januar 15, 2022

Hvordan Stoppe Minecraft Lag På Windows 7

Minecraft har eksistert på internett så lenge vi kan huske. Spillet har vært der på mange forskjellige plattformer i lang tid og har sett en stor tilstrømning av spillere de siste årene. Som mange av dere allerede vet og opplever, er det mange forskjellige problemer knyttet Til Minecraft Lag der ute, og det har vært mange brukere som har opplevd Minecraft Lag problemer i lang tid uten tilsynelatende løsning. I denne veiledningen skal vi dekke problemer og løsninger knyttet Til Minecraft Lag På Windows 7 og skal se på de forskjellige årsakene bak Minecraft Lag På Windows 7 og deres løsninger.

som tittelen på denne artikkelen antyder, vil denne veiledningen se på problemer og løsninger spesielt For Windows 7, og mens noen av disse løsningene kan fungere i en annen versjon Av Windows eller andre operativsystemer like bra, er de rettet Mot Windows 7-brukere. Med det sagt, la oss se på noen av De mest populære årsaken Bak Minecraft Lag På Windows 7 og årsakene og løsningene for dem.

Oppdatere Operativsystemet, Drivere Og Java-Installasjon

Siden Windows 7 har blitt droppet fra den offisielle kompatibilitets-og støttelisten Fra Microsoft og mange forskjellige produsenter, kommer Det til å være noen problemer når du installerer de nyeste tilgjengelige versjonene av drivere og oppdateringer. Den beste veien for deg her ville være å oppdatere operativsystemet ved Hjelp Av Windows Update-verktøyet og / eller nettstedet for å sjekke og verifisere om du har alle de siste tilgjengelige oppdateringene installert på systemet ditt. Hvis du installerer den nyeste oppdateringen, hjelper du vanligvis Med Å fikse Minecraft-Lag På Windows 7.

minecraftlag7

Når du har bekreftet at du har alle oppdateringene installert, går du over til datamaskinen og grafikkortprodusentens nettsted for å se om du har alle de nyeste driverne installert for maskinvareenhetene dine. Sjekk spesielt om du har de nyeste driverne installert for Grafikkbehandlingsenheten din, siden det er uten tvil den viktigste enheten for å sikre at du arbeider når Du prøver Å fikse Minecraft-Lag på Windows 7. Du bør også sørge for at du har den nyeste Versjonen Av Java installert på systemet ditt, siden Minecraft er laget helt På Java og krever og oppdatert og feilfri installasjon Av Java. Reinstallasjon av den nyeste Versjonen Av Java skal også hjelpe deg med Å ta Vare På Minecraft Lag På Windows 7 også.

picture2

hvis løsningene ovenfor ikke fungerte for deg, les videre for å se om Du har konfigurert Java optimalt for Å jobbe Med Minecraft. Dette kommer til å hjelpe deg med Å fikse Minecraft Lag Med Windows 7.

Java-Innstillinger Og Argumenter

hvis reinstallasjon Og oppdatering av operativsystemdriverne og Java ikke hjalp deg med Å fikse Minecraft-Lag med Windows 7-problem, bør du sjekke om Du har konfigurert Java slik Det burde være. Siden nye versjoner Av Minecraft launcher innlemme JVM i seg selv, kan du bruke kommandolinjeargumenter i launcher selv i stedet for å søke I Java kontrollpanel. Det er verdt å merke seg at hvis disse innstillingene ikke fungerer for deg fra startprogrammet, kan du prøve å skrive dem inn I Java-konfigurasjonsmenyen i kontrollpanelet også. Java er en av de mest populære grunnene til å fikse Minecraft Lag På Windows 7.

picture4

det faktiske problemet her er at Det ikke er mye minne tildelt Minecraft når du installerer det som standard. Dette kan være et problem, spesielt når du har et stort antall mods installert Sammen Med Minecraft, og som vi alle allerede vet, betyr flere mods flere RAM-krav. På grunn av dette, tildele MER RAM Til Minecraft ved hjelp av følgende instruksjoner skal hjelpe deg å gjøre unna Med Minecraft Lag Med Windows 7:

1.Last ned Og kjør Den nye lanseringen For Minecraft versjon 1.6.x eller høyere.
2.In seksjonen «Profilvalg» klikk på «Rediger Profil»
3.Under «Java Settings (Advanced), aktiver «Jvm Argumenter» og legg til i tekstområdet dette argumentet:
«- Xmx2048M-Xms2048M »

Vær oppmerksom på at ovennevnte teksteksempel tildeler 2 GB RAM Til Minecraft ved oppstart, og du kan øke ELLER redusere MENGDEN RAM i henhold til systemkravene dine. Ved hjelp av denne innstillingen skal du bli kvitt Minecraft Lag På Windows 7. Du kan også prøve å installere Optifine, som er en av de mest populære ytelsesforbedringsmodusene der ute, og det har vært flere rapporterte tilfeller av at folk kan fikse Minecraft-Lag På Windows 7 etter å ha installert Optifine.

picture-3

så, der har du det. Dette er noen av de populære løsningene og metodene for å fikse Minecraft Lag På Windows 7. Har du noen av dine egne måter å fikse Minecraft Lag På Windows 7? Gi oss beskjed!

I Mellomtiden kan Du også bruke Kill Ping til å fikse Minecraft-Lagproblemer som er relatert til nettverket ditt og / ELLER ISP, og som ikke kan løses på annen måte.

minecraft~01-1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.