desember 1, 2021

Merlin Season 6 Utgivelsesdato, Cast, Trailer, Plot, Og Alle Siste Oppdateringer

Merlin Er En britisk fiksjon komedie TV-show løst knyttet Til Arthur sagaene om vennlige forbindelser Av Kong Arthur og Merlin.

Merlin er en ungdommelig, robust trollmann som kommer til Området Camelot etter at moren hans planlegger at han skal bli hos feltkirurgen Gaius. Han finner at prinsen, Uther Pendragon, forbød magi 20 år tidligere i en hendelse kalt The Great Purge og vedlagt ultimate Dragon Kilgharrah i hulene under slottet.

Etter å ha lyttet til en merkelig stemme inne i hans acme, gjør Merlin sin bevegelse til hulen under keep for å oppdage at han deltok i drageens stemme.

Den Store Dragen sier Merlin at Han har en stor fremtid: å bevare Uthers eneste gutt, Arthur, som vil komme prediksjon Til Camelot og bli med i Riket Av Albion.

det siste kapittelet i den femte sesongen ble annonsert i 2012. Fra da, entusiaster er ivrig forutse sin ankomst for en sjette sesong. Ulykkelig, det er ingen klar bevis om å lage eller premiere På merlin sesong 6. Derfor er vi sikre på at den berømte serien vil gjøre en vekkelse.

Merlin Sesong 6 Utgivelsesdato

‘Merlin’ sesong 5 startet sin premiere på BBC One 6. oktober 2012. Etter 13 episoder ble den ferdig 24.desember 2012. I 2012 ble det formelt erklært at sesong 5 muligens var den siste sesongen, som begynte med en todelt finish.

Med en sum av 65 episoder, avsluttet ‘Merlin’ med en seirende løp i 2012. Derav, det vil ikke være noen andre sesonger bortsett fra noen andre nettverk velger å bringe showet; og dermed, være trygg på at du vil være den første til å lytte om ‘Merlin’ sesong 6.

Dette Britiske showet ble utgitt På Syfy I USA. Derfor kan du videre ta tak i Alle Sine Netflix-episoder. Finger krysset for neste sesong.

les også: Battlegrounds Mobile India Er Tilgjengelig For Nedlasting For Betatestere

Merlin Sesong 6 Cast

cast Av merlin sesong 6 er som følger:

  • Richard Wilson vil spille Rollen Som Gaius
  • Colin Morgan blir Merlin
  • Katie McGrath vil fungere Som Morgana Pendragon
  • Angel Coulby vil spille Rollen Som Guinevere
  • Bradley James Blir Arthur Pendragon

merlin season 6 trailer

Det Er ingen nyheter for utgivelsen Av Trailer Og Sesong Også. For nå kan du se merlin season 5 trailer og gjette historien om neste sesong.

Merlin Sesong 6 Plott

Merlin går tilbake til kongedømmet Camelot etter at hans mor fikser opp for ham å fortsette med regjeringen doctor Gaius. Før du kjører, han er en moderne heks og oppdager At Kongen Av Camelot, forbudt magi tjue år før og begått Den Siste Dragen etter hans châ å laste inn som et tegn for syndere.

Når En mystisk stemme protesterer i hjernen hans, beveger Merlin seg ned i hullet og oppdager at Den Store Dragen kommuniserer med ham.

opposisjonen lærer Merlin at Han har et presentert oppdrag – å forsikre Gutten Til Uther, Arthur. Sistnevnte vil neste forny det magiske arbeidet I Camelot og gå inn i Stedet Der Det Er Albion.

Etter At Merlin sluttet Seg Til Arthur, var den tidlige planen til den ungdommelige herskeren usikker og egoistisk. Sikkert, Selv Arthurs opprinnelige introduksjon Av Merlin er ikke latterlig.

Under alle omstendigheter, når Merlin sikrer sitt liv, blir Han erklært som en enkelt arbeider. De to ungdommelige mennene fokuserer gjennom noen få prosjekter og blir stadig nærmeste partnere.

Uansett, Når Morgana avslører Camelot, Bør Merlin og Arthur knytte seg til å redde Albion. På off muligheten for at det er en åpning for sesong 6, på den tiden, det kan flytte fra denne slutten av sesong 5, som det var.

Final Thoughts

Det handler Om merlin sesong 6 som du må vite. Hvis Du ikke har sett Merlins tidligere sesonger, så se dem i dag. Stay tuned med oss for flere oppdateringer!

les også: Alle Amerikanske Sesong 4: Utgivelsesdato, Cast, Plot, Trailer, Og Alle Siste Nytt

dette innlegget ble sist endret juni 17, 2021 8:43 pm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.