januar 17, 2022

‘The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild 2’ Utgivelsesdato Er Angivelig Fortsatt På Sporet for 2022

2021 Kommer til en avslutning med ingen nye oppdateringer På The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild 2. På dette tidspunktet har mange fans mistet håp om at oppfølgeren virkelig kommer neste år. Den siste spiken i kisten syntes Å Være Game Awards 2021, som kom og gikk uten så mye som en riktig tittelmelding for det nyeste Zelda-spillet. Men Til tross for fans bekymringer for en forsinkelse, Har Nintendo insiders angivelig bekreftet at studioet fortsatt planlegger en 2022 utgivelsesdato For The Legend Of Zelda: Breath of The Wild 2. Her er hva vi vet.

Link ser over Hyrule Kingdom i Legenden Om Zelda: Breath Of The Wild
Link ser over Hyrule Kingdom i Legenden Om Zelda: Breath Of The Wild
‘Legenden Om Zelda: Breath Of The Wild | Nintendo Wii U-Spill

‘The Legend Of Zelda: Breath of The Wild 2’ ikke vises På Game Awards 2021

På Desember. 9, hundrevis Av Zelda-fans innstilt På Game Awards 2021 i håp om å se en slags nyheter Om Breath Of The Wild 2. Tross alt, hvilken bedre måte er det å avslutte franchiseens 35-årsjubileum enn med en oppdatering på en av sine mest etterlengtede avdrag ennå?

noen dager før showet, vert Geoff Keighley ertet en ikke navngitt verdenspremiere video som var to og et halvt år å lage. Han nevnte Ikke Breath of The Wild 2, men mange fans påpekte at det har vært to og et halvt år siden Nintendo først annonserte spillet.

Dessverre viste Det seg å være helt tilfeldig. Game Awards 2021 inneholdt ikke den kommende oppfølgeren i det hele tatt, bortsett fra en rask omtale av sitt Mest Forventede Spill av 2022 nominasjon.

for mange fans virket ingen nyheter som dårlige nyheter. Nintendo kunne imidlertid ha holdt Breath of The Wild 2 tilbake Fra Game Awards av Flere årsaker. Som Screen Rant påpekte, vil studioet sannsynligvis lagre oppdateringer for sine egne hendelser, som En Nintendo Direct.

Nintendo er angivelig fortsatt planlegger en 2022 utgivelsesdato for ‘The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild 2’

Breath Of The Wild 2 er fortsatt ‘slated’ for 2022, som Forsikret Av Nintendo under Game Awards.
Neste år kommer Til Å bli et lovende år For zelda-fans. pic.twitter.com/6sWRTZmxGS

— Zelda Universe (@ZeldaUniverse) desember 11, 2021

På tidspunktet For denne skrivingen har Nintendo ikke annonsert Noen Breath of The Wild 2 forsinkelser. IFØLGE IGN Games podcast-vert Peer Schneider er spillet på sporet. Under den siste episoden sa Schneider at han fanget opp med» noen mennesker i bransjen», som angivelig fortalte Ham Zelda: Breath Of The Wild 2 har fortsatt det samme 2022 utgivelsesdato målet.

«Det høres ut Som Nintendo kommer til å ha et ganske godt år neste år,» Forklarte Schneider. «Så jeg ville ikke ta fraværet av store ting som et tegn på at Kanskje Breath Of The Wild er forsinket eller at de ikke har andre ting, fordi det høres ut som … Folk På Nintendo er veldig begeistret for 2022.»

Senere indikerte Schneider at spillet kunne ankomme i November 2022. Men det utgivelsesvinduet forblir ubekreftet. Det er uklart om hans kommentar var rent spekulasjon eller basert på innsideinformasjon.

Nintendo har holdt det meste stille om ‘Breath Of The Wild 2’ detaljer

Selv etter to år har Nintendo fortsatt holdt De Fleste Breath Of The Wild 2 detaljer under wraps. Fans vet ikke engang oppfølgerens offisielle navn ennå fordi det ville gi for mange plottdetaljer unna, som IGN rapporterte.

Så langt Har Nintendo tilbudt to trailere med korte glimt inn I Link Og Zeldas neste eventyr I Hyrule. I tillegg antydet noen lekket Breath of The Wild 2-patenter på spillets mekanikk. Utover det forblir oppfølgeren et mysterium.

Følg Med På Showbiz Cheat Sheet for flere oppdateringer på The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild 2.

RELATERT: 4 ‘The Legend Of Zelda’ Christmas Sweaters Fans Trenger Å Vise Frem Sin Ferie Nerdete Side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.