sherlock avsluttet, forlater mange å lure på om Vi noen gang vil se Benedict Cumberbatch og Martin Freeman sammen igjen Som Sherlock Holmes og Doctor John Watson. Mens det har vært uvanlig lange hull mellom årstider, har dette vært den lengste perioden uten nye episoder Av Sherlock siden serien begynte i 2010. Etter At Benedict Cumberbatch sa «never say never» når det gjelder flere episoder Av Sherlock i et nylig intervju Med Collider, har skuespilleren bak Watson også snakket om en potensiell femte serie.

Collider egen Christina Radish snakket nylig Med Freeman om den andre sesongen av HANS FX TV-serie Breeders. Under intervjuet, Freeman forklart På Cumberbatch forslag om at det kan være En Sherlock film i stedet For En Sesong 5 i Tillegg til å dele sine tanker om å returnere til franchise full stop:

«Ja, jeg tror det er mulig. Det kan være mer sannsynlig, ja. Jeg tror vi alle har forlatt det slik at det ikke er fullstopp, det er bare en stor ellipsis eller en stor pause. Kanskje det er fordi vi ikke ønsker å si, ‘ Åh, det er en full stopp. Jeg er ikke sikker . For å være ærlig, jeg er en stor tro på ikke å gå forbi selge etter dato, i noe, egentlig. Ikke ta imot velkomsten din. Så, jeg antar at vi måtte se om vi har outstayed vår velkommen, når den tid kommer, og om folk har flyttet til noe annet. Så, jeg vet ikke. Jeg likte å gjøre det. Jeg er veldig stolt av showet. Det er noe av det beste skriftlige jeg har gjort. Det er en av de beste regisserte tingene jeg har gjort. Jeg liker å gjøre det, men jeg vet ikke. Det har vært en stund nå. Det er fire år siden en ny var på. Så, ja, kanskje den mer sannsynlige tingen er en engang.»

sherlock-the-blind-banker-image
Bilde via PBS

Cumberbatch nevnte at både Han og Freeman har vært ekstremt opptatt nylig, noe som gjør Det vanskelig å fortsette Sherlock på dette tidspunktet. I år Har Cumberbatch allerede dukket opp I Golden Globe-vinnende Mauretanian. Han er også fortsatt satt til å vises I The Electrical Life Of Louis Wain, samt en hovedrolle I Jane Campions nyeste film, The Power Of The Dog. Det er også spørsmål Om Cumberbatchs MCU-plikter. Han vil dukke Opp Som Doctor Strange i Spider-Man: No Way Home og filmer Doctor Strange i Multiverse Of Madness før utgivelsen neste år.

Freeman har også vært opptatt de siste årene, og har også dukket opp I Marvel pics Captain America: Civil War Og Black Panther. Freeman vil også stjerne i den kommende Miniserien, The Responder og selvfølgelig den andre sesongen Av Breeders, som han co-laget og stjerner i, og som har premiere På Mars 22.

Men med Både Cumberbatch og Freeman tungt forankret i sine egne separate prosjekter, ser det ut til at det kan være ganske ventetid for Mer Sherlock hvis det til og med skjer i det hele tatt. Freemans kommentarer gjør det høres ut som om han ville like å gjøre mer av serien, men han vil ikke at serien skal overstay sin velkommen. Med Både Cumberbatch Og Freeman høres relativt positivt om til slutt å lage et engangsprosjekt, er Det nok håp For Sherlock-fans at de kanskje ser Holmes og Watson sammen igjen en dag.

Ross Bonaime (212 Artikler Publisert)

Ross Bonaime Er Ukedag Nyhetsredaktør På Collider. Han er En Virginia-basert forfatter og redaktør som hadde skrevet om alle former for underholdning For Paste Magazine, Brightest Young Things, Flickchart, Free Lance-Stjernen og mer. Han har en usunn besettelse med fornøyelsesparker Og Criterion Collection og vil forsvare Den Tapte finalen til sin døende dag. Mer på RossBonaime.com.

Mer fra Ross Bonaime

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.