desember 18, 2021

Jinger Duggar Åpner Opp Om Sin Beslutning Om Å Begynne Å Bruke Bukser: ‘Min Overbevisning Var I Endring’

» jeg innså at bibelsk beskjedenhet er dypere og dypere enn iført skjørt i stedet for bukser, » The Counting On star skriver I Håp Vi Holder

Natalie Stein

kan 06, 2021 05: 24 PM

Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og gjennomgått av vår editorialteam. Hvis du foretar et kjøp ved hjelp av koblingene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Jinger (Duggar) Vuolo åpner seg om sin beslutning om å utvide skapet og begynne å bruke bukser – en forandring hun gjorde etter å ha levd mer enn to tiår uten dem i garderoben hennes.

En Av Jim Bob og Michelle Duggars 19 barn, hadde Jinger bare skjørt og kjoler mens han vokste opp, sett på familiens tidligere TLC-show, 19 Kids and Counting.

«moren min hadde alltid kledd oss jenter i skjørt og kjoler, en standard som ble tatt fra Femte Mosebok 22: 5, som sier:» En kvinne skal ikke ha på seg en manns plagg, «(ESV), og jeg har aldri virkelig stilt spørsmål ved det, » Skriver Jinger, 27, i Sin Og ektemann Jeremy Vuolos nye bok, Håpet Vi Holder: Finne Fred I Guds Løfter, på salg nå.

» Beskjedenhet var et stort tema i huset vårt, og vi trodde at bruk av skjørt i stedet for bukser var en sentral del av å være beskjeden. Men jeg ønsket å finne ut selv hva Bibelen hadde å si,» fortsetter arkansas innfødte.

RELATERT: Jinger Duggar og Ektemann Jeremy Vuolo Detalj Hvorfor Deres Romantikk Nesten Ikke Skjedde I Ny Bok

Håpet Vi Holder Bokomslag
Håpet Vi Holder-Verdige Bøker, en divisjon Av Hachette Book Group, Inc.
Håpet Vi Holder Verdige Bøker, en divisjon Av Hachette Book Group, Inc.

etter å ha giftet Seg Med Jeremy, 33, i November 2016 og flyttet til Laredo, Texas, Hvor Han jobbet i departementet, ville Jinger ofte ha alene tid hjemme, hvor hun begynte å «grave inn I» Bibelen, husker hun i boken.

«Siden Jeremy og Jeg hadde begynt å studere Skriften sammen, hadde Jeg blitt mer oppmerksom På De forskjellige trosretningene Og læresetningene Kristne holdt,» Skriver The Counting on star. «Jeg innså at ikke alle tolket Forskjellige skriftsteder Slik jeg alltid hadde, og jeg ønsket å finne ut hvorfor.»

hun fortsatte å studere skriften, lytte til prekener og lese kommentarer i tillegg til å diskutere sine tanker Med Jeremy.

«Jeg Vokste opp, jeg hadde et sett med standarder som jeg tok som givens,» sier hun i boken. Men som hun » reexamined og sammenlignet Dem Med Skriften, min overbevisning var i endring.»

Jeremy Vuolo Instagram
– Jeremy Vuolo Instagram
Jeremy Vuolo Instagram

gjennom sine studier, hun «innså at bibelsk beskjedenhet er dypere og dypere enn iført skjørt i stedet for bukser,» skriver hun I Håp Vi Holder. «Beskjedenhet handler ikke bare om hva du har på deg. Det handler om plasseringen av hjertet ditt.»

Ønsker å «følge Hva Bibelen sa,» Og søker gjennom det «for svar,» jinger bemerker at Hun » aldri funnet en passasje spesielt forbyr kvinner fra iført bukser.»

