desember 25, 2021

Tennessee Counseling Licensure Krav

en del av statens Department of Health, Tennessee Board For Lisensierte Profesjonelle Rådgivere, Lisensierte Ekteskapelige Og Familie Terapeuter, Og Lisensierte Kliniske Pastorale Terapeuter –heretter referert til som «Health Professional Boards»– har ansvaret for lisensiering profesjonelle rådgivere i hele staten.

Staten Styret utsteder to typer lisenser for dette yrket: Den Lisensierte Profesjonelle Rådgiveren (LPC) og Den Lisensierte Profesjonelle Rådgiveren med en Betegnelse For Psykisk Helsepersonell; LPC / MHSP-legitimasjonen.

LPCs kan anvende prinsipper for rådgivning til enkeltpersoner, grupper og organisasjoner for å gi hjelp til ting som karriere, personlige liv, sosiale liv og pedagogisk utvikling. Som EN LPC kan du øve selvstendig, men hvis du tror en av dine klienter har en psykisk lidelse, må du henvise klienten til EN LPC / MHSP.

Lpc / Mhsp kan gjøre alt en Lpc kan, og i tillegg diagnostisere og behandle mentale, emosjonelle og atferdsforstyrrelser.

Skritt Mot Rådgivning Lisensstatusen I Tennessee

Bli lisensiert I Tennessee Er en prosess som involverer utdanning, erfaring og eksamen. LPC er det første nivået av lisensavtale, etterfulgt av det mer avanserte LPC / MHSP-nivået. Å bli lisensiert innebærer disse grunnleggende trinnene:

 • Tjen en kvalifiserende høyere grad I Rådgivning som inkluderer en practicum eller internship
 • Fullfør en periode med veiledet rådgivning erfaring
 • Bestå en eksamen sponset Av National Board For Certified Counselors (NBCC)
 • Bli lisensiert som EN LPC eller LPC / MHSP

Utvalgte Programmer:
Sponset Skole (s)

Tjen en grad gjennom akkrediterte Programmer-Rask & Gratis Info.
Liberty University Logo

Liberty University

Utvalgt Program: Master Of Arts I Menneskelige Tjenester Rådgivning-Avhengighet & Gjenoppretting .

SE FLERE PROGRAMMER
FINN SKOLER
Sponset Innhold

Lisensiert Profesjonell Rådgiver (LPC)

Søknadsprosess:

 1. Oppfylle utdanning kravet ved å tjene en kvalifiserende høyere grad I Rådgivning som inkluderer en practicum eller internship. Få skolen din til å sende dine offisielle transkripsjoner til Statsstyret.
 2. Opprett en online konto med Tennessee Department Of Healths Lisens Og Reguleringssystem. Du vil bruke denne kontoen til å sende inn materialene som til slutt vil omfatte din fullstendige søknad om lpc-lisens. Du kan starte med å laste opp følgende:1.) Søknad OM lpc lisensstatusen. 2. En attestert Erklæring Om Statsborgerskap som bekrefter at du er lovlig til stede i Usa. 3.) $210 gebyr betaling 4.) Resultater av en kriminell bakgrunnssjekk. 5.) En fullført Lpc Kurs Arbeid Sammendrag dokument
 3. Oppfylle LPC veiledet erfaring kravet. Du må fullføre to års post-master veiledet rådgivning arbeidserfaring. Dette må være minst 10 timer per uke og inkluderer 50 timer med kontakt tilsyn per år. Totalt må dette være minst 1000 kliniske timer og 100 tilsynstimer. Du vil ikke motta lpc-lisensen din før du oppfyller dette kravet, og til du mottar lisensen din, må du øve under tilsyn. Når du oppfyller dette kravet din veileder vil sende denne bekreftelsen skjemaet Til Staten Styret.
 4. Last opp flere dokumenter til din online søknad. Når du fullfører den overvåkede opplevelsen, kan du laste opp følgende dokumenter til nettkontoen din: 1.) Obligatorisk Practitioner Profil Spørreskjema 2.) To anbefalingsbrev fra lisensierte helsepersonell som er kjent med arbeidet ditt
 5. Oppfyller eksamenskravene. Du må bestå Både National Counselors Examination (NCE) Og Tennessee Jurisprudence Eksamen. Du kan registrere deg for begge disse eksamenene gjennom NBCC. Angi Tennessee State Board som godkjent for å motta resultatene av eksamenene dine.
 6. Når Staten Styret har mottatt alle nødvendige materialer og godkjent din full online søknad vil det utstede lpc lisens.

