februar 11, 2022

Oppført

ventetiden er over, Julen er endelig her! Hvis du feirer med dine nære venner eller familie og vil ha noe morsomt å gjøre, ser ikke lenger.

Det er tonnevis av ting å gjøre I Toronto som er sikker på å gjøre denne høytiden en spesiell en.

før du hodet utendørs, sørg for å sjekke hva som er åpent Og lukket På Juledag I Toronto.

Her er noen ideer å huske på denne feriehelgen:

Utforsk Destilleriet Winter Village denne høytiden

Jula har ankommet Toronto som Destilleriet Winter Village offisielt åpner. Den omdøpt Og rebranded Toronto Julemarkedet åpnet på 6 pm November 18, belysning sin 55-fot-høye Juletre. Besøkende kan spasere ned brosteinsgatene under stjernebelyste baldakiner, stirre på det blendende treet, nyte deilig mat og krysse av hver gave på deres ferie handleliste.

når: November 18 til desember 31, og på utvalgte dager til desember
Hvor: 55 Mill Street

Sjekk ut stackt market ‘ S Holiday Hills

Torontos stackt market er vert for sin massive, seks ukers feriefestival, Holiday Hills til 31. desember, og den er full av shopping, levende musikk og mer. Det vil inneholde levende musikk showcases, kunst, ferie-tema workshops, OG DIYS, en dra brunsj, og helger av leverandørmarkeder i tide Til Julehandelen.

når: 23. November til 31. desember
Hvor: stackt market-28 Bathurst Street

Utforsk Torontos største utendørs ferie fest

Torontos største utendørs ferie festival er satt på Av Concierge Club og har 16 festlig ferie soner og en stor foto-op stasjon for bilder Med Santa. Arrangementet varer til 26. desember. Det er åpent onsdag til søndag fra 5 pm til 11 pm.

Når: Løper til 26. desember
Hvor: Bandshell Park I Utstillingssted

The Immersive Nutcracker, A Winter Miracle

Toronto har en ny immersive opplevelse, men denne gangen er det festlig. Byen er vertskap for verdenspremieren Til Den Nedsenkende Nøtteknekkeren, Et Vintermirakel. Gjestene er plassert i midten av den klassiske Nøtteknekkeren historien som blendende anslag virvle rundt i rommet og dansere fra Bolsjojteateret snurre til Musikk Av Tsjaikovskij.

Når: Til desember 24
Hvor: 1 Yonge Street

Nyt En Dino Ferie

Har du noen gang blitt møtt med den vanskelige beslutningen om å velge mellom å se dinosaurer og Se Santa? Vel, En Markham festival fant en løsning på det. Dino Holiday er en stor innendørs begivenhet full av massive dinosaurer helt pyntet for ferien. Det er mer enn 45 animatroniske dinosaurer å oppfylle Hver Jurassic Park (Eller Jurassic World) fan drømmer. Det er spill og karneval rides, også! Som om ikke det var nok, er det alt innendørs, så du trenger ikke å bekymre deg for å bli kald når vinterværet nærmer seg.

når: 17. desember til 2. januar, Inkludert Juledag
Hvor: Markham Fairground, 10801 McCowan Road, Markham

Besøk Grinchs Grotte

hvis du ikke er i ferieånden, er du sannsynligvis ikke den eneste. 24. desember er den siste dagen for å besøke Grinchs Grotte I Scarborough Sentrum. Det ble brakt til liv av skaperne Av Dr. Seuss Experience.

Når: Til desember 24
Hvor: Scarborough Town Centre

Spis og drikk På Papi Chulo ‘S Mistletoes & Margaritas

Det handler Om Julegleden På Torontos Papi Chulo’ s! Stedet kjent for sine margarita tårn har forvandlet sin plass til den ultimate festlig pop-up. De har dekorert interiøret innendørs plass fra topp til tå i ferie hurrarop, innbydende sesongen med åpne armer.

Når: Til januar 2
Hvor: 121 Ossington Avenue-Papi Chulos

Kom inn i ferieånden på Canadas Wonderland Winterfest

Canadas Wonderland har brakt Tilbake sin ferie-tema Vinterfest i år. Den oppslukende ferieopplevelse har millioner av lys, Mange Juletrær i hele parken, mer enn et dusin konserter, og skøyter På Snø Flake Lake.

