februar 1, 2022

Når Er Hjortejakt Sesong I Texas?

Jakt Er en hevdvunnen tradisjon som bidro til å bygge vår store nasjon, og MANGE I USA stoler fortsatt på øvelsen for å sørge for sine familier. I år tidligere hjort av alle slag kan jages året rundt, men dette førte til over-jakt og tynnet flokker til farlig lave tall. Noen arter ble alle, men jaktet til utryddelse. For å bevare disse artene for å sikre at de kunne nytes i generasjoner framover, begynte statene å håndheve jaktsesonger på arter som var mest utsatt. Jakt sesonger har endret seg drastisk gjennom årene som naturvernere testet ulike teorier. I dag er det mye mer som går inn i å bestemme jaktsesongen enn å velge et vilkårlig sett med datoer.

Hvordan Bestemmes En Jaktsesong?

Jaktsesonger bidrar til å opprettholde en artsbestand i en ideell størrelse. Denne ideelle befolkningsstørrelsen varierer fra år til år. Det er bestemt av hvor mange hjort det lokale habitatet kan støtte sammen med ressurstilgjengelighet. For å opprettholde ideelle befolkningsstørrelser må en stat vite omtrent hvor stor befolkningen er og besetningens avlsvaner. Når state Parks And Wildlife Department har et estimat, vurderer de dataene. Slik bestemmer de når sesongen kan begynne. Spesielt ser de på fordelingen av alder og kjønn av befolkningen som det gjelder paringssesongen.

hvis det ikke er nok modne dollar i begynnelsen av paringsperioden, kan åpningsdatoen for jaktsesongen bli presset tilbake. Forsinke åpningsdatoen for jaktsesongen sikrer at de modne dollar har god tid til å pare seg med så mange kvinner som mulig før de blir høstet. Omvendt, hvis det er for mange modne menn i begynnelsen av paringsperioden, kan jaktsesongen begynne tidligere. Dette sikrer høsting av mer moden for å hindre uholdbar befolkningsvekst.

Jaktsesongen Kan Variere I Texas

ettersom paringssesongene varierer fra region til region, vil åpningsdatoen for jaktsesongen også variere. Texas er den nest største staten i unionen, som dekker mer enn 260.000 miles av fruktbare gressletter, myrer, fjell, prærier og skog. For Et lite perspektiv Er Texas 10% større Enn Frankrike og nesten dobbelt så stor Som Tyskland. Denne enkeltstaten står for litt mer enn 7% av landets landmasse. Det tilbyr også noen av de mest biodiverse jakt lander I Usa. Å være en så stor stat, Texas er delt inn i to forskjellige regioner; Nord-regionen og Sør-regionen. Avhengig av forholdene, hjort jaktsesongen I Texas Nord-regionen kan være forskjellig fra sesongen I Sør-regionen.

Når Er Hjortejakt Sesongen I Texas?

hjortejaktsesongen I Texas er delt inn i et par forskjellige kategorier med egne åpnings-og sluttdatoer. Til tross for disse forskjellene, hjort jaktsesongen i Texas vanligvis faller innenfor de følgende månedene:

 • Bueskyting – September/November
 • Generell Sesong – November – januar
 • Muzzleloader – januar
 • Kun Ungdom – oktober/januar
 • Spesiell/Sen Sesong – januar – februar

disse datoene kan variere avhengig av arten av hjort du planlegger å jakte så sørg for å sjekke med parks and wildlife department før Du Planlegger turen. Det kan imidlertid overraske deg å vite at Det finnes en rekke arter I Texas som ikke har sesongmessige begrensninger og kan jaktes året rundt.

Her på Squaw Mountain Ranch tilbyr vi mer enn 30 arter av innfødt og eksotisk spill fra 5 forskjellige kontinenter. Fem av disse artene er hjort. Våre hjort har noen av de beste genetikk i staten og produsere trofeet dyr hvert år at noen jeger ville være stolte av å sette på skjermen.

