januar 5, 2022

når begynner du å kjøpe baby ting ?

dette en liste jeg kopierte fra et sted i forumet for en stund siden.
jeg fant det relativt nyttig, så ønsket å dele med 1. gang mumier!
Ps tallene ved siden av elementene er bare en grov måling av hvor mange du skal kjøpe.
1 Romper (dag slitasje)*
«Kortermet topp*
Langermet topp*
Bukser *
Romper (dag)»
Rompers er ett stykke slitasje for baby. De har dag og natt slitasje. Dag slitasje er kort ermet uten leggings; trekk over gjennom hodet; ingen bottons foran, bare nederst. Nite wear er langermet med leggings som dekker føttene, knapper foran. Jeg anbefaler rompers til 2 stykke konvensjonell slitasje fordi babyen ikke kan untuck når de beveger seg. Anbefaler også at du får dette fra Mothercare som deres materiale er tykkere; bra for babyen sover i air-con rom. Dyrere, men bedre kvalitet.
2 Romper (nite wear) 3~6
3 Votter 6 sett
Prøv å ikke gå for konvensjonelle klær votter. Gå for strikket materiale( som Vår t-skjorte materiale); disse har bedre grep på håndleddet. Babyer har en tendens til å tørke ansiktet med hendene mye, så votter har en tendens til å lukte etter en stund. Trenger å endre dem ganske ofte. Men ikke kjøp for mange fordi de fleste foreldre bare lar sine babyer bruke votter i 1. 2 måneder. Etter det vil de «introdusere» hendene til babyen.
4 Sokker 3 sett
du kan enten kjøpe sokker (igjen ikke gå for den konvensjonelle klær materiale) eller kjøpe baby sokker.
5 Hat / cap 1
Babyens hode vokser ganske fort. Ikke kjøp for mange.
6 Lommetørkle 2 dusinvis
Trenger ganske mye hankies for melkemating, rengjøring, spytt,….osv. Ikke for store, eller de vil være for overveldende for babyen.
7 Håndklær 6
for tørking av babyen etter bad. Størrelse: omtrent den størrelsen vi voksne bruker til dusj. Også bra for å blokkere barneseng fra air con.
8 Bomull knopper 1 boks
for rengjøring av ytre øret etter bad.
9 Bomull baller (sterilisert) 2~3 pakker
for rengjøring babyens ansikt/ øyne før bad & for rengjøring babyens rumpeballe etter poo poo. For hardt arbeidende mumie, mer økonomisk å kjøpe bomull ark i ruller. Skjær dem opp i små biter for bruk.
10 Baby badekar 1
Baby vokse små veldig raskt. Det kan være lurt å vurdere å få en større en.
11 baby liten «badekar» 1
Du trenger en liten beholder for å sette vann for å rense ansiktet eller baken etter hans poo poo. Størrelse 20~25cm diameter.
12 Baby shower lotion 1 liten flaske
M. Alvernia bruk Johnson(blå flaske). Kjøp en liten flaske fordi du bare bruker 2 dråper om dagen. Også du ville ikke vite om babyen din er allergisk mot merkevaren, så det er best å kjøpe en liten flaske for testing først. Sykehus bruker ikke sjampo for håret i den første måneden……..det er opp til deg hvis du vil kjøpe en baby sjampo.
13 Babysjampo 1 liten flaske
14 babypulver 1 liten flaske
jeg har hørt at pulver kan forårsake XXXX. Opp til deg å tro.
15 Babypudderbeholder med applikator 1
Bare hvis du planlegger å bruke babypudder på babyen din. Noen går for bomull applikatoren mens andre går for svamp som applikator(noe som en damer kompakt pulver applikator). Bomull applikator er stor og sannsynligvis bra for stor overflate som baken. Svamp som applikator er mindre og god å bruke i definert område som under nakken…..ikke gjør strømprosessen for pulveraktig. Forstått?
Babyolje 1
16 Woodwards Gripe vann 1 flaske
Dette er ikke en form for medisinering. Bra for kolikk babyer / bli kvitt vind.
