mars 6, 2022

SE: Blake Shelton Bruker Sin Stjele For Denne Utrolige Sangeren på ‘The Voice’

kamprundene på sesong 21 AV NBCS «The Voice» har offisielt pakket opp lufting, med konkurransen beveger seg på Knockout Runder og deretter til live show. Under den siste episoden av runden, coach Blake Shelton ble endelig imponert nok til å bruke Sin Stjele.

i Løpet Av Kamprundene hadde trenerne Ariana Grande, Kelly Clarkson, John Legend og Blake Shelton alle en stjele og en redning å bruke etter eget skjønn. Lagringen brukes kun til en deltaker som allerede er på en treners lag, og stjelen brukes når en deltaker fra et annet lag ikke ble valgt til å gå videre av sin egen trener.

De kommer da til å gå videre i konkurransen med sin nye trener i stedet. Selv om rundene ikke ble vist i samme rekkefølge de ble filmet i, showet ventet til den siste dagen i runden for å vise hvem Shelton endte opp med å stjele for å være medlem av hans team.

Shelton Brukte Sin Stjele På Jonathan Mouton

YouTube Poster Jonathan Mouton vs. Paris Winningham / Luther Vandross ‘»Here And Now» | The Voice Battles 2021Jonathan Mouton og Paris Winningham konkurrerer med Å synge Luther Vandross ‘»Here And Now» under Kampene På The Voice. «Få Stemmen Offisielle App: bit.ly/TheVoiceOfficialApp» Abonner For Mer: bit.ly/TheVoiceSub » NBCS The Voice mandager og tirsdager PÅ NBC! «Stream Nå: pck.tv/3wgH6sH STEMMEN PÅ SOSIALE: Som Stemmen: Facebook.com/NBCTheVoice Følg Stemmen: Twitter.com/NBCTheVoice… 2021-10-20t01:59:50z

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.