februar 23, 2022

Jessica Simpson Og Nick Lachey Mest Oppriktige Sitater Om Deres Mislykkede Ekteskap

Det har vært nesten 15 år siden Jessica Simpson og Nick Lachey kalte det avsluttes, men det tidligere paret blir ofte fortsatt spurt om deres forhold og tidligere reality-serien, Nygifte.

Simpson og Lachey giftet seg i 2002. Etter mindre enn fire års ekteskap, søkte hun om skilsmisse, med henvisning til «uforenlige forskjeller» i desember 2005.

«etter tre års ekteskap, og forsiktig tanke og overveielse, har vi bestemt oss for å dele måter,» sa twosome i en felles uttalelse på den tiden. «Dette er den gjensidige avgjørelsen til to personer med enorm respekt og beundring for hverandre. Vi håper at du respekterer vårt privatliv i denne vanskelige tiden.»

Lachey var den første til å åpne opp om slutten av ekteskapet under et avslørende intervju Med Rolling Stone i 2006.

» jeg skal fortelle deg hvordan jeg visste at ekteskapet mitt var over. Jeg ble fortalt, «sa han på den tiden, hevde at» With You » sangeren trakk pluggen på deres forhold i en limo etter American Music Awards. «Hun sa noe om hvordan vi egentlig ikke hadde kommet sammen og sa da:» jeg tror jeg vil ha skilsmisse. Det blindet meg. Jeg sa i utgangspunktet, ‘ Vær så snill, la oss sove på det . Men da vi våknet neste dag, onsdag morgen, var hun fortsatt sikker.»

twosome avsluttet sin skilsmisse i juni 2006. Mens Lachey begynte å se nå-kone Vanessa Lachey (né Minnillo) kort tid etter splittelsen, Var Simpson knyttet Til Tony Romo og John Mayer før hun møtte Nåmannen Eric Johnson. I November 2010 annonserte begge sangerne sine engasjementer til deres nåværende ektefeller innen en uke fra hverandre.

«Jeg er ekstremt, ekstremt glad for ham,» Fortalte Simpson Ryan Seacrest på Den tiden. «Moren min ringte meg faktisk og sa at alle sa at jeg var» trist. Jeg var bare i fullstendig sjokk . Jeg kunne ikke vært mer fornøyd Med Nick.»

en uke etter At Lachey kom ned på ett kne, bekreftet Simpson at Hun var satt til å gifte Seg Med Johnson.

«jeg vil si det samme jeg alltid sier: jeg ønsker henne det aller beste,» 98 Grader sangeren fortalte Us Weekly På den tiden.

Lachey og DEN tidligere trl-verten, som giftet seg i 2011, deler tre barn: Camden, Brooklyn og Phoenix. Simpson, for hennes del, giftet Seg Med Johnson i 2014. De har døtrene Maxwell Og Birdie og sønnen Ace.

Bla gjennom For å lese om Slutten På Simpson og Lacheys ekteskap med egne ord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.