januar 9, 2022

USPS sier at stempelprisene vil stige i sommer under Dejoys 10-årige overhalingsplan

CBS NEWS
Publisert:29. Mai 2021 2: 03 EDT
Oppdatert:27. August 2021 3: 46 EDT

US Postal Service sa at DET vil øke prisene på porto for brev, postkort og andre posttjenester i sommer som en del Av Postmester Louis Dejoys 10-årige plan for å overhale byråets flailing økonomi. Kostnaden for et stempel for førsteklasses post vil øke til 58 cent fra dagens 55 cent.

DeJoy, som har vært preget av kontroverser over sine operasjonelle endringer i tjenesten, avslørte tidligere i år en 10-årig plan for å overhale USPS. Han sa at endringene er nødvendige for å stanse milliarder av dollar i tap og sette byrået på vei til lønnsomhet-og på fredag sa han at å øke porto er en del av arbeidet med å øke inntektene.

ett stykke førsteklasses postvolum, for eksempel brev som har frimerker, har falt 47% i løpet av de siste 10 årene, sa USPS fredag. SELV med den siste økningen sa USPS at DET vil fortsette å ha «noen av de laveste brevpostportene i den industrialiserte verden» når de trer i kraft 29. August. Samlet sett sa usps at postprisene vil stige nesten 7%.

men leveringsrater FOR USPS har forverret de siste månedene, med 1 av 5 poststykker over HELE USA levert sent til husholdninger og bedrifter i de tre første månedene av 2021. Å spørre forbrukere og bedrifter om å betale mer for en tjeneste som er underpresterende, kan risikere ytterligere tap av postvirksomhet, Sa Paul Steidler, senior stipendiat Med Lexington Institute, en offentlig politikk tenketank basert I Arlington, Virginia, og ekspert på USPS.

«Folk er villige til å betale mer for post, men vil ha en garanti, eller i det minste en forsikring, om at den vil bli levert i tide,» Sa Steidler.

han la til :» å komme ut og si at du kommer til å be om nær en 7% tur i den atmosfæren, og på et tidspunkt da det er sårbarhet i økonomien, det tror jeg, kommer til å gjøre mer skade enn godt.»

han prisøkning på førsteklasses frimerker og andre tjenester er en del av en «en rasjonell prising tilnærming som hjelper gjør oss i stand til å forbli levedyktig og konkurransedyktig og tilbyr pålitelige posttjenester som er blant de rimeligste i verden,» DeJoy sa i en uttalelse.

Kritikere har uttrykt bekymringer om viktige elementer I Dejoys 10-årige plan, inkludert implementering av langsommere leveringsstandarder og planlagte nedleggelser av enkelte postkontorer. Spesielt vil planen redusere USPS ‘ leveringsstandard for førsteklasses post til seks dager, sammenlignet med dagens tre-dagers levering for enhver destinasjon i det kontinentale USA

Noen kunder kan klage på å betale mer for frimerker og tjenester når leveringstidene er langsommere, noe som øker risikoen for en nedadgående spiral der postkunder fortsetter å skifte virksomhet vekk fra USPS, la Steidler til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.