november 30, 2021

Slik Rengjør Du Din Bærbare ELLER Stasjonære LCD

LCD-skjerm

nylig spurte noen meg Om Det var greit å sprøyte Windex på skjermen. Jeg tror min skrik av horror skremte henne. Det er IKKE greit å sprøyte Windex på en skjerm, eller noe annet. FAKTISK, når det gjelder rengjøring EN LCD-skjerm, det er en riktig måte og en feil måte. La oss fokusere på den riktige måten (natch).

Slå av skjermen til å begynne med. Faktisk, hvis du ønsker å eliminere noen risiko for støt eller andre elektriske skader, koble den helt. (Jeg tror egentlig ikke dette er nødvendig, men bedre trygt enn beklager.) Det vil være litt fuktighet involvert i denne rengjøringen, og det siste du vil ha, er at væske kommer i kontakt med noe drevet.

Finn deretter en ren, myk klut (papirhåndkle vil gjøre, men det er langt fra det beste valget), og fukt det med vann. Ikke suge det–det skal ikke dryppe å snakke om – bare få det fuktig. Ikke bruk noe annet enn vann. Ammoniakk – og alkoholbaserte rengjøringsmidler kan ødelegge EN LCD-skjerm. Hvis skjermen din er alvorlig gunked opp, og vanlig vann ikke får jobben gjort, er det et homebrow-alternativ: lag en 50/50 løsning av destillert vann og hvit eddik.

hvis du bestemmer deg for å bruke en sprayflaske, må du sørge for at du ikke sprayer den direkte på skjermen. Det er fordi dråper kan sive inn rundt beslaget (og/eller lande på tastaturet), og igjen blander fuktighet og elektronikk ikke. Det du kan gjøre er å sprøyte vannet eller løsningen på kluten, og tørk deretter skjermen. Bruk en sirkulær bevegelse, som er best for å eliminere streker, og bruk bare lett trykk.

la skjermen lufttørke i noen minutter, eller tørk den forsiktig av med en frisk klut. Bare når du er helt sikker på at den er 100 prosent tørr, koble den inn igjen og slå den på. Og der går du: god som ny!

hold nå de smudgy fingrene dine av den dyrebare LCD-SKJERMEN!

Bidragende Redaktør

{{#url}} Rick Broida{{/url}}{{^url}} Rick Broida{{/url}} Rick Broida {{/url}}

skriver om forretnings-og forbrukerteknologi. Be om hjelp med DIN PC problemer på hasslefree @ pcworld.com, eller prøv skattekisten av nyttige folk i

{{#url}} PC World Community Forums {{/url}}{{^url}} PC World Community Forums{{/url}}

. Registrer deg for å få

{{#url}}Problemfri pc nyhetsbrev {{/url}}{{^url}}Problemfri PC nyhetsbrev{{/url}}

e-post til deg hver uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.