mars 3, 2022

Når Er Emmys 2021? How to watch, nominasjoner og siste nytt

Av: Eammon Jacobs

Annonse

Det har vært en enestående år for underholdning verden, men junkets, premierer og priser viser sakte komme tilbake på sporet med sosiale distansering tiltak på plass, selvfølgelig. 2021 Primetime Emmys gjør en forsiktig retur Til Microsoft Theatre I Los Angeles for å skinne en spotlight på noen AV DE beste TV-programmene som grep publikum de siste 12 månedene.

TV og Film er bare NOEN AV tingene som har gitt eskapisme for millioner av seere i et uvanlig år, og prisene vil gjenkjenne det beste av gjengen. Cedric The Entertainer er vert for seremonien i år foran et mindre publikum av kjendiser som vil presentere priser (og motta dem!) som andre nominerte vises nesten.

Annonse

det har vært noen fantastiske show på skjermene våre i det siste året, og noen få utvalgte har feid opp nominasjonene, inkludert Netflix kongelige prestisje drama The Crown, den sunne Ted Lasso og Marvel Studios første live-action – serie-WandaVision. Også opp for En rekke priser Er Hacks, som har en strålende ytelse Fra Jean Smart, Og Michaela Coels fryktløse drama Jeg Kan Ødelegge Deg.

Les videre for alt du trenger å vite om 2021 Primetime Emmy Awards, hvordan du kan se seremonien, og når showet airs I STORBRITANNIA.

Når Er Emmys 2021?

Emmys vil bli filmet live fra Los Angeles ‘ Microsoft Theatre på søndag 18th September, med DE I USA i STAND TIL å stille INN CBS fra 8pm EST.

seremonien forventes å vare i tre timer, med ulike stjerner som faller av for å dele ut de 23 prisene.

når er Emmys 2021?

Siden Emmys-Seremonien finner sted I Los Angeles På Vestkysten, er DET en uheldig tidsforskjell FOR BRITISKE publikum som ønsker å se sammen live for å støtte deres favorittprogrammer. Den starter på 1 am BST og vil kjøre til rundt 4 am BST Som Cedric og en horde av kjendiser dele ut 23 priser.

en kondensert versjon av seremonien vil luften i to timer På Sky Max mandag 20 September på 10.50 pm, slutter på 12.50 am I STORBRITANNIA. Men det er ingen tvil om at klipp, intervjuer, og aksept taler vil gjøre veien til sosiale medier i god tid før seremonien avsluttes på søndag kveld.

Er Emmys virtuelle?

2020 Primetime Emmy-Prisene holdt SEG TIL COVID-19-retningslinjene i fjor og holdt prisutdelingen strengt virtuell, da nominerte dukket opp via satellittkobling i stedet for å tilbringe natten på det prestisjetunge black-tie-arrangementet. Men som vaksinasjonsnumre er på vei oppover, og noe som tyder på normalitet er tilbake, Vil 2021 Emmys-seremonien inneholde et begrenset publikum bestående av et utvalg av deltakere.

imidlertid vil noen nominerte og vinnere vises nesten via en online video som, la oss innse det, vil trolig Være Et Zoomanrop. Så arrangementet vil trolig inneholde en forsiktig blanding av virtuelle og personlige taler fra vinnerne.

Slik ser Du Emmys

Hvis DU er EN Britisk-basert Emmys-fan som håper å se 2021 Emmys når showet skjer, vil du kunne se en tidlig morgen livestream på Emmys nettside, Facebook-side eller YouTube-kanal, som skjedde i fjor.

ikke bekymre deg hvis du ikke planlegger å være oppe hele natten, Fordi Emmys vil bli sendt På Sky Max i STORBRITANNIA mandag kveld på 10.50 pm. Men hvis du ikke har En Sky-pakke, er kanalen tilgjengelig Gjennom Now TVS Underholdningsabonnement, som koster £9.99 i måneden-og selvfølgelig får du tilgang til mange andre kanaler og tv-bokser gjennom tjenesten.

I fjor sendte Sky One seremonien dagen etter – Selv Om Sky One har stengt og blitt erstattet av to nye kanaler, Sky Showcase og Sky Max.

Hvem er vert For Emmys 2021?

Cedric The Entertainer er satt til å være Vert For Emmys i år, med komikeren og skuespilleren gjør sin første opptreden på awards som vert.

Nå best kjent for hovedrollen I cbs sitcom Nabolaget, Cedric har dukket opp I The Last O. G. Master Of None, Power, The Boondocks og Hvorfor Ham. Han har også vært vert For Who Wants To Be A Millionaire I USA, Så Vel Som Cedrics Barber Battle, Cedric The Entertainer Presents og De Største # StayAtHome-Videoene .

» siden jeg var en liten gutt sammenkrøpet ved siden av bestemoren min, har tv alltid vært min pålitelige venn, så det er en enorm ære for meg å være vert For årets Emmy Awards.

«gjennom berg-og dalbane av et år som vi alle har levd gjennom, har tv hjulpet oss å holde kontakten som et samfunn som aldri før. Det underholdt oss ikke bare, men som det alltid har, bidro det til å åpne øynene våre, utdanne oss og forhåpentligvis få en bedre forståelse av hvem vi er som et folk. Jeg kan ikke vente med å ta scenen for å feire alle de flotte showene og forestillingene som fikk oss til å le, gråte, danse og synge det siste året.»

De siste årene har Sett Slike Som Jimmy Kimmel, SNLS Michael Che og Colin Jost, Stephen Colbert, Brooklyn Nine-Nine Andy Samberg, Seth Meyers og Glee ‘ S Jane Lynch vert Primetime Emmy Awards.

Emmy-nominasjoner 2021

de nominerte til den 73.Primetime Emmy-Prisen ble annonsert i begynnelsen av juli, Med Netflix ‘ The Crown og Disney Plus-serien The Mandalorian som leder an med 24 nominasjoner hver.

WandaVision kom på en nær andreplass for de mest nominerte seriene med 23 nominasjoner, Mens The Handmaid ‘ S Tale racked opp 21 nikker, Saturday Night Live fikk 21 nominasjoner og Ted Lasso er i gang for 20 priser.

Hamilton, Wandavision, Mare Of Easttown, Hacks, I May Destroy You, Lovecraft Country og The Queen ‘ S Gambit mottok også en rekke nominasjoner – du kan sjekke ut hele listen på Vår 2021 Emmy nominasjoner side.

Annonse

Primetime Emmy Awards 2021 finner sted søndag 19.September. Finn noe å se i kveld med VÅR TV-Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.