februar 4, 2022

Stone Cold Steve Austin Har Livet Alt Funnet Ut

Når du tenker På Stone Cold Steve Austin, er det umiddelbare bildet som sannsynligvis kommer til å tenke på den tidligere bryteren som står på en strekkfisk i en skinnvest, hælder minst to bokser øl ned i halsen, feirer etter å ha slått sjefen sin med en stol. Nå, nesten 15 år etter at han la fra WWE, Steve Austin har fortsatt å bo i søkelyset ved å lykkes med å utforske andre sammenhenger, fra hosting tv-programmer for å brygge sin egen øl.

For Tiden Er Austin vert-og skaperen-Av Country Music Televisions Broken Skull Challenge. I sin tredje sesong, BSC er en knallhard, underholdende, og vanedannende atletisk konkurranse som ingen andre. Deltakerne konkurrerer brakett-stil i en rekke hindringer (Pulverizer, Pain Train, Ass Kicker) til bare en person er igjen-men da må de lykkes med Å gjøre Det Gjennom Skullbuster for å vinne $10.000. Det er en atletisk konkurranse laget selv for folk uten interesse for atletiske konkurranser.

Men ‘ S Journal snakket Med Austin om hva som gjør serien så synlig, hvordan han endte opp med sin EGEN IPA, og ja, den gangen utførte Han Stone Cold Stunner På Donald Trump.

Hvor kom Ideen Til Broken Skull Challenge først? Ble det født ut av en kjærlighet til atletiske konkurranser?
CMT ringte meg fordi jeg var vert for En sesong Av Tøff nok FOR WWE PÅ USA-Nettverket, og det gikk veldig bra. CMT ringte mine agenter og sa, «Hei, vi fikk dette showet som Vi vil At Steve skal gjøre Kalt Redneck Island.»Vi signerte på å gjøre det fordi jeg var fascinert av ideen . Sammen med det sa JEG » OK, JEG skal gjøre dette showet, men vi vil gjerne kaste deg et annet show .»

jeg liker heavy-duty hardcore konkurranse. det var nok ikke fullt så alvorlig som det endte opp med å være i dag, fordi jeg tenkte kanskje de vil ha litt konkurranse, men noe litt munter. TIL CMTS kreditt sa DE: «Hvorfor gjør vi ikke alt om hardcore konkurranse?»Det var flott AT CMT hadde den visjonen. Da de sa det, satte jeg hendene mine sammen og sa: «Takk, dette er akkurat det jeg ønsket.»

Hvordan kommer du opp med hindringene i serien? Noen av utfordringene, det virker som om du ser deg rundt i et rom og tenker, «OK, DET er noen velcro. Hva kan jeg gjøre med det? Hvordan kan jeg få noen til å kjempe?»
Det er en tenketank. Alle skyter i ideer. Mange gutter studere hinderløype racing. Jeg har mine ideer, de chip i sine ideer, og til slutt vi alle kommer sammen. Det er egentlig bare en laginnsats, kommer opp med ting og legger til ting.

det jeg liker om showet er at det egentlig ikke er noe vitenskapelig om det. Det er bare harde utfordringer. Og for meg elsker jeg bare innstillingen. Det er et morsomt sted å henge rundt – jeg lever faktisk på sett mens vi filmer. Jeg har 400 dekar til rådighet. Jeg har kurset. Jeg har gym. Jeg lager podcast der ute. Det er et veldig avslappende sted.

