februar 28, 2022

Moderne Og Sammenleggbar Bassinet Stå DIY

jeg fikk denne bassinet som en gave fra min svigerinne. Men jeg var nesten 7 måneder gravid og trengte et stativ! Men lo og se, jeg hatet hvert stativ jeg kom over. For ikke å snakke om overpriset! Så jeg hadde en ide…og ja den ideen skulle sette mannen min på jobb. Jeg hadde dette bildet i hodet mitt som kom sammen da jeg så på bassinet står mer og mer og gjorde en hørtes ut som den beste måten å gå på. Min mann hadde rikelig med leftover cedar fra andre jobber på dette punktet, så bare en måned før jeg var på grunn av vår baby gutt, fant han endelig tid til å gjøre det for meg. Personlig tror jeg cedar er en veldig vakker og en naturlig tone av tre, så jeg hadde ikke tenkt på å male stativet eller bassinet. Gjør det bedre for barnet også, da jeg ikke vil at han skal puste inn og lukte malingen mens han sov i bassinet. Uansett, jeg skulle ønske jeg hadde steg for steg bilder av bassinet stå blir satt sammen, men dessverre jeg ikke har ideen om å lage en blogg ennå. Så leser det er! I hvert fall for dette innlegget; ) forresten, de fleste verktøyene vi brukte, kunne de fleste finne i bod eller garasje. Men bare i tilfelle, lenker ble lagt under!

* lenker finner du nedenfor for materialer og verktøy som brukes. Dette innlegget er min egen og ikke tilknyttet noen av butikkene som er oppført fra noen av linkene nedenfor.

  • 2 stykker av sedertre (en 2x2x12 stykke)
  • 10- 2 tommers skruer
  • 2 skiver
  • drill
  • muligens en spiker pistol for å holde tre sammen før du bruker skruene
  • drill bit & tau hvis du ønsker å legge det
  • sander
  • gjæringssag
bassinet skrue
Image-1
bassinet støtte
bassinet hole

Forrige
Neste

for å være ærlig var jeg ikke så kresen med måten jeg ønsket stativet bygget, så lenge det kan kaste seg for fremtiden lagring. Så min mann tok hans biter av sedertre og målt hvor høy jeg ønsket stativet til å være og fikk til å kutte den på sin gjæringssag. Vi åpenbart ønsket stativet å være solid så vi gikk med en tomme og en halv av en tomme en halv tykkelse på alle biter av sedertre. Og Som du kan se på bildet, Leo lagt ekstra støtte under der de to trestykker krysset sammen, men bare på utsiden slik at det fortsatt kunne kaste. Måten han gjorde det slik at det fortsatt kunne kaste seg, er veldig enkelt. Han satt i en skive på begge skruene På x av stativet til litt holde tre skilt, som vist ovenfor. Han gikk videre og skrudd en skrue på hver side for å skape X. Forresten, 2 i.skruer fungerer perfekt når du setter denne tingen sammen. De 4 stykker av tre som forbinder de to sidene sammen er 20 inches lang. Før han skrudd i disse stykkene for å sette De To X-ene sammen, måtte han spike sederen sammen slik at når han skrute den inn, ville det være nøyaktig. Hvis du har noen som hjelper deg, trenger du ikke å gjøre det. Når alt er skrudd inn som vist på bildet, ta en sander og sand den ned veldig bra, spesielt på toppen slik at den er avrundet. Cedar kan være grov. Også, hvis du ikke liker måten skruehullene ser ut, kan du bruke tre filler over dem og sand det ned!

det jeg liker om dette stativet er at du kan pakke solid materiale (som tykt skinn) på bunnen fra den ene siden til den andre for å lage lagring for bleier og hva ikke. Jeg har aldri hatt tid til å virkelig gjøre det, men jeg var fint uten det. Også, hvis du vil legge til det tauet, må du bare legge til en borekrone på boret og lage 4 hull, en på hver side på toppen. Og etter litt svette, wala! En søt, moderne bassinet stativ som du ikke finner andre steder. Spesielt for så billig, så vær stolt av deg selv!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.