mars 13, 2022

Kurs Raters

Hvordan bli EN NYSGA Kurs Rater

the New York State Golf Association er foreningen er ansvarlig for vurdering og måling av golfbaner i staten utenfor mga (Mid Hudson Og Long Island) og RDGA (Rochester) regioner.

ET NYSGA Course Rating Team, som består av En Lagkaptein (ofte NYSGA Director Of Course Rating) og en gruppe trente frivillige, tildeles kurs innenfor deres geografiske region for å rangere. Disse regionene inkluderer WNY, CNY, Den Sørlige Tier, Hovedstaden Distriktet, Og Adirondacks.

når du rangerer en golfbane, evaluerer banelaget hvert hull ved HJELP AV USGA-Banerangeringssystemet. Mesteparten av lagets tid brukes til å måle avstander til ulike hindringer fra bestemte landingssoner basert på skuddparametere. Etter å ha vurdert hindringene, kan ratinglaget spille golfbanen for å få større innsikt, fra et spilleperspektiv, og for å avklare eventuelle tvil eller spørsmål som kan oppstå på bestemte hull eller skudd.

NYSGA har åpninger for teammedlemmer i alle regioner. For å bli vurdert, må du fylle UT NYSGA Nye Frivillig Registreringsskjema og nødvendig opplæring. På grunn av den tekniske natur kurs karakterer, er det viktig at raters gis en mulighet til å rangere minst 3-5 kurs hvert år.

For å lære mer, vennligst kontakt Mark Ackley, NYSGA Manager Of Course Rating, via hans kontor telefonnummer 315-471-6979 eller via e-post på [email protected]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.