februar 6, 2022

Slik Rangerer Du Høyere I Googles Søkeresultater

Hei alle sammen, Det er ditt vennlige nabolag, TechnoMedia webutvikler Og i dag skal jeg forklare SEO. Det er faktisk mye moro når du forstår hvordan det fungerer. Så her går vi!

Alle ønsker å være på Side en Av Googles søkeresultater. Gode søkeresultater tar arbeid og skjer ikke over natten. Det er ingen måte å garantere søk rangeringer, men ikke bekymre deg! Jeg skal forklare litt om hva du kan gjøre for å rangere høyere I Googles søkeresultater.

SEO-computer

To deler TIL SEO :ON-Page SEO & Off-Page SEO

Del 1: ON-Page SEO

ON-Page SEO inkluderer ting Du kan gjøre på nettsidene dine for Å sikre At Google finner Dem.

det første og viktigste er alltid kvalitetsinnhold. Hold Alltid Brukeren i tankene og gi dem en kvalitetsopplevelse på nettstedet ditt for å få Dem til å komme tilbake.

Alle våre nettsteder inkluderer EN SEO plugin som vises nederst på hver side i admin. Der Kan Du Søkemotoroptimalisere (SEO) websidene dine. Google prøver å matche hva brukeren søker med innholdet på nettstedet ditt. Jo nærmere kampen, jo høyere opp søke rangering du går. Men ikke prøv å jukse, Fordi Google vil vite og straffe deg for det. Igjen, det viktigste er å ha kvalitetsinnhold på nettstedet ditt.

Start Med Fokusordet.

Hva handler siden din om? Tenk på hva brukeren vil skrive Inn I Et Google-søk for å få dem til denne siden.

SEO-focus-keyword

Sjekk Ut Analyseseksjonen.

når Du har angitt Fokus-søkeordet, vises En liste over gjøremål i Analyse-delen. Gjør forbedringer basert på disse elementene. Når du gjør disse endringene, vil prikkene forhåpentligvis skifte fra rødt og oransje til grønt. Målet ditt er å få så mange grønne prikker som du kan mens du holder deg til ditt «kvalitetsinnhold». Husk Å Oppdatere siden for å se den nyeste sideanalysen.

SEO-Analysis

Snippet Forhåndsvisning.

dette viser deg hvordan siden din vil se ut I Google-Søk. Klikk På Rediger tekstutdrag og følg retningslinjene FOR SEO Tittel, Slug og Meta Beskrivelse som vises.

SEO-Snippet-Preview

jeg anbefaler å skrive DIN SEO Tittel Og Meta Beskrivelse på en måte som provoserer brukeren til å klikke på den. For eksempel «Googles Søkeresultater» eller «Hvordan Rangere Høyere I Googles Søkeresultater». Hvilken ville du klikke?

SEO-snippetSEO-snippet-how-to

Til Slutt, Når Google gjennomsøker nettstedet ditt, vises din NYE SEO Tittel Og Meta Beskrivelse I Googles Søkeresultater.

Intern Kobling

dette er enkelt. Lag lenker i ditt eget nettsted. Velg god ankertekst terminologi som vil vise Google nettstedet ditt er relevant. For Eksempel: Klikk her for mer søkemotoroptimalisering informasjon! Å velge «Klikk her» som koblingstekst, eller «ankertekst», ville ikke fortelle Google mye, men å velge «søkemotoroptimaliseringsinformasjon» som ankertekst ville fortelle Google at nettstedet ditt var relevant for denne spørringen.

Relatert Lenke

har du en blogg? Vi kan installere en relatert link plugin på nettsteder med blogger. På bunnen av innlegg vil det være 3 til 5 relaterte blogginnlegg for å skape mer intern linking og holde folk på nettstedet ditt. Elsker det pluginet!

Innhold

hold alltid innholdet på nettstedet ditt friskt. Akkurat som barnet som løfter hånden i klassen blir kalt på, hvis nettstedet ditt er aktivt, vil Det få Googles oppmerksomhet.

Del 2: OFF-Page SEO

OFF-Page SEO er HVORDAN Andre nettsteder kobler Til Deg og forteller Google Om Deg.

Linkbygging vil drive nettstedet ditt opp i søkerangeringen. Nå må disse være gode, anerkjente nettsteder. Google er smart og vet når et nettsted er legit eller spamming link schemers, Og Google vil straffe deg for Det. Men du trenger ikke å bekymre deg for det fordi du bare legger ut kvalitet, brukerfokusert innhold som folk vil ha, ikke sant?

Her er noen ideer for off-side link bygningen:

 • Skriv blogginnlegg, opprett innhold på en konsistent basis, inkluder interne og eksterne lenker, gjesteblogg, legg igjen kommentarer på andres blogger og elektroniske artikler som nyhetssider, etc.
 • Opprett profiler på forskjellige, relevante nettsamfunn.
 • Bruk sosiale medier til å drive trafikk til nettstedet ditt. Pass på at du ikke bare legger ut på sosiale medier, men lim inn linken til nettstedet ditt for å drive trafikk der.
 • Legg til delingspluggen på nettstedet ditt slik at brukerne kan dele sidene dine med venner og kolleger.
 • Legg ut pressemeldinger.
 • Få nettstedet ditt på bransjekataloger.
 • Lag en konkurranse, deltakerne må skrive og lenke til deg fra bloggen sin.
 • Be folk du kjenner om å koble til nettstedet ditt.
 • Bruk e-postsignaturer med en lenke til nettstedet ditt.
 • Bygg Inn Et Google-Kart på kontaktsiden din.
 • Registrer deg for Andre Google-produkter, Inkludert Google Min Bedrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.