mars 7, 2022

‘The Bachelorette’ Spoilers: Nye Kampanjer Avslører Hvordan Michelle Virkelig Føler Om Brandon Og Nayte Før Hun Velger En Vinner

Mange Bachelorette fans er kløe for å finne ut hvem som vinner Michelle Youngs hjerte I Desember. 21 finale. Men det ser ut til at slutten er mye mer komplisert enn noen seere tror. NYLIG, ABC droppet Noen Bachelor finale spoilere antydet hvordan Michelle virkelig føler Om Brandon Jones Og Nayte Olukoya frem til finalen rose seremoni. Så her er hva ledelsen avslørte.

hvem er igjen I Michelle Youngs siste to I ‘The Bachelorette’ 2021?

Michelle Young står sammen med sine to siste plukker Nayte Olukoya Og Brandon Jones før 'The Bachelorette' Season 18 finale i 2021
Michelle Young står sammen med sine to siste plukker Nayte Olukoya Og Brandon Jones før 'The Bachelorette' Season 18 finale i 2021
Nayte Olukoya, Michelle Young og Brandon Jones i ‘The Bachelorette’ 2021/ABC / Craig Sjodin

RELATERT: ‘The Bachelorette’ Michelle Young Har Solid Råd For Nye ‘Bachelor’ Stjerne Clayton Echard

Som nevnt, Brandon Og Nayte er de to siste For Michelles sesong Av The Bachelorette. Nayte er en tidlig frontrunner, og han vant det første inntrykket rose i premieren. DERIMOT, ABC reality-serien synes å være avhør om Nayte er klar til å få engasjert Til Michelle.

I Mellomtiden Hadde Brandon en langsom, men jevn reise med Michelle. Tidlig På, Brandon vant to Av Michelle gruppe dato roser på rad. Han har også vært åpen om sine sterke følelser for the bachelorette, selv spør Michelle foreldre for sin datters hånd i ekteskap.

Michelle Young på Nayte Olukoya foran’ The Bachelorette ‘ Sesong 18 finale

tiden for å være sårbar er nå. Ikke gå glipp av # TheBacheloretteFinale Og Etter Finalen Rose I MORGEN starter på 8 / 7c. pic.twitter.com/kxrGzhDvzR

– The Bachelorette (@BacheloretteABC) desember 20, 2021

‘The Bachelorette’ : Er Nayte Olukoya Og Michelle Young Fortsatt Sammen Eller Engasjert Nå?

Under Fantasy Suite-uken I Bachelorette Sesong 18 innrømmet Michelle at Hun var «forelsket» Med Nayte. Så i en ny promo På Twitter og Instagram for den store finalen Den Nov. 21, Nayte Og Michelle gå på sin siste date sammen. De besøker en sjaman, som forteller de to å åpne opp.

Først Sier Nayte at Han vil frigjøre nerver og frykt for at han føler seg om det ukjente, og han ler. Så når du snakker med produsenter, Michelle bemerker at hennes konkurrent prøver. Men Hun følte At Nayte var «urolig», og hun ønsket mer fra ham.

Når Det er sagt, Er Bacheloretten allerede bortskjemt at Nayte blir sårbar med Michelle til slutt. I en egen kampanje sier den 28 år gamle læreren at familien hennes vil vite at han vil være der for å støtte henne. Da Nayte sier han ønsker å være ved Siden Av Michelle i fremtiden, og han innrømmer at han er livredd for muligens å miste henne.

Michelle sier også at Hun er redd for å elske noen mer enn de elsker henne. Og når du snakker med produsenter, bachelorette sier, » Hvis du bryr deg må du vise det .»Nå, Er Nayte ord nok til å sikre Michelle han er klar til å få engasjert? Vi får se.

Michelle Young på Brandon Jones i forkant av den siste episoden av ‘The Bachelorette’

Har Michelle funnet sin sjelevenn? Alt vil bli avslørt på den spennende sesongfinalen av # TheBachelorette. pic.twitter.com/t1yT0xeQBK

– The Bachelorette (@BacheloretteABC) desember 19, 2021

‘The Bachelorette’ : Er Brandon Jones og Michelle Young Fortsatt Sammen Eller Engasjert Nå?

I Forkant Av Bachelorette finale På Desember. 21, ABC droppet en ny promo ødelegger At Michelle er forelsket I Brandon. Tidligere fortalte ledelsen Bare Nayte hvordan hun følte Seg Under Fantasy Suite week. Men I den nye teaser På Twitter, Michelle forteller Brandon nøyaktig hvor hodet er under deres one-on-one date.

«jeg føler at jeg allerede er forelsket i deg,» Sier Michelle. «Ja, jeg er virkelig forelsket i deg også.»

Så forteller Brandon produsentene at Han skal «gifte Seg» Med Michelle. I mellomtiden, det virker Michelle mor, VaVonne, godkjenner konkurrent. I et annet klipp Fra The Bachelorette finale, Brandon sier Han er forelsket I Michelle, og han ønsker å gifte seg. Da Sier LaVonne at hun vil ha det for dem.

«jeg ville være så glad hvis du er her til slutt,» Forteller Michelles mor Brandon.

Michelle har Tydeligvis en vanskelig beslutning å ta. Begge mennene har allerede vist at de er ekstraordinære. Men fra de nye teasers, det ser Ut Som Brandon kan ha en etappe Opp På Nayte. Det er imidlertid for tidlig å fortelle. Følg med.

RELATERT: ‘The Bachelor’ 2022 Promo Trailer Previews Store Spoilere Om Hvem Clayton Echard Vil Velge Som Sin Siste 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.