Var det noen hindringer du ønsket å bruke, men de var bare for harde?
Da «Holding Pattern» først kom ut, var Det så latterlig vanskelig. Jeg var bekymret for suksessraten av det, så vi la til noen få skritt fordi vi ikke ville ha folk timing ut. Vi ønsket å gjøre det vanskelig på dem, men før det var bare litt for alvorlig. Vi gjorde det mer brukervennlig – hvis du vil kalle det brukervennlig.

hva tror du skiller Broken Skull Challenge fra de andre atletiske konkurransene der ute? Er det fordi det er generelt bare mer grueling, mer hardcore?
Det er en rekke gode show der ute, og det er noen som kommer ut, team-orienterte utfordringsshow og typer som det. Før showet hadde Vi American Ninja Warrior. Det er et flott show. Jeg elsker disse utøverne, og jeg elsker den ferdigheten. Men forskjellen mellom oss og dem? Broken Skull Challenge har denne brakett – stil konkurransen, tre runder. Du går inn i en utfordring overfor noen. Du kan være bedre På Skullbuster enn denne personen, men spesielt, for oppgaven, de kan outmatch deg. Vi har hatt noen fremste crossfit-idrettsutøvere, som I Sesong To, og du kan sette dem i crossfit-spillene eller i treningsstudioet, og de vil absolutt gjøre kjeften din med det de kunne gjøre. Men plutselig legger du dem i den gropen, den sirkelen av sandsekker, og de vil bare stå der rett opp og noen vil bare bull-rush dem og skyve dem rett ut fordi de ikke forstår bryting eller grappling eller sikkerhet eller lavt tyngdepunkt. Det er bare fantastisk å se hvordan folk reagerer på antall situasjoner de er satt i. Det er ingen andre show som har det på tv.

det er en hel rekke forskjellige deltakere-idrettsutøvere, mødre — forskere-og det er bare umulig å plassere spill på hvem du tror vil vinne.
Ja, det har vært to mødre på fire. Jeg tror det er den best bevarte hemmeligheten på tv. Vi prøver fortsatt å fortsette å spre ordet og vokse det, men flere og flere idrettsutøvere fra Spartansk Løp Til Tøff Mudder til Crossfit til amatørutøvere Til Nasjonale Mesterskapbrytere vil komme ut. Du får hele spekteret av folk som bare er virkelig involvert i fysisk kondisjon. Det er deres lidenskap og livsstil. De kan se showet på tv og er som, » Hei, dette virker morsomt . Jeg vil ha en utfordring.»Og hvis du vil ha en utfordring? Kom ut, fordi vi har en hel haug med dem.

Du er så oppmuntrende til deltakerne når de går gjennom kurset. Jeg vil at du skal følge meg rundt for å sikre at jeg treffer skrive tidsfrister.
du har disse nasjonale kaliber eller bare badass idrettsutøvere som kommer ut her og gir det alt de har. Alt jeg vil gjøre er å motivere, hjelpe og inspirere dem. Jeg er ikke der for å være en drillsersjant. Jeg kjører dem ikke i bakken. Jeg snakker ikke søppel til dem. Jeg vil rote rundt når vi gjør introduksjonene, men når konkurransen starter, jubler jeg like for begge konkurranser. Når noen endelig kommer på Skullbuster, er jeg ikke der for å tygge opp rumpa. Jeg er der for å støtte dem. Jeg setter scenen for at de skal være stjernen. Jeg er verten. Jeg kjenner min rolle.

jeg ønsket å snakke om øl, selvfølgelig, siden Du Har Broken Skull IPA. Hvordan kom du til det punktet? Du var en gang kjent for tøffer «Steveweisers» i ringen, og nå er du i håndverket øl.
Helt tilbake på dagen da JEG gjorde WWE, skulle vi komme opp med En Stein Kald øl. Vi var ganske langt inn i prosjektet, og det imploded, så alle disse årene senere har jeg alltid ønsket å komme ut med min egen øl. Jeg drakk lett øl i 30 år av livet mitt. Det er bra. Jeg har ingen problemer med det, men jeg begynte å drikke håndverket øl fordi jeg prøver noen av disse tingene som jeg har sett legging rundt i butikken og oppleve hva håndverket øl bevegelsen handler om.

i brytingsverdenen hadde DU WWE, WCW og mindre kampanjer som var som de uavhengige. Jeg ser på det som håndverket øl som uavhengige øl beslutningstakere. Det er indie-scenen. Du kan være så liten som du vil eller så stor som du vil. Jeg begynte å drikke disse ølene, startet med pale ale, og deretter uteksaminert Til IPAs, og det er bare det som virkelig resonerte med meg: humle.

