desember 29, 2021

Smart Forhåndsbetalt Roaming Aktiveringsprosessen

Planlegger å reise utenlands og likevel ønsket å holde kontakten med venner og slektninger I Filippinene? Du bør aktivere smart roaming med mobiltelefonen før du forlater Filippinene.

hvis du er smart forhåndsbetalt abonnent, er den enkleste måten å aktivere roaming på, Å sende TIL 333. Det bør gjøres en time før ombordstigning. Hver smart abonnent som vil reise utenlands kan gjøre roaming med telefonen sin, forutsatt at De har minimum vedlikeholdsbelastning På Php100. Hvis du tilfeldigvis har last under minimumsbalansen, er det lastestasjon på flyplassen. Minste E-LASTBELØP Er P200.

Priser for hver tekstmelding som sendes Til Filippinene varierer Fra P20 Til P30, avhengig av hvilket land abonnenten skal til. For å sende tekstmelding til Filippinene mens roaming bare følge den internasjonale tall format. Å ringe mobiltelefoner i simply dial +63 919 /918 pluss 7 sifret mobilnummer.

hvis en abonnent allerede er utenfor landet, men ønsket Å aktivere ROAM ON med sin smarte forhåndsbetalte mobiltelefon, besøk my dot smartdotcomdotph (erstatt dot med real dot) for å opprette mysmart-konto. Når du har opprettet konto, kobler du den til telefonen ved å skrive inn mobilnummer på plassen FØR DU LEGGER TIL KONTO, og følg deretter instruksjonene etterpå.

Der du går, roaming aktivering er så enkelt med smart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.