Lisensiert Profesjonell Rådgiver / Psykisk Helsepersonell (Lpc / MHSP)

Søknadskrav:

 1. Logg inn på din online konto med Tennessee Department Of Health Lisensstatusen Og Regulatoriske System. Send inn en forespørsel om en midlertidig lpc / MHSP-lisens og en $ 150-avgift til Statsstyret når du søker OM lpc / MHSP-lisensen. Du er kvalifisert for den midlertidige lisensen som en fullt lisensiert LPC når DU har bestått nce eksamen. Dette gjør at DU kan delta I lpc / MHSP-omfanget av praksis under tilsyn i opptil tre år. Å arbeide på en midlertidig lisens Staten Styret må godkjenne veileder og En Tilsynsavtale Eller arbeidskontrakt.
 2. Oppfyll lpc / MHSP-overvåket erfaringskrav. Dette er 3000 timer med post-master veiledet klinisk rådgivning erfaring, gjennomført over minst to år, men i ikke mer enn fire år. Dette må inkludere 150 timer med direkte overvåket erfaring. 1500 av de 3000 timene må være ansikt til ansikt klientkontakt, og de andre 1500 må være i klinisk relaterte aktiviteter. Det er en del på din søknad OM lpc / MHSP lisensstatusen for din veileder for å bekrefte at du har fullført dette kravet.
 3. Oppfyller eksamenskravene. Du må bestå National Clinical Mental Health Counseling Examination (NCMHCE) og Tennessee Jurisprudence Eksamen, som begge tilbys GJENNOM NBCC.
 4. Når DU har oppfylt lpc / MHSP veiledet erfaring og eksamenskrav kan du søke Med Staten Styret gjennom din online-konto for å oppgradere midlertidig lisens til en full lpc / MHSP lisens. Gebyret for dette er $ 75.

Kvalifisering Til Å Være Veileder

du kan kvalifisere til å være veileder som EN lpc eller SOM EN LPC/MHSP. For å kvalifisere må du ha hatt din lisens i minst fem år og fullføre 12 timers opplæring i tilsyn. LPC-veiledere kan ikke overvåke potensielle Lpc / MHSPs.

du kan gi bevis på trening på søknaden din for å bli en veileder som du sender Til Statsstyret. Hvert annet år når du fornyer din rådgivningslisens, må tre av dine 10 timers videreutdanning være relatert til veiledningsemner.

Fornyelse Av Lisensen

lpc-og LPC/MHSP-lisensene utløper annethvert år. For å fornye må du fullføre 10 timers videreutdanning i hver fornyelsesperiode. Du fornyer gjennom din online konto og fornyelsesgebyret er $ 115.

Hvor Lang Tid Tar Det Å Bli Rådgiver I Tennessee?

du kan forvente å investere åtte år på å bli fullt lisensiert SOM EN LPC, og 10 år til å bli fullt lisensiert som EN LPC/MHSP. Det tar minst seks år å tjene den utdanningen du trenger for å kvalifisere for en av disse lisensene: fire år å tjene en bachelorgrad og ytterligere to år for å tjene en mastergrad I Rådgivning. Derfra tar det to års veiledet erfaring for å bli fullt lisensiert som EN LPC, og ytterligere to års veiledet erfaring for å bli fullt lisensiert som EN LPC/MHSP.