vi dro ned Til Texas for å lete etter noen bryggerier fordi det er der jeg er fra, men alle var i kapasitet eller hadde sin egen plan på gang. Så vi hektet Opp Med El Segundo Brewing Company, som er akkurat nede i veien fra der jeg bor. Vi gikk inn der og hadde et møte Med Rob Croxall, eier og grunnlegger. Vi snakket om å gjøre et samarbeid. Jeg likte ham. Han likte meg. Jeg sa, » Hei, la oss gjøre dette prosjektet . La OSS komme OPP med EN IPA.»

han laget denne formelen. Han presenterte det for meg. Vi gikk ned og vi brygget den batchen øl-jeg helles alle ingrediensene i-og en måned senere kom jeg tilbake og vi smakte øl. Jeg var veldig nervøs da vi skulle drikke dette ølet fordi vi prøver Å komme opp med en virkelig, veldig god IPA som jeg skal sette navnet mitt på. Hvem vet hvor lang tid det vil ta å gjøre dette? Vi sitter i baren, og han skjenker oss begge et glass. Jeg nølte i omtrent fem eller seks sekunder, og jeg sa, » Det er en god jævla øl.»

jeg tok en annen slurk. Jeg måtte bekrefte det jeg nettopp hadde smakt: «Mann, Det er en god jævla øl.»

Var det et begrenset løp? Jeg har prøvd Å finne Den I New York.
Det fortsetter. Et av de mest populære ølene. Det er Over Hele California, som er kult, og vi skal vokse det så mye som mulig. Hvis Jeg kommer Til New York, tar jeg med et par. Drikker du øl?

å, definitivt. Men Jeg er ikke så inn I IPAs — jeg prøver flere Av dem, men jeg vokste aldri ut av den høyskolefasen med å drikke PBR.
Å, PBR. PBR har som denne kultfølgen. Folk har forskjellige konnotasjoner om PBR, men JEG må gi PBR mye kreditt. Det er mye sagt om en person av hva slags øl de holder i hendene. Folk liker å bli identifisert med øl som de drikker, OG SÅ PBR har slags blitt En Amerikansk klassiker.

Det er et helt bilde knyttet TIL PBR nå, og jeg må alltid forklare at jeg bare drakk det fordi det var så billig.
jeg har gjort min andel Av Keystone Lights. Jeg har drukket alt det der.

Da Jeg Vokste opp, Var Jeg en stor fan av deg og HELE Wwe Attitude-Æraen.
jeg sluttet å bryte i ‘ 03, så det var for 13 år siden? Husker du det fortsatt?

Ja! Mitt favorittminne er at du kjører ølbilen.
Mann, Det var så gøy. De sa: «Vi har denne ideen. Du kommer til å kjøre denne øl lastebil i, Vince Og Rock vil være der, og du vil sprute dem ned med øl.»De forlot med vilje skjermen litt lav fordi du kan se når toppen av den lastebilen knuser den skjermen når jeg først kommer ut. Det var ganske dramatisk. De første 30 gallonene var faktisk øl, og så skiftet det til vann.

Gags sånn, eller knuse Rock monster truck, eller zamboni, eller sement lastebil I Nassau Coliseum – jeg hadde 10 minutter å lære å kjøre den lastebilen — Jeg hadde ikke engang et merke på bakken for å lande på. Det viser seg bare at jeg kan kjøre stort sett alt på hjul eller med et ratt. Jeg dukker opp, og det er som, «Du skal knuse Rockens bil.»Vince hadde nettopp kjøpt At Lincoln Continental for $ 30.000 på showroom gulvet. Det var ikke en falsk. Det var fantastisk. Jeg pleide å fortelle folk går til mandag Kveld Raw var som terapi. Jeg kunne bare gå dit, dukke opp, rive opp og ha det gøy.

