januar 31, 2022

Quaker Papegøyer virkelig er smart!

jeg tror Ikke Smart selv nær med noen av dem lol
I fjor på vårt andre hus, hadde jeg gått inn, slått fuglene på – det var vintertid, så selv trodde jeg forlot rundt 7 am det var litt mørkt i rommet og de var oppe bare ikke lyse nok for dem å gjøre noe. b / f var allerede i å mate dem
jeg gikk inn (tok meg en time å gå barna mine til skolen og deretter hjem) med mitt vann og bøtte (dette er da jeg måtte bruke en gallon melkekanne og en gammel isbøtte fordi kjøkkenet var for langt unna lol) neste ting jeg visste at ole mannen rippet meg en ny. spør hvorfor jeg endret rundt parakitter vi satt opp for å avle…… 30 minutter senere satt Vi der inne og det går Billy til SAMME bur som parene var «slått» det var på En gang Mickey Og Minnie, men bestemte seg siden de hadde en baby(gizmo) For Å Gi Mickey Og Belle en prøve…. Vel Minnie egentlig ikke liker det, Og Når De var ute av buret Sitt hun Ville Sitte ontop av reiret boksen eller bur og være så nær Mickey som hun kunne med bur barer i veien. Vel da «bryteren» ble laget Mens Jeg var borte Belle ble sluppet ut Og Minnie tilbake, så vi byttet dem tilbake så Det ville Være Mickey Og Belle, IKKE Mickey og Minnie
vi sitter der og ser Billy på Mickeys bur mens Minnie sitter på nestboksen på utsiden… Han løfter buret døren opp med nebbet setter foten på den for å holde den, flytte seg, så løfter døren opp litt mer og glir foten opp for å holde den åpen på denne tiden døren er åpen bred nok for undulater å komme seg ut, så vi bare handle som vi ikke ser noe og gå på om vår samtale så ser vi det, Billy setter hodet i-chattere noe i Hans Quaker Språk vi aldri forstår-hodet er brakt ut igjen, ut zoomer Belle, og i zoomer Minnie Så vi ga opp! og bare la dem få en annen clutch og til denne dagen er vi glade for at vi gjorde det selv om alle var ufruktbare. Den tiden rundt – Men Mickey døde uventet – vi var bekymret For At Det Var Minnie vi skulle miste, det var da hun fikk Henne Klump vi trodde hun var eggbundet-viste seg å være en svulst det var enten neste dag eller dagen etter at jeg kom opp fra kjelleren fra å vaske og min b / f møtte meg på trinnene Som Holdt Mickey i hendene han hadde dødd over natten – IKKE et eneste tegn på å være syk han VAR helt GREIT….. vi tror han var mye eldre enn damen trodde.. Men Vi tror Billy visste noe og Visste At Mickey og Minnie ikke burde vært skilt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.