februar 22, 2022

Ting Å Gjøre Gjennom Sommerferien som En Internasjonal Student

som en internasjonal student I Canada eller USA vil du vanligvis få månedene Mai, juni, juli og August som sommerferie. (Hvis semesteret startet i September.) Dette er en lang periode å være fri fra skolen. Så hva vil du gjøre med all denne fritiden? Det er så mange forskjellige ting du kan gjøre i løpet av disse 4 månedene. Ta en titt på listen nedenfor og se hva du kan gjøre gjennom sommerferien I Canada eller USA!

1) Utforsk byen

du er sannsynligvis fortsatt å bli vant til dine nye omgivelser på din nye plassering. Så gå å utforske! Det er vanligvis mange ting for folk å gjøre rundt i byen. Du kan gå til lokale butikker og restauranter og virkelig oppleve denne nye kulturen. Det kan ha vært steder du ønsket å besøke gjennom skoleåret, men hadde ikke noe tid. Vel nå er din sjanse til å gjøre alle de tingene rundt i byen som du ønsket å gjøre gjennom skoleåret!

2) Opplev naturen

det er mange utendørsaktiviteter du kan gjøre i Både Canada og USA. Du kan gå camping, fotturer og gå til stranden! Dette er veldig morsomme aktiviteter som mange domestics studenter elsker å gjøre gjennom hele sommerferien. Disse aktivitetene er en fin måte å oppleve utendørs og sommerværet. Bade på stranden eller kanopadling når du er camping! Det er så mange forskjellige ting du kan gjøre for å nyte sommerværet. Du kan finne gode steder for disse aktivitetene fra folk på campus, eller ved å søke på nettet! Få en gruppe venner sammen slik at du kan alle gå oppleve disse eventyrene sammen!

3) Gå til musikkfestivaler / lokale arrangementer og andre sommerferieaktiviteter

Canada og USA er kjent for sine sommerfestivaler. Mange byer vil holde egne festivaler/ arrangementer, eller du må kanskje reise til en annen by for å delta på et større arrangement. Disse festivalene er så gøy å oppleve med venner. Nyt utendørs mens du lytter til musikk og spiser god mat. Mange sentrumsområder vil ha arrangementer for deg å nyte, disse hendelsene vil variere på tema avhengig av hvor du bor.

4) Nyt hobbyene dine

hadde du noe du elsket å gjøre i hjemlandet ditt? Kanskje det var å sy, tegne eller synge? Ta denne tiden til å gjøre noen av de tingene du liker mest. Dette er butikker som ligger overalt hvor du kan kjøpe forsyninger for dine hobbyer. Eller se på fellesskapshendelser, og kanskje du kan finne grupper av mennesker som liker å gjøre det samme du gjør!

5) Tilbring tid med nye venner

så det har vært nesten et år for å være i et nytt land. Hvorfor ikke ta litt tid å bli kjent med dine klassekamerater og nye venner ut av klasserommet innstillingen. Du kan nyte noen av aktivitetene som er nevnt ovenfor med venner du har gjort gjennom hele året. Alle disse aktivitetene er gode måter å bli kjent med folk. Du kan oppleve disse morsomme tingene med en gruppe mennesker for å gjøre sommeren minneverdig!

6) Finn en jobb

Å være en heltidsstudent I Canada eller USA har du mulighet til å jobbe deltid. Du har kanskje allerede jobbet deltid gjennom skoleåret, men hvis ikke sommeren er en flott tid å se etter en jobb. Ta deg tid til å skrive opp din cv og deretter gå rundt i byen og søke på jobber. Du kan også søke på jobber på nettet, eller skolen din kan til og med ha noen ledige jobber.

7) Forbered deg på neste skoleår

Uansett hvilket år av programmet du er i, kan det være lurt å forberede seg til neste år. Det er en god ide å ta minst en liten del av sommeren for å friske opp det du har lært i forrige semester. Avhengig av skolen vil kursene dine for neste semester vanligvis bli lagt ut før slutten av sommeren, slik at du kan se på hva du skal gjøre og forberede deg!

8) Organiser rommet ditt

Enten du bor i en sovesal, leilighet eller hus, er det en god ide å holde orden! Gi rommet ditt en god rengjøring, slik at du kan få ny start for neste semester. Prøv å bli kvitt notater / skoleprosjekter som du ikke trenger, slik at rommet ditt ikke blir så rotete.

9) Frivillig

Frivillig Arbeid er en fin måte å gi tilbake til samfunnet. Også en god måte å tilbringe noen av sommerferien! Du kan finne frivillige muligheter som hvordan du vil se etter en jobb; ser på nettet, ser rundt samfunnet eller ser etter frivillige stillinger på campus. Frivillig arbeid vil gi deg noen gode erfaringer i dette nye landet.

10) Slapp Av!

Ta denne tiden av å bare slappe av! Skoleåret kan være stressende, så nyt sommerferien og glem stresset. Bo hjemme, gå på et eventyr, uansett hva du gjør bare husk å nyte din tid I Canada eller USA og få erfaring så mye du kan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.