17 Ru Yi Oil 1 flaske
Få dette fra En Kinesisk medisinsk butikk. Bra for å bli kvitt vind i babyens mage.
18 Drapolene Krem 1
Bra for å forebygge bleieutslett. Det kan være lurt å spørre legen din for anbefaling.
19 Skiftematte 1
Bra for å legge babyen på den for å skifte etter bad, poo poo,….osv.
20 Våtservietter 2~3 pakker
Anbefalt merke: Pigeon. Nye foreldre trenger mye for rengjøring av poo poo. Kjøp noen store pakker og noen små pakker. Små pakker er bra for å sette i baby bag når bringe babyen ut…… mindre klumpete. Hvis du planlegger å kjøpe andre merker, må du sørge for at de ikke inneholder andre «kjemikalier» / fuktighetskrem fordi du ikke vet hvor godt babyen din tar til dem. Jeg har provd andre merker, noen er for fuktige mens andre ikke har gode materialer.
21 Engangsbleier 1 pakke
For nye foreldre, gå For Pampers(Nyfødt størrelse). Ikke kjøp for mange, babyer vokser dem veldig raskt.
22 «Bleier /sikkerhetsnåler / bleie liners» 1 dusin «
Bleie liners 2 box (100s) » hvis du ikke har tenkt å la babyen bruke bleier, ikke kjøpe for mange av dette. Bleier kan brukes som pute, tepper, wrap,….osv. Men hvis du planlegger å bruke bleier, få 3 dusinvis. Og hvis du planlegger å bruke bleier, få bleie liners også.
23 motta teppe 1-levert av sykehus
du trenger dette for å pakke babyen din inn under utslipp. Nowdays, disse tepper kommer med en hette. Også bra for innpakning babyen når bringe ham ut. (noen sykehus gir,en er mer enn nok)
24 Teppe 1
Termisk teppe anbefales. Disse teppene har hull og forhindrer kvelning. Dyrere skjønt.
25 barneseng & madrass 1
det er mye god barneseng i markedet. Handle etter dine preferanser. (Robinson har godt utvalg) Anbefaler at du kjøper en som kan tillate babyen å sove til han / hun er ganske gammel. Konverter til pjokk seng. Få en relativ stor en, ikke stikk på en liten barneseng. Pass på at du kan betjene barrieren med en hånd. Husk at det kan være tider når du må bære babyen i den ene hånden og justere barrieren med den andre.
26 baby støtfanger 1 sett
dette er tynn pute vi lå i og rundt barneseng for å hindre at babyen treffer mot barneseng tre eller jamming hans ben / hender mellom barneseng barer. Jeg vil foreslå at du får 1 stykke baby støtfanger. Disse har mindre «overflødig» punkt og senker risikoen for babyen jamming hans / hennes hender eller ben mellom stolpene.
27 Pillow & pillow case / Bolster & bolster case 1
noen bretter en bleie som pute. Babyer vet ikke hvordan man bruker en styrke ennå. Få 2 putetrekk hvis du får en pute.
28 Laken 2
Få 2 for endring.
29 Madrassbeskytter 1
kan få dette fra Robinson. Hvis du ikke har en madrassbeskytter, vil madrassen bli skitten når babyen spy puke på den.
30 Kam / børste 1
M. Alvernia bruk en myk børste
31 Spiker cutter &neglefil 1
det er filer og spiker cutters for baby….mindre versjon.
32 Babymonitor 1
du trenger denne «walkie talkie» for å overvåke babyen din hvis du er i et annet rom.
33 Smokk 1 *
Bruk samme merke som flaskenippelen. Merk, de kommer i forskjellige former og størrelser.