det er en av grunnene til at karakteren din resonerte så mye. Alle har den dagen hvor de vil gå inn på kontoret og slå sjefen sin med en stol.
Vince var klassisk. Han er en slik entertainer og han er så intens selv. Jeg bare elsket å jobbe med ham. Det er noen av de morsomste årene i mitt liv. Jeg ser tilbake på disse dagene med mange gode minner. Jeg savner ikke virksomheten lenger-jeg har vært ute av det for lenge-men jeg har sikkert en masse dype minner om å jobbe Med Vince – og jobbe med gutter Som Bret, The Rock, Mick, Taker, Triple H. jeg kunne fortsette. Vi hadde en slik liste da. I utgangspunktet noen du jobbet med var en superstjerne, men at feide Med Vince bare overskredet bryting. Hvis du var en quote-un-quote wrestling fan, skulle du se bare fordi du ønsket å se hva som skulle skje mellom Stone Cold og Vince. Du må bare gut mobbe sjefen din og endelig kunne gi ham sin rumpa. Og når som helst du kan drikke øl på jobb er en god dag.

ser du fortsatt på det nåværende produktet? Du nevner det noen ganger på podcasten din.
jeg prøver å. De gjorde en Tre timers Rå, men to timer handler om min tidsbegrensning. Jeg har ikke så mye oppmerksomhet. Roster har blitt desimert med skader. temperaturen på produktet har endret seg.

jeg liker ren pro-bryting, når det er seriøst i orientering og presentasjon — som om Det er en legitim sport Med Jim Ross som kaller handlingen. Noen ganger gjør de det litt mer lyst og for sugarcoated for meg.

det føltes også bare mer spontant tilbake på dagen. Med Monday Night Wars var det nesten en pay-per-view hver eneste mandag mellom de to fraksjonene fordi de prøvde å kaste alt, men kjøkkenvasken for å vinne ratingkriget. Selv om du tar Monday Night Wars ut av det og bare ser på produktet, ble det presentert SOM UFC presenteres, unntatt som profesjonell bryting. Jeg trodde in-ring arbeidet var litt bedre. Jeg tror dagens generasjon er bedre idrettsutøvere, men jeg tror arbeidet inne i ringen var litt bedre på den tiden. Spesielt var det bedre i midten av 80-tallet da Ric Flair, Dusty Rhodes, The Four Horsemen, og alle de gutta var i sin beste alder. Det er den tiden jeg likte så mye. Hvis jeg tenker på pro-bryting, av det gullbeltet? Det er virkelig for meg.

nylig har det klippet av Deg som utfører Stone Cold Stunner På Donald Trump gjort rundene på Internett. Har du noen gang trodd at han ville ende opp som presidentkandidat?
å, helvete nei! Jeg vil si dette: jeg viste meg i Detroit for det, Og Vince hadde snakket med meg litt tidligere på dagen og sa » Hei, Jeg skal se om Donald vil ta En Steinkjøl Stunner.»Jeg var der da han spurte ham. Han går, «Hei, Donald, jeg lurte på om i slutten, har du noe imot Å ta Steves etterbehandler?»Vi måtte forklare Ham hva En Steinkald Stunner var, Og Donalds høyre fyr-jeg husker ikke navnet hans, men alle som høyt oppe har en høyre fyr eller en posse eller hva som helst-ga ham en million grunner til ikke å ta stunner, og hva som kan gå galt, det kommer ikke til å se bra ut. Donald og Vince hadde et forhold – jeg tror de er venner-Og Donald sa, » Sikker Vince, jeg tar det.»Jeg forklarte kort for ham i bokstavelig fem sekunder hvordan å ta det. Vi dro til ringen, vi gjorde kampen, og på slutten gjorde Vi Stunner, og det var ikke den største Stunner i verden, men Jeg gir Donald Trump mye kreditt og respekt for å gjøre noe sånt som han ikke måtte gjøre. Men for å svare på spørsmålet ditt: jeg hadde ingen anelse om da så mange år siden at han ville være kandidat til Å Være President i Usa.

for tilgang til eksklusive gear videoer, kjendis intervjuer, og mer, abonner På YouTube!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.