januar 14, 2022

når blir Heisman Trophy tildelt?

med finalistene satt og seremonien planlagt for byen sin tradisjonelt vert i, er det på tide å presentere 2021 Heisman Trophy til vinneren.

årets Heisman Trophy-seremoni er endelig her.

presentasjonen av college football mest prestisjefylte prisen er satt til å finne sted Som Alabama Crimson Tide quarterback Bryce Young, Pittsburgh Panthers quarterback Kenny Pickett, Ohio State Buckeyes quarterback Cj Stroud, Og Michigan Wolverines defensive end Aidan Hutchinson har blitt kåret til finalistene til prisen.

Så, når Vil 2021 Heisman Trophy seremonien finne sted? Når vil prisen bli utdelt?

heisman Trophy-seremonien i 2021 finner sted lørdag, Desember. 11

seremonien er planlagt å finne sted på lørdag, Desember. 11 i New York. Seremonien vil komme i gang rundt 8 pm ET., men det vil ta litt sideantry og feiring før prisen faktisk presenteres for denne sesongens mottaker.

med måten seremonien har en tendens til å utvikle seg, forventer den faktiske presentasjonen av prisen å finne sted nærmere 9 pm ET.

hele seremonien vil bli sendt PÅ ESPN. For å se Heisman Trophy-seremonien 2021, har fuboTV en livestream tilgjengelig hvis du klikker her.

FOR MER NCAA fotball nyheter, analyse, mening og unik dekning Av FanSided, inkludert Heisman Trophy og College Football Playoff rangeringer, sørg for å bokmerke disse sidene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.