Gjensidighet

akkurat nå kan du bli lisensiert SOM EN LPC eller LPC / MHSP via gjensidighet hvis du har en tilsvarende lisens i Kentucky som er nåværende og i god stand uten disiplinære tiltak. For å kvalifisere må du ha blitt lisensiert som sådan i minst fem år. Opprett en online konto med Tennessee Department Of Health Lisensstatusen Og Regulatoriske System og sende de nødvendige dokumenter for den valgte lisensen som beskrevet ovenfor. Har Kentucky Board Of Licensure for Profesjonelle Rådgivere offisielt bekrefte lisensen ved å sende inn dette skjemaet Til Tennessee State Board.

Practicums Og Praksisplasser

den høyere grad du fullføre for å oppfylle utdanningskravet for lisensstatusen må inneholde en veiledet practicum eller internship som er minst 500 timer. 300 av disse timene må være fullført i et fellesskap eller psykisk helseforetak.

Nødvendige Eksamener

Alle eksamener du må passere for å bli lisensiert SOM EN LPC eller LPC / MHSP er tatt Gjennom National Board For Certified Counselors (NBCC) og er databasert. Du må passere En Tennessee Jurisprudence Eksamen som dekker vedtekter og regler for profesjonell rådgivning hver gang du søker om lisens.

du kan registrere deg for eksamen MED NBCCS partnerorganisasjon, Senter for Legitimasjon og Utdanning (CCE). CCE administrerer Den Nettbaserte procounselor-portalen du bruker til å registrere deg for hver eksamen.

FINN SKOLER
Sponset Innhold

Når DU søker OM lpc-lisensen, må Du bestå National Counselor Examination (NCE). Når DU søker om LPC/MHSP-lisensen, må Du bestå National Clinical Mental Health Counseling Examination (NCMHCE).

nce eksamen er 200 flervalgsspørsmål som du har tre timer og førtifem minutter å fullføre. Den dekker kjernen faglig innhold fra graduate program I Rådgivning. NCMHCE eksamen gir deg 10 kliniske simuleringer og evaluerer dine svar på spørsmål om disse. Du har tre timer til å fullføre denne eksamenen.

Nødvendig Utdanning Og Grader

for å oppfylle utdanningskravet for lisensstatusen som EN LPC eller LPC/MHSP du trenger en høyere grad I Rådgivning eller et nært beslektet felt som er minst 60 semester studiepoeng. For både lpc-og LPC / MHSP-lisensene må programmet dekke følgende kjernefag:

 • Teorier om menneskelig atferd, personlighet og læring
 • Teorier om psykoterapi og rådgivning
 • Unormal atferd
 • Forskning
 • Etikk
 • Flerkulturell rådgivning
 • Rådgivningsteknikker
 • gruppedynamikk, teknikker og teorier
 • vurderings-og evalueringsprosedyrer

din grad må også inneholde en kvalifiserende praksis eller praktik.

for å kvalifisere FOR lpc/MHSP-lisensen må graden din i tillegg inneholde ni semesterpoeng som dekker følgende emner:

 • Diagnose
 • Vurdering og vurdering av psykiske lidelser
 • Behandling og behandlingsplanlegging
 • Psykopatologi
 • Bruk AV DSM

graden din må være fra en skole som er akkreditert av en av følgende:

 • Rådet For Akkreditering Av Rådgivning Og Relaterte Utdanningsprogrammer (CACREP)
 • et regionalt organ anerkjent av Rådet For Høyere Utdanning Akkreditering (CHEA)
 • en sammenlignbar akkrediteringsorgan

Staten Styret opprettholder en liste over graduate rådgivning utdanningsprogrammer på sin hjemmeside.

Lønn Informasjon

I 2020 US Department Of Labor rapporterte følgende gjennomsnittlig årslønn for rådgiver karrierer spesielt i Tennessee:

 • Pedagogisk, Veiledning Og Karriere Rådgivere – $51,140
 • Ekteskap Og Familie Terapeuter – $40,520
 • Rehabilitering Rådgivere – $28,320
 • Stoffmisbruk, Atferdsforstyrrelse, Og Mental Helse Rådgiver – $39,510
 • Rådgivere, alle andre – $37,940
 • Ergoterapeuter – $84,480
 • Terapeuter, Alle andre– $46,530

Typer Av Rådgivningskarrierer

US Department Of Labor rapporterer at totalt 14 570 fagfolk jobber I Tennessee counseling karriere som er skissert ovenfor. Av disse:

