januar 16, 2022

Slik Rengjør Du Registret

jo lenger en datamaskin brukes, jo mer rotete registret kan bli fordi de fleste applikasjoner i disse dager ikke fjerner alle spor av seg selv når de slettes. Dette kan bremse Windows ‘ ytelse. Så det er viktig å vite hvordan du rengjør windows-registret for å øke HASTIGHETEN PÅ PCENS ytelse. Rengjøring det opp effektivt er ikke lett, skjønt. Trinnene for å gjøre det er beskrevet nedenfor.

windows-registret Er windows-komponenten som har all informasjon om datamaskinen og programvaren som er installert på datamaskinen. Hovedformålet Med windows-registret er å lagre konfigurasjonen av de forskjellige programmene som er installert på datamaskinen, maskinvaren som er installert eller koblet til datamaskinen, og eventuelle andre spesielle innstillinger brukeren har implementert. En datamaskin register er en effektiv måte å overvåke ulike programvare og maskinvarekomponenter. For eksempel er alle programmene organisert basert på brukerprofiler. Det er også et delikat sted å fla rundt uten riktig kunnskap. Man må være godt utstyrt med registret håndtering informasjon for å konfigurere / endre datamaskinens register.

Spyware og virus kan ødelegge datamaskinen registret. I tillegg vil ikke alle programmer fjerne seg rent og helt fra registret når de slettes.

 Registerredigering

det er to hovedmåter å rydde opp i datamaskinens register – rengjøring manuelt ved Hjelp Av Windows-Registerredigering eller ved hjelp av registret rengjøringsprogramvare. Bare noen som forstår hva registeroppføringene betyr, bør manuelt rense den. Programmer kan slutte å fungere riktig hvis viktige registeroppføringer fjernes.

Windows-Registerredigering

hvis du vil rengjøre registret manuelt med Windows-Registerredigering, oppretter du en registerbackup og fjerner unødvendige filer:

  • på skrivebordet klikker Du Start-knappen nederst til venstre på oppgavelinjen
  • Klikk Kjør
  • skriv inn regedit i vinduet nytt Kjør OG KLIKK OK
  • Øverst i vinduet klikker Du Fil på menyverktøylinjen
  • Rull ned og velg Eksporter
  • skriv inn et navn for sikkerhetskopifilen og klikk lagre

når du har opprettet en registerbackup, går du til venstre i registerredigeringsvinduet og viser Hvordan Datamaskinen Er Konfigurert.

Klikk plusstegnet for å utvide en del av registerredigering. Et» godt brukt «område for alle som manuelt sletter registerfiler er» HKEY_LOCAL_MACHINE.»Dette området brukes til å gjøre registerendringer i maskinvare og programvare.

Registret Rengjøringsprogramvare

Registret rengjøringsprogramvare er egnet for alle som er usikre på å gjøre manuelle endringer i registret. Det er mange registret rengjøring programmer tilgjengelig for å fjerne uønskede oppføringer fra registeret. Eksempler på registret rengjøring programvare inkluderer TweakNow Regcleaner, Registry Mechanic, Og Registry Healer. Vår Gratis Registret Rengjøringsmidler siden er en god kilde for gratis alternativer.

disse programmene fungerer i utgangspunktet på samme måte – de skanner registret og fjerner feil som manglende referanser til filer. Det er viktig å oppdage hva registret rengjøring programvare fungerer best for spesielle behov. Alle registret rengjøringsmidler gi en liste over oppføringer som er trygt eller ikke trygt å slette. Noen Av Dem, For Eksempel Registry Mechanic, tillater brukeren å lage en sikkerhetskopi ved hjelp av deres program. Sikkerhetskopien kan enkelt gjenopprettes hvis systemet blir ustabilt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.