34 Smokk kjede 1
35 Flasker (2 kort + 6 tall)
Anbefalt merke: Nuk. De har air system nippel. Størrelse: 0~6 mnd (melk). Du vil kanskje kjøpe brystvorter med mindre hull for den korte flasken for vann. Råd : få samme merke for flasken og brystvorten; de passer bedre. Antall flasker du får, avhenger av hvor ofte du vil vaske flasken. Jo færre flasker du har, jo høyere vaske-og steriliseringsfrekvens. Noen babyer våkner veldig ofte om natten for mat……….hvis du ikke har nok flasker, vil du ende opp med å vaske flasker i midten av nitten. Men stol på meg, da ble søvn en liten ting (lav forsyning, høy etterspørsel), så du vil gjerne investere i flere flasker for å spare trøbbel og handle for mer søvn. (jeg bruker piegon brand… 3big, 2 små) de vil bruke den lille flasken (4oz = 120ml) i noen måneder minst)
36 Sterilisator 1
Anbefalt merke : Nuk. Uansett merke du får, sørg for at flaskene passer inn i høyde og bredde. Jeg bruker Piegon electric sterlilzer … så langt så bra … veldig praktisk!
37 Baby klut vaskemiddel 1
Anbefalt merke: Kodomo. Bleie vaskemiddel(Napisan VED NTUC)
Skuffer med lokk 1
Kurv for baby klesvask 1
38 baby oppvaskmiddel 1
de er visstnok mildere enn vanlig oppvaskmiddel.
39 babyflaskebørste & svamp 1
Øv på å ha en separat vaskesvamp for babyens redskap. Ikke bruk oppvasksvampen til våre oljeholdige retter.
40 Øre Termometer 1
for babyer & småbarn. De voksne kan være for store.
41 babyveske 1 (neverfull)
enhver veske vil gjøre, så lenge de er store nok. Anbefaler at du får noe som er lett å bære for voksne, f. eks harver sekk.
42 Termisk kolbe 1 *
for å sette varmt vann når bringe babyen ut
43 vannbeholder for kaldt vann 1 *
for å sette kaldt vann når bringe babyen ut
44 Melkepulver beholder 1*
for å sette melkepulver når bringe babyen ut. Du vil ikke ta med hele boksen.
Varmere cum bærepose 1
Poser/melkeflasker til å lagre uttrykt brystmelk
45 Sarong / puter 1 (mim sling)
Valgfritt. Hvis du planlegger å bruke sarong, kjøpe store puter til å ligge under sarong…… bare i tilfelle det smekker eller babyen faller ut.
46 Dørvakt 1
Valgfritt. Noen babyer liker å bli rocket mye. Jeg har forklart at babyer generelt liker å bli rocket fordi det gir dem følelsen av at de fortsatt er i mammas mage og mamma er «på farten».
47 Barnevogn 1
et klart must, men det kan komme senere. Kontroller at barnevognen har mer «pivot» vinkel…..sittende, liggende stilling.
48 Bilsete 1
med den nye dommen trenger du dette når du kjører babyen hjem fra sykehuset. Pass på at bilsetet har svingvinkler. Babyer ligger, småbarn sitter.
Trapp/dør porter – ikea
Gummi beskyttere for soverom dører
Beskyttere for skarpe hjørner
Barnestol
Walker
Lekegrind – latido $150
Rangle
baby gym
49 Stellebord 1-nei
Valgfritt. Men de vokser ut det raskt. Du vil snart finne at bading baby på bakkenivå er mer moro og mye tryggere. Men Etter C-delen, et stellebord er god cos mamma trenger ikke bøye å endre / bad baby. Men jeg føler det er bare bra for de første 2 månedene. Vi hadde en, men vi holdt det etter 2 måneder.
50 Potty 1
Ikke så snart, men noen nannies potty trene sine babyer tidlig.
51 Hode / nakkepute 1
Babyer halsen vil bare fast etter 3 mnd. Så du vil kanskje få en hode / nakkepute til barnevognen, bouncer eller bilsete.
52 Svart, hvit og rød 1
Valgfritt. Leker / diagrammer som er svart hvitt eller rødt fanger babyens oppmerksomhet. Deres syn er ikke veldig bra i de første månedene, og disse fargene hjelper.
53 Nite lys 1
Valgfritt. Du vil kanskje ha litt lys i rommet på nite for å se babyen din.
54 Musikk 1
Valgfritt. Beroligende musikk hjelper babyen til å sove bedre……..kan ikke fungere for alle skjønt. Mor har noe utvalg.
