januar 12, 2022

‘Twilight’: Vil Det Være En ‘Midnight Sun’ Film?

Midnattssol Er siste bok i «Twilight saga», og Ble utgitt Av Stephanie Meyer i August i fjor.

romanen gjenforteller Historien Om Meyers første bok Twilight, men denne gangen er fra vampyren Edward Cullens synspunkt og avslører hvordan Han følte seg ved første møte hovedpersonen Bella Swan.

den etterlengtede femte boken i sagaen har hatt en stormende pre-release, som romanens opprinnelige første 12 kapitler ble lekket på nettet i 2008 som fikk Meyer til å slippe det helt.

På den tiden bestemte Meyer seg for å gjøre de lekkede kapitlene tilgjengelige på hennes nettside etter å ha bestemt seg for å sette den på vent på ubestemt tid.

Best Of Newsweek via e-post

i 2015 følte forfatteren seg klar til å begynne å skrive igjen, men Utgivelsen Av Grey, E. L. James ‘ gjenfortelling Av Fifty Shades Of Grey fra Christian Greys synspunkt, førte henne til å holde seg på Å skrive Midnight Sun.

Men i Mai 2020 avslørte hun endelig at hennes bok ville bli utgitt i August samme år, med salg går gjennom taket og mer enn 1 million eksemplarer blir solgt i sin første uke av utgivelsen.

så, gitt boken har blitt en slik suksess, gjenstår spørsmålet: vil det bli tilpasset til en film?

Ville Kristen Stewart og Robert Pattinson komme tilbake til sine roller Som Bella og Edward?

Robert Pattinson har ikke vært sjenert om å dele sin motvilje mot Twilight-filmene, som for øyeblikket er tilgjengelige På Netflix, og har sagt at han tok sin «verdighet» tilbake da den siste filmen, Breaking Dawn: Part 2, ble utgitt i 2012.

Han har sammenlignet sin karakter med en «øks-morder» og har også hevdet at han følte bøkene var » ikke ment å bli publisert.»

Skuespilleren fortalte Empire magazine i 2008: «Jo mer jeg leste manuset, jo mer hatet jeg denne fyren, så det var slik jeg spilte ham, som en manisk-depressiv som hater seg selv. I tillegg er han en 108 år gammel jomfru, så han har åpenbart noen problemer der.»

Kristen Stewart Og Robert Pattinson I Twilight
Kristen Stewart og Robert Pattinson star som menneskelig Bella Swan og vampyr Edward cullen i Twilight sagaNetflix

Gitt Pattinson er for tiden slated for å skildre Batman i Matt Reeves’ iterasjon av Caped Crusader, det er uklart om han selv ville ha tid til å gjenta sin rolle som Edward.

Kristen Stewart, i mellomtiden, har også uttrykt sin disinterest i å være en del av filmen, men ikke på helt samme måte som hennes co-star.

i 2018 fortalte hun sarkastisk ET Canada: «Uh ja, sikkert. Ja, absolutt. La oss…begynn å sende skript på min måte, la oss begynne å bygge dette.»

Hva har Twilight regissør Catherine Hardwicke sagt om å lage filmen?

Catherine Hardwicke regisserte Den originale Twilight-filmen tilbake i 2008, Mens Chris Weitz laget New Moon, David Slade regisserte Eclipse, Og Bill Condon satt i regissørens stol For Breaking Dawn Part 1 og 2.

Gitt at Det er hennes film som må bli fortalt Om Midnight Sun for Å komme til liv på skjermen, Ble Hardwicke spurt i fjor om Hun ville vurdere å kutte den på nytt for å tilpasse boken.

Dessverre for fans av franchisen, hevdet regissøren at det ville være for» vanskelig » å tilpasse sin egen film og sa at hun følte at det ville være bedre om en helt ny film ble laget.

«jeg tror recut ville være vanskelig fordi Vi bodde mye mer I Bella’ s hode, » Sa Hardwicke Entertainment Tonight. «Så det ville være en annen film, som ville være morsomt, det ville være fascinerende.

» Selvfølgelig Er Rob Batman nå, de har gått videre, Og Kristen har gjort mange flotte prosjekter, så hvem vet.»

Bella Og Edward Twilight
Kristen Stewart og Robert Pattinson som Bella Og Edward I TwilightNETFLIX

Ville filmen trenger å bli støpt?

Twilight kom ut i 2008, så Det har vært over et tiår siden Robert og Kristen først tok På Seg Rollene Som Edward og Bella.

Selv Om Edward er en tidløs vampyr, er Han ment å se ut som en eldre tenåring, Mens Bella er 17 år gammel når Hun først blir introdusert.

Robert og Kristen er henholdsvis 35 og 31 år, så De kan anses for gamle til å gjenta sine roller-selv om de-aging teknologi kan brukes, som vist I Martin Scorseses The Irishman.

de to skuespillerne også tidligere datert mellom 2009 og 2012, da De splittet etter Kristen ble avbildet kyssing Snow White og Huntsman regissør Rupert Sanders. De kort taktene deres romantikk i oktober samme år, men brøt Opp I Mai 2013.

Robert og Kristen har ennå til stjerne sammen med hverandre i en annen film siden » Twilight saga.»

Per juli 2021 er Det ikke gitt noe ord om Midnattssol ville bli tilpasset skjermen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.