 • 33% Er Pedagogisk, Veiledning Og Karriere Rådgivere
 • 22% Er Rusmisbruk, Atferdsforstyrrelse, Og Mental Helse Rådgivere
 • 17% Er Ergoterapeuter
 • 12% Er Rehabilitering Rådgivere
 • 8% Er Rådgivere, alle andre
 • 6% Er Ekteskap Og Familie Terapeuter
 • 3% Er Terapeuter, Alle andre

ressurser

tennessee counseling association (tca) – vert for en årlig konferanse i 63 år, denne organisasjonen har som mål å være go-to networking hub for alle typer rådgivere i hele staten. Det gir i tillegg medlemskap tilgang til lederstillinger, muligheter for advocacy, og mye mer. Det er organisert i kapitler og divisjoner med fokus på spesifikke problemer som rådgiverutdanning og veiledning, flerkulturell rådgivning, høyskolerådgivning, rehabiliteringsrådgivning og mental helse rådgivning.

Tennessee Licensed Professional Counselors Association (TLPCA) – denne organisasjonen er vert for et årlig toppmøte, gir lisensierings-og forsikringsressurser for aspirerende profesjonelle rådgivere, opplæring og de siste oppdateringene om lovgivningen på dette feltet. Det fungerer også som en kilde til henvisning informasjon for kunder på jakt etter rådgivning hjelp.

Tennessee School Counselor Association (TSCA) – denne organisasjonen er stolte av å representere studenter og fagfolk på dette feltet. Det gir muligheter for faglig utvikling, og ressurser om lisensstatusen og karriereutvikling med det endelige målet om å forbedre opplevelsen for alle studenter.

Tennessee Association Of Mental Health Organizations (TAMHO – – denne statewide handelsforeningen representerer ideelle selskaper og samfunns psykiske helsesentre som tilbyr atferdshelsetjenester. Hosting regelmessige konferanser og arrangementer, denne organisasjonen er stolt over å ha nylig vert sin 60-årsjubileum feiring.

Karrieremuligheter

Tennessee Department Of Mental Health And Substance Abuse Services – Kanskje den mest kjente avdelingen for profesjonelle rådgivere, gir dette byrået psykiske helsetjenester, sykehustjenester, krisetjenester og rusmiddeltjenester. Det er en viktig sammenheng mellom innbyggere i hele staten og de tjenestene de trenger.

Ridgeview Behavioral Health Services – med lokasjoner i fem forskjellige fylker, strekker denne organisasjonens røtter tilbake til 1954. Ingen blir nektet tjenester fordi de ikke kan betale, og denne organisasjonen aksepterer også åtte store forsikringsselskaper. I tillegg til terapi og rådgivningstjenester holder RBHS også ansatte på vakt 24/7 for å svare på nødsituasjoner.

FINN SKOLER
Sponset Innhold

Vanderbilt Health-Serverer mer enn to millioner pasienter hvert år, denne helsepersonell er vert fra sin navnebror sykehus, Vanderbilt University Medical Center. Som En av De største akademiske medisinske sentrene I Sørøst, inkluderer Den Vanderbilt Behavioral Health. Denne spesialiserte avdelingen gir pasient, poliklinisk og akuttpsykiatrisk omsorg for kunder i alle aldre.

Mercy Community Healthcare – Med fire steder spredt over Franklin og Lewisburg, tilbyr denne samfunnshelsetjenesten tjenester for voksen primærpleie, pediatri, kronisk omsorg og mental og atferdshelse. Det aksepterer store forsikringsleverandører i tillegg til å tilby et glidende gebyrprogram.

Kirkens Helse – Basert I Memphis, er denne leverandøren en del av den største trosbaserte privatfinansierte helseorganisasjonen i nasjonen. Det serverer titusenvis av uforsikrede kunder i Hele Shelby County. I det siste året hadde det mer enn 55 500 pasientmøter. Behavioral helsetjenester inkluderer psykiatri og rådgivning støtte fra et team av psykisk helsepersonell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.