november 30, 2021

Slik Legger Du Til Nettsteder I Eksisterende Google AdSense-Konto (100% juridisk Metode)

Har Du Google AdSense-konto og ønsker å legge til nye områder i eksisterende Google AdSense-konto. Her diskuterte vi metoden der du kan legge til mer enn ett nettsted til En Eksisterende Google AdSense-konto og få Google AdSense-godkjenning umiddelbart.

ifølge Google Publisher-retningslinjene kan en enkelt person bare bruke En Google AdSense-konto, så det kan være at du har Mer Enn ett nettsted og vil vise Google-annonser på alle nettsteder. I Denne situasjonen Google AdSense kan du legge til mer enn ett område til enkelt Google AdSense-konto.

I mitt tilfelle har jeg to nettsteder og bruker en Enkelt Google AdSense-konto for å vise Google-Annonser på nettstedene mine. Her er detaljene der du enkelt kan legge til mer Enn ett nettsted I Google AdSense-kontoen din. Følg instruksjonene, så vil du kunne legge til et nytt nettsted i din eksisterende Google AdSense-konto.

Legg Til Nytt Nettsted I Eksisterende Google AdSense

Du må ha en aktiv Google AdSense-konto, så kan du legge til et nytt nettsted. Sørg for at nettstedet ditt oppfyller Alle Retningslinjene For Google Publisher. I de fleste tilfeller avviser nettsteder Fra Google AdSense-teamet fordi nettsteder ikke oppfyller utgiverpolicyene.

videre har noen frilansere Mer Enn En Google AdSense-konto og legger til ett nettsted per konto. Så vi anbefaler deg ikke å gjøre dette. Fordi Ifølge Google AdSense kan du ikke søke Om En Google AdSense-konto hvis Du allerede Har Google AdSense. I dette tilfellet søker frilansere på vegne av andre identiteter som på mor, far eller andre slektninger.

la meg forklare prosedyren hvordan du legger til et nytt nettsted i En eksisterende Google AdSense-konto på en lovlig måte. Følg trinnene som er nevnt nedenfor:

  • Åpne Google AdSense-kontoen
  • Klikk på nettsteder (til venstre)
  • Klikk på «legg til nytt nettsted»
  • Skriv inn nettstedet «URL»
  • Pass på at du bare oppgir domenenavn (for eksempel techager.com)
  • Kopier Google AdSense-koden og lim den inn i hoveddelen av nettsteder
  • Bekreft Og søk om gjennomgang.

Detaljer:

første trinn: åpne Google AdSense-kontoen og klikk på nettstedene (nevnt øverst til venstre).

 åpne Google AdSense-kontoen og klikk på nettstedene (nevnt øverst til venstre)
Bilde via Google AdSense

Andre trinn: klikk på «legg til nytt nettsted» og skriv inn det nye domenenavnet du vil vise annonser på den. Pass på at du bare skriver inn domenenavn som example.com ikke BRUK HTTP eller HTTPS.

 klikk på
Bilde via Google AdSense (klikk på «legg til nytt nettsted»)

Tredje trinn: du må sette Inn Google AdSense-kode i hodet delen av nettstedet. Pass på at Du setter inn Riktig Google AdSense. Bekreft domenenavnet og klikk på «send inn for gjennomgang». Det tar litt tid for å bli klar for nettstedet ditt.

Endelig Tanke

Normalt tar Det 1 uke til 2 uker, men i mitt tilfelle fikk jeg godkjenning innen 12 timer. Så du må vente på endelig godkjenning Av Google AdSense-teamet. Pass på at Du ikke fjerner google AdSense-koden fra nettstedet ditt. Når du har fått godkjenning, er nettstedet ditt klart Til Å vise Google-Annonser, og du kan sette inn annonsekode på nettstedet der du vil ha det.

du kan tjene dobbel inntekt Fra Google AdSense ved å legge til nye nettsteder. Du kan også trekke seg gjennom banken. Sørg for at du har tjent 100 USD, så kan du ta ut beløpet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.