januar 1, 2022

Sporing Av Santa 2021: Når Vil Julemannen være i huset ditt?

Du vil bli gjemt i sengen lenge Før Santa er satt til å ankomme i byen din, men Fordi Santa ‘ s secret route påvirkes av uforutsigbare faktorer, for eksempel vær og antall stopp, kan ingen vite på forhånd nøyaktig når sleden hans vil være i en bestemt by. Og siden HAN reiser «raskere enn starlight», ER DET umulig FOR NORAD å legge inn hvert enkelt sted.

men her er det vi vet, per NORAD:

  • Historisk Besøker Santa Først Sør-Stillehavet, deretter beveger Seg opp og ned over Den Østlige, deretter Den Vestlige halvkule. (Han starter vanligvis På Den Internasjonale Datolinjen I Stillehavet og reiser vestover.)
  • han stopper vanligvis i de fleste byer mellom 9 pm og midnatt (lokal tid), så sørg for at du er i seng, eller han kan hoppe over huset ditt.

ExploreSanta har ‘medfødt immunitet’ FRA COVID-19, Forteller Fauci barn

med forhåndsvarsel Om Santa ‘ s tilnærming, vil barna ha god tid til å legge seg og sovne før han er klar til å ankomme.

den eldste måten Å spore Santa er omtrent like avansert som du kan få. NORAD, Den Nordamerikanske Luftfartsforsvarskommandoen, er normalt opptatt av å oppdage potensielle angrep fra missiler, fly eller romfartøy. I over 60 år har USA- Kanadisk felles operasjon har tatt på seg det ekstra oppdraget å spore Santa og hans slede På Julaften. Tilsynelatende Bidrar Rudolphs infrarøde nese til å avsløre deres nøyaktige plassering. IKKE bekymre Deg For Santa, skjønt – NORAD vet sikkert forskjellen mellom en rakett og sleden!

NORAD sporer Julenissens reise på åtte forskjellige språk: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, Japansk, portugisisk og Kinesisk.

NORADS innlegg på sosiale medier som Facebook hjelper også med å oppdatere publikum om den store fyrens fremgang og la seerne vite hvor han ble oppdaget sist og hvor han forventes å besøke neste. De inkluderer også noen ganger ekstra intelligensinformasjon, for eksempel det faktum At De tror At Santa veier ca 260 pounds (før informasjonskapsler).

Barn som ønsker å spore Santa på sine telefoner eller låne foreldrenes kan laste NED NORAD Tracks Santa app på iTunes og Google Play. Spill, historier og annet morsomt innhold er også tilgjengelig.

ExploreAJC Ferieguide: Vinter I Atlanta

Og ikke få panikk hvis internett går ned. Du kan ringe 1-877-HI-NORAD (1-877-446-6723) fra 6 Am Eastern Standard Time På Julaften for Å få Santa sporing oppdateringer fra en levende person.

selvfølgelig bruker Du Sannsynligvis Google til å søke etter alt annet, så Hvorfor Ikke Santa? Googles Santa Tracker har vært på jobb i mer enn 15 år, og i tillegg til sporing tilbyr nettstedet mange Santa ‘ S Village-innhold som starter tidlig i desember.

Barn kan lage sin egen alv og lære Santa lingo og ferie tradisjoner fra hele verden. Du vil også finne en nedtelling klokke og være i stand til å spore Santa starter På Desember. 24.

Til Slutt, hvis Du har Alexa Eller Google Home, kan du spørre » Hvor Er Santa ?»og få et svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.