Når: Velg netter mellom November 13 til desember 31
Hvor: Canadas Wonderland — 1 Canadas Wonderland Drive, Vaughan

Utforsk denne livsstil Candyland

en livsstil Candyland installasjon med en massiv pepperkakehus har blitt avduket På Torontos Dufferin Mall for høytiden. Frem til 3. januar vil kundene kunne utforske den magiske Candyland-installasjonen og ta bilder i en livsstil snøkule og candy cane selfie-stasjoner.

Når: Til januar 3
Hvor: Dufferin Mall – 900 Dufferin Street

Støtte kvinner eide bedrifter på denne ferie markedet

Denne nye ferie markedet I Mississauga har leverandører fra mer enn 35 kvinner eide bedrifter. Medstifterne av Run The World Summit brakte Deres Run The World Holiday Market til Square One og vil løpe til desember 24.

Når: Frem til 24. desember
Hvor: Square One Shopping Centre

Spis På Holiday Street Market

Street Eats Market er tilbake denne høytiden med et massivt 40.000 kvadratmeter feriemarked med mat, rides og Julestemning som kommer Til Scarborough denne helgen. Holiday Street Market returnerer til Scarborough Sentrum desember 3 for tre festlige uker. Drevet av Den populære Street Eats Market, ferie arrangementet vil inneholde en marshmallow brann pit salong, søte og salte mat lastebiler, en varm kakao bar, og en lønnesirup sukker shack.

Når: Desember 3 til 24
Hvor: Scarborough Town Centre, 300 Borough Drive, Scarborough

Gratis utendørs skøytebane På Union Station

Gjør deg klar til å spenne på et par skøyter og gå over Til Front Street-Torontos elskede utendørs skøytebane har returnert Til Union Station denne høytiden, og det er helt gratis — I samarbeid Med Union Holiday og TD, skøytebanen åpnet for publikum på November 29 og vil være åpen hver dag frem til januar 2, avhengig av været.

Når: Til 2. Januar
Hvor: Union Station – 65 Front Street West

Gå for en skate På Bentway Trail

Bentway Skate Trail har åpnet opp igjen i Toronto denne sesongen og er innbydende publikum for spesielle arrangementer Og leksjoner. Skjerpe disse skøyter og gjør deg klar til å treffe isen.

Når: Starter desember 18, 12 pm til 9 pm hver dag
Hvor: Bentway-250 Fort York Boulevard

Reis inn I Fortryllelse

Glem cruising nabolaget Ditt For Julelys denne høytiden. Journey to Enchantment er en Av De største Jule Drive-Thru Lys Hendelser I GTA, og i år er det to steder å velge mellom.

Når: Til januar 8
Hvor: Mount Joy Go Station – 1801 Bur Oak Ave, Markham; Meadowvale Go Station – 6845 Millcreek Drive, Mississauga

Ta en titt På picasso utstillingen

SIDEN presenterer Picasso: Maleri Den Blå Perioden. Det er Den Første utstillingen i Canada som fokuserer på den modernistiske kunstnerens tidlige verk. Det vil inneholde mer enn 100 objekter fra 15 forskjellige land. Det vil være malerier, skulpturer Og arbeider På papir Av Picasso, inkludert verk Av kunstnere Spanjolen er kjent for å ha studert før Og Under Den Blå Perioden.

denne utstillingen er kuratert AV AGOS Kenneth Brummel Og Dr. Susan Behrends Frank og co-organisert AV AGO, Phillips-Samlingen Fra Washington, D. c., og støtte Til Musé national Picasso-Paris.

Når: Til 16. Januar 2022
Hvor: 317 Dundas Street West

Få billetter Til Sweaters ‘ n ‘Snowflakes

Sweaters’ n’ Snowflakes pop-up er her denne vinteren for den ultimate ferieopplevelsen. Gjestene vil hoppe inn i et vinterland og oppleve moroa og glede av ferien. Når det gjelder mat og drikke, virker det nesten uendelig. Det er en cocktail og vinbar hvor gjestene kan bestille ferie-inspirerte cocktailer og gløgg. For større grupper har de også vinsmaking tilgjengelig.

når: 3. desember til 26 og 31
Hvor: 621 Richmond Street

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.