januar 31, 2022

Hvordan Sette opp En Ansatt I Måneden Program

Erkjenner hardt arbeid og prestasjon på arbeidsplassen bidrar til å øke moralen og engasjere og motivere ansatte. Med forbedret moral og høy motivasjon kan produktivitet og ansattes oppbevaring også økes, noe som til slutt forbedrer bedriftens bunnlinje. Faktisk viser forskning at den primære årsaken til at arbeidstakere i USA forlater jobbene sine, er fordi de ikke føler seg verdsatt.

Månedens Medarbeider programmer er en vanlig måte for ledere og menneskelige ressursteam å gjenkjenne flid og hardt arbeid i arbeidsstyrken. Hvis du er en bedriftseier som ønsker for å etablere en ansatt anerkjennelse program, ta en titt på følgende trinn for å sette Opp Ansatt I Måneden effektivt.

Sette Opp En Ansatt I Måneden Program

Etablere Dine Mål For Å Sette Opp Programmet

før du setter opp En Ansatt I Måneden program, diskutere mål og mål med ledelsen og teammedlemmer. Et mål kan være å øke salget via et incentivprogram eller å skape sunn konkurranse innen avdelinger. Å legge ut mål for initiativet vil bidra til å kartlegge parametrene for belønningsprogrammet tydeligere.

Sett Ut Reglene Og Parametrene

Når du har målene og målene klart kartlagt, er det på tide å sette ut reglene og parametrene til programmet. For eksempel har deltidsansatte de samme rettighetene til prisen som heltidsansatte? Kan nye ansatte være kvalifisert for prisen umiddelbart, eller må de ha jobbet for virksomheten i en bestemt periode? Er Det mulig for samme arbeidstaker å bli tildelt Ansatt I Måneden mer enn en gang? Kan ledere og andre teammedlemmer som er involvert i utvelgelsesprosessen, vinne tittelen selv?

Sette opp reglene fra dag en vil sikre at alle vet hvor de står når du arbeider mot Å være Ansatt I Måneden.

Bestem Belønningene

hvilke belønninger vil bli mest verdsatt blant dine ansatte? Pengepremier er ofte den mest ønskelige, men en ansatt belønning programmet trenger ikke å være begrenset til økonomisk kompensasjon. Andre lukrative insentiver kan inkludere gratis selskapsparkering i en måned, en fridag, en spa-dag eller et trofe med ansattes navn gravert på den.

Å Ha en annen belønning hver måned og hyping opp kunngjøringen av belønningen i begynnelsen av måneden kan være en god måte å skape interesse og bygge opp spenning rundt programmet.

Bestem Hvordan Ansatt Skal Velges

Hvordan vil du velge hvem som blir Tildelt Månedens Ansatt? Vil det b basert på antall salgsansatte gjør? Eller kanskje tittelen vil gå til teammedlemmet som har vist gode kundeserviceferdigheter, innovasjon, kreativitet eller prisverdig lagånd?

det kan være lurt å innføre en ansattgjenkjenning nominasjonsskjema. Ansatte kan velge hvilke andre lagkamerater de mener er verdig prisen hver måned og fylle ut en ansatt anerkjennelse nominasjonsskjema som identifiserer hvilken ansatt de mener bør bli anerkjent for sine prestasjoner og hvorfor.

Hver måned kan et’ panel ‘ av dommere gå gjennom skjemaene og bestemme hvem de mener skal få prisen.

Generiske ansatt anerkjennelse nominasjonsskjemaer kan lastes ned. Du kan imidlertid tilpasse skjemaene slik at de er skreddersydd for de enkelte målene og vilkårene for Månedens Medarbeider.

Informer Ansatte Om Programmet

Ansatte bør holdes i løkken om programmet slik at de kan jobbe mot å bli tildelt Månedens Ansatt. Enten det er å ha et lagmøte om programmet, skrive en blogg om det på selskapets nettside eller annonsere det i personalets nyhetsbrev, sørg for å informere ansatte om hva programmet innebærer, hva målene er og hvordan de kan gå om å vinne anerkjennelsen.

Publiser Vinneren

Å gjøre en stor del av incentivprogrammet ved å annonsere hvilken ansatt som har vunnet prisen hver måned, vil bidra til å generere interesse rundt æren og til slutt gjøre den mer effektiv. For Eksempel kan Månedens Medarbeider bli annonsert på selskapets blogg, i personalets nyhetsbrev eller på virksomhetens sosiale mediekanaler — eller hvorfor ikke på alle tre?

Å Heve profilen til prisen vil bidra til å gjøre den mer effektiv. Tross Alt er En Ansatt I Månedens prisprogram designet for å gjenkjenne og publisere prestasjonene fra flittige og hardt arbeidende medarbeidere, så slike programmer og deres vinnere bør ideelt sett bli tungt fremmet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.