RELATERT: En Guide Til Alle I Duggar Familien

Jinger Duggar
Jim Bob Duggar, Jinger (Duggar) Vuolo, Jeremy Vuolo og Michelle Duggar – Jinger Duggar/Instagram
Jim Bob Duggar, Jinger (Duggar) Vuolo, Jeremy Vuolo og Michelle Duggar Jinger Duggar/instagram

På den tiden Var Jeremy Admittedly «Fanget Av Vakt Da Jinger Kom Til Meg Og Spurte Om Hun Skulle Fortsette Å Bare Ha På Seg Skjørt Og Kjoler,» Skriver Han.

hans mål, fortsetter han, «var ikke å fortelle henne hva hun skulle gjøre eller ta avgjørelsen for henne, men bare å peke henne tilbake Til Skriften. Jeg så i henne et virkelig ønske om å forstå Hva Bibelen sa og gjøre akkurat det, akkurat som jeg hadde gjort siden den dagen vi møttes.»

RELATERT: Dato Natt! Jinger Duggar Rocks Rosa Hæler På L. A. Røde Løperen Premiere Med Mann Jeremy Vuolo

Duggar family
Duggar family
Duggar family

Til Slutt, etter å ha funnet «sikkerhet fra Bibelen, var hjertet mitt fritt,» skriver Jinger i boken, og legger til at Hun «følte ingen indre konflikt» da hun begynte å bruke bukser for første gang.

men endringen var ikke lett. Jinger «kjempet» med å holde en tro som gikk imot hennes konservative familiens holdning. «Jeg visste at de dypt brydde seg om deres overbevisninger, og jeg ville ikke skade dem nå da jeg ikke delte disse overbevisningene,» skriver hun og legger til at hun «følte følelsesmessig da jeg var bekymret for at foreldrene mine ville tro at jeg ikke satte pris på hvordan jeg ble reist.»

Til Syvende og Sist, hun kom til den erkjennelse at hun «måtte gå i sannhet og følge det Jeg visste Bibelen sa,» legger mor til to, som deler døtre Felicity, 2, og 5 måneder gamle Evangeline Jo Med Jeremy.

Jinger Vuolo Instagram
Jeremy Vuolo og Jinger (Duggar) Vuolo Med sine døtre – Jinger Vuolo Instagram
Jeremy Vuolo Og Jinger (Duggar) Vuolo Med sine døtre Jinger Vuolo Instagram

for Tiden bor paret I Los Angeles, hvor Jeremy driver med høyere studier ved Master Seminar.

«De siste dagene Har Gud gjort det overveldende klart for Oss at han leder Oss ut Av Laredo. Gjennom mye bønn og råd, er neste skritt for familien vår å flytte til Los Angeles for å delta På Grace Community Church mens Jeremy fortsetter å studere på Master Seminaret,» fortalte DE PEOPLE I Mars 2019.

«så glade som vi er for å begynne dette nye eventyret, å forlate Laredo i juli vil være en av de vanskeligste tingene vi noensinne har gjort; våre venner her har blitt som familie,» fortsatte De. «Vær så snill å be for oss når vi åpner dette nye kapittelet i våre liv.»

Jinger Vuolo Instagram
Jinger (Duggar) Vuolo Og Jeremy Vuolo – Jinger Vuolo Instagram
Jinger (Duggar) Vuolo Og Jeremy Vuolo Instagram

utgivelsen av jinger og Jeremys bok kommer i kjølvannet av hennes eldste bror Josh Duggar arrestasjon for barnepornografi kostnader. (Han har erklærte seg ikke skyldig, og en dommer avgjort onsdag for å løslate ham til tredjeparts voktere som han venter hans juli rettssaken.)

Etter Josh ble tatt i varetekt i forrige uke, paret snakket ut, sier i en felles uttalelse, «Vi er forstyrret å høre om anklagene mot Josh. Selv om denne saken må gå gjennom rettssystemet, ønsker vi å gjøre det klart at vi absolutt fordømmer enhver form for barnemishandling og fullt ut støtter myndighetene og rettsprosessen i deres jakt på rettferdighet.»

Håpet Vi Holder: Å Finne Fred I Guds Løfter er ute nå.

ALLE Emner I TV

Det Beste Av Folk

Få kjendis og kongelige nyheter pluss menneskelige interesse historier levert direkte til din in-box

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.