desember 31, 2021

Mod The Sims-hvordan kjøpe en ferie hjemme I Egypt,Frankrike Og Kina

når du kommer til visa nivå 3 kan du klikke på telefonen i varelager og velg «real estate» deretter kjøpe et hjem. Du kan også kjøpe flere boliger. Med den første blir du automatisk flyttet til det nye hjemmet. Med noen andre du kjøper ingenting skjer. Hvis du vil flytte til 2. (eller 3. eller 4.) hjem, klikker du på telefon, eiendom, og velg deretter alternativet for å flytte. Du eier fortsatt 1. hus, skjønt. Du flytter bare til et annet hjem. Etter dette, når du kommer tilbake for et nytt eventyr, vil det spørre deg hvilket hus som er din base. Ganske kult, egentlig. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre dette i vanlige verdener. Det ville være kult å ha tre eller fire boliger å flytte rundt til.
jeg har ikke prøvd det, men jeg lurer på om jeg kan dele en familie og ha et par simmer som bor i ett hus og resten i et annet hus?
jeg tror også at simmen som faktisk kjøpte huset, må velge å flytte. Ellers familien er plassert i standard turist hostel / campingplass. Uansett, jeg sendte et par sims i samme familie Til Frankrike, men fordi «eiendom eier» ikke var med dem, og heller ikke var nivå 3 de ikke kunne bo i huset. Ikke sikker på hvilken faktor messed dem opp, men det var irriterende. Jeg bruker Nraas for å få dem inn i huset uansett, skjønt (som å bryte og komme inn, antar jeg, lol, selv om de teknisk sett hadde tillatelse til å bli der…)

katten min lærte meg å hente. Jeg kaster leketøyet, hun viser meg hvor det landet, og jeg henter det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.