55 Kamera / film 1
du trenger dette for å ta noen bilder på sykehuset eller hjemme. Alltid ha dem hendig.
56 Myggnett 1
Valgfritt.
57 baby mobil 1
Valgfritt. Babyer lærer bare å sette pris på / se på denne leketøydisplayet etter 2 måneder.
58 Melkepulver
Avhengig av hva legen / sykehuset anbefaler.
59 Kurv 1
denne kurven er å sette alle baby nødvendigheter som bleier, pulver, ru yi olje, våtservietter, bomull knopper / baller,…..ting som vil komme til nytte for a rydde opp. du trenger ikke å løpe fra hjørne til hjørne for å gripe disse tingene. Vi kan endre vår baby på master seng, på hennes barneseng, i et annet rom,…osv. Så det er mer praktisk å sette sine nødvendigheter i en kurv eller bærer i stedet for å forlate babyen på sengen og løpe ut for å få ting andre steder. Mothercare selger denne plastboksen som ser ut som en stor verktøykasse. Veldig praktisk. Alternativt kan du bare gjøre bruk av andre plastboks (Fra Toyogo) med lokk og håndtak eller bruke en stokk / rotting kurv, de fungerer også.
60 Skuffer (helst med hjul) 1-ikea/ntuc *
Hent en plastskuff eller tøm noen av skuffene til babymat. Vi fikk ikke disse skuffene, vi tømmer noen av skuffene våre for å gjøre plass til baby stuffs.
bæresele / slynge
61 Sterilisering bomull 14 stykker
sykehuset kan gi dette ved utskrivning. Trenger dette for å rengjøre babyens navle før navlestrengen faller av.
Steril beholder for cord spirit
Cord spirit
62 Brystpumpe – $400
Valgfritt. Avhengig av hvor godt mamma takler amming. Men for en mer problemfri pumpe, vil jeg anbefale at du får en batteridrevet en. Har noen ekstra batterier også.
63 Hanger (paraply) 2-3
Cos baby stuffs er små, det er godt å få en «paraply» som henger med mange klutpakker på den for å henge sine små votter / støvler / hankies for tørking.
64 Ziploc poser 1 boks-daiso
jeg har for vane å sette henne ting i ziploc bag esp når du går ut. Legg rene og tørre kluter i ziploc-posen før du legger dem i babyposen. Forhindre fukting hver ting bør din vann søl i posen. Forstått?
65 plastplate 1
Valgfritt. Noen mumier er redd deres waterbag kan sprekke i midten av nite og våt masterbed madrass (master bed madrass er dyrt å erstatte). Så de vil kjøpe et plastark for å ligge på madrassen for å beskytte……….bare i tilfelle. Jeg tror Mothercare / Guardian selger dem. Bare trenger denne avslutningen til slutten av svangerskapet.
for mumien
1 Bryst pad 1 pakke
2 foran åpning nite kjole 2
3 Disponibel fødselspermisjon truse noen pakker*
4 Sanitetsservietter
5 Tøfler 1 par
6 Kjole på utslipp 1
7 Genser 1 kan være kaldt……….med all den smerten
8 Binder 1 legen din vil gi råd
9 Opptak brev / doc
Anti Stretchmark cream
Nursing bras
Nipple cream for crack nipples
Bøtter for mors bading og ansiktsrensing.
Urteposer til bad
for babyen ved utslipp
1 Votter & booties 2 sett
2 Utslippsklær 1 sett Romper + lue
3 Motta teppe 1
4 Bleie 1 pakke noen sykehus gir ikke bleie. Du må sjekke.
for pappa (hvis du bor på sykehus)
1 Kamera 1 Sørg for at det er lastet med memary kort og batteri
2 Håndtelefon / personsøker du har mye å ringe for å kunngjøre de gode nyhetene.
3 Bytte av klær
4 Tøfler
Merk: hver baby er unik. Så noen ting kan gjelde mens andre ikke gjør det. Noen anbefalte steder for shopping er
Robinsons, Kiddy Palace & Mothercare. Glad foreldre……………….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.