januar 15, 2022

Pop Tab Program

Visste Du Ronald McDonald Huset samler pop faner?

pop-fanen i seg selv betyr ikke mye, men når samlet, legger pop-faner opp til å bli en verdifull donasjon til Ronald McDonald House. Denne ideen om å ‘trekke’ sammen for en veldedig sak er kjerneverdien av dette programmet. Aluminium pop tabs kan doneres direkte til Ronald McDonald House eller som en donasjon av refusjon av resirkuleringssenteret.

hvordan fungerer det?
vi samler aluminium pop faner fra enhver beholder (brus kan, suppe, kjæledyr mat, etc.) og jobbe med en lokal resirkulerer å slå disse fanene til penger for å forsørge våre familier !

hvorfor samler du bare fanen?
Faner er enklere å lagre enn hele bokser i vår begrensede plass. Også faner er mer sanitære enn hele boksen, noe som er viktig for å holde anlegget rent og sunt for våre gjester.

hvor mye får du for fanene?
etter at fanene er samlet, laster personalet opp store mengder for å ta med til vår lokale gjenvinner, hvor de veies for å bestemme verdien (verdiene kan variere betydelig). Gjenvinningssenteret gir oss deretter en sjekk for totalverdien.

hvordan samler jeg fanene?
du kan laste Ned En Pop Tab-etikett for å lime inn på beholderen din her. Bruk bokser, kaffekanner eller store plastkrukker med brede åpninger for å lagre popfliker i.

hvordan promoterer jeg programmet på min skole, bedrift eller organisasjon?
RMH har plakater, flyers og etiketter tilgjengelig fra grupper som ønsker å rekruttere sine medlemmer til å samle pop-faner.

Hvor tar jeg med fanene mine når jeg har samlet dem?
vi anbefaler alltid å bringe dem direkte til Ronald McDonald House. Donasjoner aksepteres daglig mellom klokken 7am-11pm. Vi vil gjerne gi deg en omvisning i Huset vårt og ta noen bilder av din donasjon til å legge ut på våre sosiale medier sider, også!

Lokale Mcdonalds restauranter fungerer som samlingssteder for faner.
vennligst ring på forhånd for å bekrefte at de er et samlingssted og kan motta faner. Merk din boks med faner for levering Til Ronald McDonald House Of Eastern North Carolina.

eller resirkuler dem og send inntektene til oss. Vi anbefaler:
Hardee ‘ S Recycling
211 Pactolus HWY
Greenville, NC 27834
252-752-3904

Ikke plassert i Eller i Nærheten Av Greenville, North Carolina?
Finn Nærmeste Ronald McDonald House til deg ved å søke her: RMHC-Finn Et Kapittel

Kontakt Katie Ashby på (252) 847-5435 eller med spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.