Hjortejakt Restriksjoner Etter Type

 • Axis Deer – Det er ingen sesongmessige restriksjoner på jakt Axis deer I Texas, men vi anbefaler å planlegge turen for en gang Mellom Mai og August for å sikre at du har nok av hardt horned bucks å velge mellom.
 • Elg – Det er ingen sesongmessige restriksjoner på jakt Elg i Texas, men vi anbefaler å planlegge turen for en gang i August hvis du ønsker å ta ned en bukk mens den fortsatt er i fløyel, eller for en tid mellom September og februar hvis du foretrekker en hard horned trophy.
 • Fallow Deer – Det er ingen sesongmessige restriksjoner på jakt Fallow Deer I Texas, men vi anbefaler å planlegge turen for en gang mellom September og februar for et hardt horned trophy.
 • Whitetail Deer – det er sesongmessige restriksjoner på jakt Whitetail Hjort I Texas.
  • Bueskyting – September – November
  • Generell Sesong – November – januar
  • Muzzleloader – januar
  • Ungdom bare-oktober / januar
  • Spesiell/Sen Sesong-januar-februar
 • Red Stag – det er ingen sesongmessige restriksjoner på jakt Red Stag I Texas, men vi anbefaler å planlegge turen for en stund mellom September og februar for hard horned trofeer.

Typer Jakter

Våre nøye vedlikeholdte grunnlag På Squaw Mountain Ranch tillater jegere muligheten til å ta ned trophy dyr i en safari-stil jakt fra høye rack kjøretøy, fra komforten av moderne persienner, eller engasjere seg i en gammeldags sted og stilk. Vi tillater ikke bare jegere å velge sin metode for jakt, men deres metode for å ta også. Vi har ekspert jakt guider som vil tilpasse hver jeger erfaring i henhold til deres nivå av erfaring, preferanse for jakt teknikk og våpen.

Jegere kan velge Mellom Bow Hunt, Rifle Hunt, Pistol Hunt, Eller Svartkrutt Jakt og våre ekspert jakt guider vil være i stand til å skreddersy turen rundt eventuelle gjeldende hjort jakt sesongen restriksjoner. Vi tilbyr også lang rekkevidde skyting instruksjon for nybegynnere eller retur jegere som ønsker å forbedre sine mål.

Ting Å Huske

før du drar ut for din neste hjortejakt I Texas er det viktig å sørge for at du er riktig forberedt. Forberedelse er nøkkelen til å sikre at ingenting kommer i veien for en vellykket jakt.

 • Sikkerhet Først – sørg for å fullføre en jakt sikkerhetskurs. Jakt er en relativt trygg hobby, men det skader aldri å holde seg oppdatert på de nyeste sikkerhetsanbefalinger.
 • Jaktkort – alle jegere må ha gyldig jaktkort, inkludert ungdomsjegere.
 • Våpen Og Klær-Pass på at våpnene dine er rene og i god stand. Sørg for å sjekke jakt regelverket for fylket du skal jakte i å sikre ammunisjon er lovlig å bruke. Du vil også ønske å sikre at du er forberedt på å håndtere uansett vær Texas kan kaste på deg mens du er på turen. Remmer, hjort er mest aktive når temperaturene er kjøligere, så du vil ha en kvalitet jakke og hansker.
 • Forberedelse – med mindre du har tenkt å feltet kle drepe deg selv, sørg for å gjøre nødvendige ordninger på forhånd. Du trenger også en kjøligere stor nok til å transportere kjøtt og cape hjem med deg. Frosne flasker med vann vil holde kjøttet kjølig lenger enn bagged is.

hvis du planlegger å jakte med Oss På Squaw Mountain Ranch, er ditt eneste nødvendige utstyr ditt våpen og ammunisjon, personlige effekter, stor kjøler og gyldig Texas jaktkort.

Ring Squaw Mountain Ranch på (830 – 275-3277 for å begynne å planlegge din neste tur i hjortejaktsesongen I Texas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.